Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Haftayı 163.3 puan ile kapatıp dünya sıralamasında 44 den 32 ye yükseldim.Ayon ve Llull biraz daha düşük alsa daha da yukarılara çıkabilirdim ama buna da şükür

Şu Ante Zizic'in ekmeğini bir ben yiyemedim.İlk aldığımda 10 dk oynayıp -1 yapmıştı.Bu hafta tekrar aldım 19 dk oynayıp 7 yaptı...Langford'dan ben de çıkacağım...Bogdanovic'i çıkarmak hiç içimden gelmese de Krunoslav Simon'un yükselen formu beni cezbetti.Orada bu hafta Singleton da düşünülebilir...Haftalar önce aldığım Olympiakos'tan adam almama kararımı Birch'ü ısrarla almayarak devam ettiriyorum.Tercihim Ayon oldu...Bu hafta Mike James de iyi skor yapar tahminimce.
Bogdanovic Langford Zizic out , Simon Goudelock Ayon in
Larkin Wanamaker-De Colo Goudelock Honeycutt Simon-Melli Kuzmic Ayon Vesely

langford kararı takımları yüksek derecede etkileyecek. eğer çıkarsam diğer pozisyonlara iyi adamlar almak için çok iyi bi şans yaratacak ama nolursa olsun bu adam hala langford. çıkıp 40 PIR yapabilir ve yerine alınan 3 adam bile açığını kapatamayabilir. sonuçta hala aynı sayıda top kullanıyo fakat alınan önlemler ve yüzdesiz atışlarıyla çok kötü getiriyor 3-4 haftadır. yine de hala cesaret edemiyorum sanırım onu çıkmaya. çıkmak da çıkmamak da bi kumar haline geldi şu an

edit: önümüzdeki 2 maç olympiakos ve real madrid'e karşı olduğu için çıkarmak daha mantıklı gibi gözüküyor sanırım. keza bu takımlara karşı ilk maçlarda da 14 ve 15 PIR yapmıştı. ama yine de langford işte ne karar verirsem vereyim içime tam olarak sinmeyecek

Son düzenleme:
190 - 160 la bitirdim haftayı. Bogdanovic ve Nunnally nin hataları yaktı. Young'dan kurtulmam lazım ama kredi yok. Kazanan takımı bozmayarak sinerji yarattım bi nevi, aylar sonra ritim yakalayabildik maalesef.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende Langford çıkmayı düşünenlerdenim...Çünkü bu 3 haftada kredisi düşecek gibi..Onun yerine en büyük adaylar K.Simon, Gou gibi duruyor...Artan krediyi pota altına yatırıp Melli, Kuzmic, Ayon, Udoh gibi bir rotasyon kurabiliyorum..Kredisi düşünce tekrar alınabilir sanki...Bundan sonraki üst sıralamaları Langford kararı çok etkiyecek..Langford-Simon, Zizic- Melli ve Vesely - Udoh değişikliklerini düşünüyorum..Ama şu an sadece planlama aşamasında...

Langford dan bu sene çok dilim yandı,ne zaman çıkarsam 30 üstü yaptı ve acayip zarara uğrattı beni.O yüzden ben çıkarmayı düşünmüyorum en azından 10-15 yapacaktır iç sahada diyelim ki kadroda tuttuk 10 aldı çok bişey kaybetmem ama çıkarırsak ve 30 üstü yaparsa o zaman yanarız.Zizic e de 1 hafta daha şans vermeyi düşünüyorum.Milano maçı yüksek skorlu geçecektir o da gününde olursa hem güzel Pir alır hem de kredisini artırır.

Benim bu takımım da haftalık 4325 olmuş zaten haftalık kaçıncı olduğum çok da önemli değil önemli olan genel sıralamada benden öndekilerin kaç puan aldığı zaten haftalık sıralamada önüme geçen kişiler Langford u olmayan iddiasız takımlar
İşin ilginç yanı benim bu takımımda hem Langford, hem De Colo hem de Parakhouski vardı.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Radikal bi kararla Nunnally, Datome, Bogdanovic'ten çıkıp Diebler, Simon, Schilb aldım hadi hayırlısı..
Uzunlarda maalesef 45 e bile adam olmayınca mecbur Young'dan çıkamadım. Bogdanovic'den kazandığım kârla Schilb e gittim daha ucuza.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sağol ama tek takımım var Calathes - 3 ,Clyburn 4,Weems 0 getirdi bu yüzden 20 krediye aldığın adam 0 bile getirse çok dert olmuyor ama 60,70 krediye aldığın adamlar böyle kötü getirince sıkıntı oluyor bende diyorum ki madem iyi oyuncu alıncada düşük geliyor öyleyse 20 kredilik adamlar alayım

Sağol ama tek takımım var Calathes - 3 ,Clyburn 4,Weems 0 getirdi bu yüzden 20 krediye aldığın adam 0 bile getirse çok dert olmuyor ama 60,70 krediye aldığın adamlar böyle kötü getirince sıkıntı oluyor bende diyorum ki madem iyi oyuncu alıncada düşük geliyor öyleyse 20 kredilik adamlar alayım

:) mantıklı. Bence Calathes de biran önce çık. Weems den benimde canım yandı, ondan da çık, Brose deplasmanında çok ümitli değilşm kendisinden. Malesef 3-4 oyuncu dışında kimse güven vermiyor. Wanamaker ın bile -10 getirdiği hafta oldu...

Benimde kararım Calathes ve Weems'ten çıkmak yönünde,özellikle Weems'e çok sabrettim adam sahada saklanarak oynuyor resmen,fizik olarak bile eskisinden küçük gözüküyor

Olympiacos, Kazan deplasmanına Spa, Young ve Lojeski yi goturmeyecekmis..Kazan bu durumda daha saldırgan ve istekli olabilir..Formsuzluguna rağmen Langford a da daha fazla yük düşecek bu durumda..Alışık olduğu cemberlerde Langford ü tutmak akıllıca olabilir..

Bu hafta Langford'ı çıkartıp, çıkartmama konusunda papatya falları açılacak sanırım. Bu hafta Langford'lı ya da Langfordsız doğru kombinasyonu yakalayan iyi yol alır.

Langford çıkarmam diyordum ama son lig maçında da kötü oynaması iyice kafamı karıştırdı.Langford kadar De Colo dan da şüpheliyim ben bu hafta sakatlıktan döndükten sonra deplasmanlarda 4-10-12 pır yapmış.Bu hafta da sıkıntı yaşayabilir.Diğer taraftan Vesely kadrolarda kalmalı mı kalmamalı mı ? Zizic ne kadar süre alacak ,nasıl oynayacak hiç belli değil .Kısacası bu hafta çok kritik sıralamada baya yer oynayabilir.Bu haftayı en azından zararsız geçmek lazım yoksa çok gerilere atabilir