Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

Benim için güzel bir gece oldu. En iyi takımım 105 + 6 şu anda. ( Teo - De Colo - Singleton - Bourousis - Ayon - Dorsey)

Ayrıca elimde birde 175 + 3 var Bakalım neler olacak yarın. Umarım Bourousis ve Ayon beni bu sefer olsun üzmezler.

Yogey Ohayon +27,5 yapmış. Geçen hafta Langford u alabilmek için almıştım. Kadromda.
Bu hafta puanlar oldukça yüksek olacak. Geçen hafta cuma gecesi öylesine değiştirmiştim kadroları,sonra bakarım diye maalesef kaçırdım değişiklik zamanını...

De Colo, Printezis, Moerman, Dorsey +135
Kadroyu oturttum artık, 2.maçlar öncesi ilk defa zorunluluktan değil rakibe ve fikstüre göre değişiklikler yapacam.
Oyunun zevki şimdi başlıyor.

Şu bir kaç haftadır SG-SF'yi düzeltmek için aldığım riskler tutunca epey rahatladım.Heurtel 60'lı kredilere çıkacak formu yakaladı.Onu uzun süre çıkarmayacağım.Aklımda Rice'ın yerine Teodosic'i alma fikri var, duruma göre bakacağız.
Bundan sonraki planım PF-C'yi toparlamak.Moerman ve Vesely demirbaşlarım.Yanlarına Daye'yi eklemem gerekiyor.Önümüzdeki 4 5 hafta boyunca riskten uzak, kredi kazanmaya yönelik değişiklikler yapacağım.

Bu hafta herkes iyi yapacak arkadaşlar, bu akşamki maçlar bitmeden çok heveslenmeyin derim. En çok alınan 5 ismin 3 tanesi iyi yaptı. Bunların üstüne Parakoushki ve Honeycutt ı da olanlar varsa ileri çıkar.

6 oyuncudan 145 aldığım bi haftada goudelock'ın oynamaması bir çuval inciri berbat etti. Son anda risk alarak De Colo'dan cıkıp ona girmiştim feneri üçlük manyağı yapacağını düşündüğümden. Tek umudum de colo'nun da katkı vermemesi artık :)

Batuhan, Ayon'un seni üzeceğini sanmıyorum. Bence bi 20 civarı yapacak, 3 aşağı 3 yukarı.

Goudelock olmaması işleri karıştırdı bu hafta. Benim ligdeki hiçbir takımımda yoktu. Bu hafta tüm takımlarıma Ekpe aldım. Vesely, Ayon, Printezis ve Randolph da diğer uzunlarım. 5'in 4'lüsü şeklinde dönüyorlar hemen hemen. De Colo aldığım takıma kredi dolayısıyla Ekpe alamadım sadece. Honeycutt, Langford, Sanders, Gigi de sabit oyuncularımdı De Cololu takımım hariç.

Genel olarak iyi bir akşamdı ama bugün Ayon, Randolph, Printezis benim için baya önemli. Nedense Randolph'a güvenemiyorum, son dönemlerdeki form düzeyi ve ligde oynatılmayışı olabilir sebebi.

Nöbetteyim, panoramayı cuma sonrası 2 haftalık yapacağım. Diğer hafta için herkese bol şans, benim gibi yoğunluğu olanlara kolay gelsin. Vakit bulup plan yapmak zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Batuhan, Ayon'un seni üzeceğini sanmıyorum. Bence bi 20 civarı yapacak, 3 aşağı 3 yukarı.

Goudelock olmaması işleri karıştırdı bu hafta. Benim ligdeki hiçbir takımımda yoktu. Bu hafta tüm takımlarıma Ekpe aldım. Vesely, Ayon, Printezis ve Randolph da diğer uzunlarım. 5'in 4'lüsü şeklinde dönüyorlar hemen hemen. De Colo aldığım takıma kredi dolayısıyla Ekpe alamadım sadece. Honeycutt, Langford, Sanders, Gigi de sabit oyuncularımdı De Cololu takımım hariç.

Genel olarak iyi bir akşamdı ama bugün Ayon, Randolph, Printezis benim için baya önemli. Nedense Randolph'a güvenemiyorum, son dönemlerdeki form düzeyi ve ligde oynatılmayışı olabilir sebebi.

Nöbetteyim, panoramayı cuma sonrası 2 haftalık yapacağım. Diğer hafta için herkese bol şans, benim gibi yoğunluğu olanlara kolay gelsin. Vakit bulup plan yapmak zor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bende öyle umuyorum. 4 haftadır kadromda ve çıkamıyorum ha bugün ha yarın diyerek.

Heurtel almak için Teodosic'mi, Larkin'mi derken Larkin çıkmıştım kadrolardan. 36 puan müthiş. De Colo-Langford yanyana getirebilmek için pivotlarda 2 takımımda farklı şekillerde riske girmiştim. Birinde Rudd almıştım ki 15,4 hiç fena değil. Diğer takımımda da hem bize karşı oynayacağından hemde yanında kredide artsın diye Lima riskine girdim, bakalım o ne yapacak. Bu hafta puanlar baya yüksek olacak.

Bu hafta Larkin+Parakhouski yakalayanlar epey şanslı. İkisinden toplam 70 puan geliyor.Haftanın süprizi Bjelica oldu benim için şu ana kadar 24,2 puan getirdi. Bir de Tyler Honeycutt satan çok olmuş bu hafta. O da satanları üzmüştür. Ondan da Bjelica gibi 24,2 puan geldi. Thomas Heurtel'i de unutmamak lazım. 28,6 puan.Çok formda. Bu hafta kısacası puanlar yüksek olacak gibi.

Dünden sonra beklediğim gibi bitmedi bugün. Daha yüksek puanlar bekliyordum.

Ligdeki en iyi takımım 198.2 + Randolph. Muhtemelen 210-220 arası bir şey gelecek.
Ligde olmayan 1 takımım 226.0 puan aldı ama gerilerde bir takım. Bu hafta zaten 250 alan çıkar.

herkesin 200 yaptığı haftada 150 yaparak dünyada 100. olan takımım 307.liğe düştü, kısır maçlar olan haftaları daha çok seviyorum, 3-4 çürük oyuncuyla yükselmek mümkün oluyor, böyle haftalar can sıkıcı

herkesin coştuğu bir haftada yine 140larda kaldım. zor olacak ama toparlayacağım bu kadroyu. dominant oyuncu sayısını artırabilmem lazım. her hafta takımda tutulabilecek oyuncuların sayısı artması lazım artık yani. o oyuncularda bende az nasıl yapacağım bilmiyorum.

teo
sloukas

causuer
datome
langford
singleton

printezis
dorsey
d.brown
j.holmes

yarın için tavsiyelerinize açığım