Hickman 10 pır falan alırsa iyi maç geçirmiş sayarım ve kredisini 67'ye yükseltir.
Bence 20 pır yapması muhtemel olan Wanamaker'ı 61 krediden almak ve 70 krediye yükselmek daha anlamlı olur. Hem daha fazla kredi, hem daha fazla pır.
Onun için Hickman alabilecek kredisi olanların Wanamaker almamasını şaşkınlıkla izliyorum
Çok güzel bir örnek. Doncic 3-4 kredi getirmesi kesin diye tercih ediliyorsa büyük hata yapılıyor ama ilk hafta o kadar zarar ettim ki Claver, Augustine, Colom dan 130, 140 krediye 3 adam değiştirmek zorunda kaldığım takımlarım oldu. Mecburen Doncic i alıyorum ki diğer 2 mevki için 45-50 lere çıkabileyim.
Bu hafta da Birch riskini aldım. Bakalım ne olacak, açıkçası 10 üstü kabulümdür. Diğer ucuz oyuncu tercihlerimden 4 tane Milaknis vardı, hiç değiştiremedim. Gene o civarlarda Larkin vardı, birkaç tane daha almak zorunda kaldım.
Artık Goudelock, De Colo treni kaçtı sanki benim için. Ayon, Vesely, Printezis, Lojeski, Claver, Augustine, Heurtel, Dixon, Datome, Gentile, Randolph gibi fırsatları değerlendirmek üzerine stratejim. Bunların en az yarısının iyi oynadalar bile kredisi düşecek, Hickman ın -1 ile bile max getirecek olması bu yüzden önemli. Atıyorum, 490 krediye yukarıdaki ve benzeri isimlerden kurulabilecek takım, gelecek hafta 470 lere kurulabilir. Diğer yandan da Hickman, Sinan, Pappas, Voightman gibi isimlerin getirdikleri ile 470 lerde olan krediyi daha yukarılara çekebiliriz.
Yani, elinizdeki şartlara göre karar vermek lazım, aynı karar farklı koşullar altında farklı değerlendirilebilir.