ömrü hayatımın en kötü fantasy haftalarının başında geliyor. kredisi düşmeyen oyuncum yok gibi ancak çok yüksek skorlu bir hafta beklemiyorum. çok ekstra hariç herkesin yüksek puanlara ulaşamadağını düşünüyorum. kredisi yükselen çok azken, kredisi azalan oyuncu çok fazla.
en iyi takımım 68,7+5
Hickman kardeşim sağolsun kredileri tokatladık. Radu , Daye , Moermann , Birch'ten oluşan potaaltım da çok iyi bir hafta geçirmese bile en azından totalde kredilerini arttırdılar. Uzunlarda kredi arttırmak bu sene mühim çünkü kısalarda iyi ile kötü arasında çok fark var diye düşünüyorum. Yalnız bu takımda Higgins olduğu için 9 kişi kaldık. Milaknis kardeşimiz biraz istatistik yaparsa haftayı 150 civarında kapatırız diye umuyorum.
Higgins konusunda tek değilmişim demekOrtalama puanlar nasıl oluyor haftalık acaba geçen seneden ?
ilk haftalar 140-150 yarışta tutar. haftalar ilerledikçe 180-210 arası almak seni ilk 500'de tutar. ortalaması 180 puan olan takımın ilk 100'dedir kesin.
Augustine beni de yaktı. Yuy+doncic+emir+kurbanovlu takımı daha yukarı taşıyabilirdi. Maşallah Cska kısalarına bi sürü turnike olsun boş üçlük olsun bıraktığımızdan adama top inmesine gerek kalmadı![]()
Diğer bi takımımda Raduljica sağolsun 15 sayı atıp hiç ribaund almamış. Devin Smith 20 index getirip 63 olan değerini 72.45 yapmış. Haftaya satsam mı tutsam mı çok kararsız kaldım ve bu kararsızlığı son dakikaya kadar yaşayacağım sanırım. Adam çok süre alıyor ve all aroundun sözlük karşılığı.. Bu arada ricky hickman(30 küsür pir) önümüzdeki hafta -1.5 yapsa bile değer kazanacakmış. Takımına alan varsa tebrik ederim.