Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

En iyi kadrom honeycutt, heurtel, parakhioski langford ile 106,6 puanla rüya gibi başladı. Bakalım devamı gelecek mi.
Herkese başarılar

Cedi heurtel parakhouski ve langford ile ben de bu haftaya çok iyi başladım aslında cedi ilk çeyrekte 13 sayı attıktan sonra durmasa çok daha iyi olacaktı ama bundan iyisi şamda kayısı

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Goudelack ın sakatlığı falan da yoktu bildiğim kadarıyla, beni şu oyundan soğutan tek şey işte bu, oyuncunun oynayıp düşük puan alması falan umurumda değil de kadromdaki oyuncu hiç oynamayınca oyundan soğuyorum resmen

Darius Miller'dan istediğim verimi alamadım malesef. Maç uzasın diye çok dua ettim ama uzamadı, uzatmayan da kendisi oldu belki de son iki hücumda.

Larkin, Sanders ve Gentile diğer maçtan ağırlıklı oyuncularım.

Bu gece iyi geçti benim için. Goudelock sadece 1 takımda vardı.

En iyi takımımda bugünden 3 kişi bulundurarak bugünkü puan pazarını kaçırdım maalesef, bakalım yarın da benzer bir gün olacak mı, teodosic oyna artık, larkin satıp aldım o kadar

Vesely den çıktım 26 yapmış bu kadar itici bir oyuncu olamaz . Ne güzel Larkin + vesely 62 alacaktım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

En önemli 2 takımım bugünden iyi sonuçlarla çıktılar. 1 takımım 5 oyuncu 120 puan diğer takımım 7 oyuncu 147 puan + Tyrese Rice+ Doncic + Dorsey.. Rice yerine Larkin alsaydım şuan 183 puanım vardı son anda karar değiştirdim.

Oyuna bu sene başladım ve bazı şeyleri yeni yeni çözüyorum size şunu söyliyim 3 hafta sonra kadromu gören aldığım puanları duyan sen bu işi biliyorsun ağa diyecek :)

Datome bugün yarın diye diye sezonu böyle geçirecek. Hanga da istikrar yok, Miller ter köşe yaptı. Artık De Colo ya da Langford'u kadroya almam lazım. Her hafta 2-3 numara değiştirmek zorunda kalıyorum. İstikrar yok.
Larkin'den çıkıp De Colo almak mantıklı ama istikrarı geçtim 20+ PIR getirecek PG yok, 50 kredi altında.
Larkin+Miller+21 kredi yerine De Colo+Jovic (Mantzaris, Granger) gibi olacak. De Colo için PG bu kadar risk edilir mi bilemedim.

Datome bugün yarın diye diye sezonu böyle geçirecek. Hanga da istikrar yok, Miller ter köşe yaptı. Artık De Colo ya da Langford'u kadroya almam lazım. Her hafta 2-3 numara değiştirmek zorunda kalıyorum. İstikrar yok.
Larkin'den çıkıp De Colo almak mantıklı ama istikrarı geçtim 20+ PIR getirecek PG yok, 50 kredi altında.
Larkin+Miller+21 kredi yerine De Colo+Jovic (Mantzaris, Granger) gibi olacak. De Colo için PG bu kadar risk edilir mi bilemedim.

Langford + Huertel al keyfine bak.