Euroleague Fantasy Challenge (2016-17)

264 puan böyle bir haftada birincilik için yeterli olur mu acaba? Başka bir hafta olsa olur derdim ama bu hafta çok yüksek skorluydu.

Haftanın birincisi olmuşum. Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.

6 sene oluyor sanırım başlayalı Fantasy'e sonunda elle tutulur bir başarım oldu. Bir iki kere de ilk 10'a girmiştim haftada ama bu hafta her şey yolunda gitti bir şekilde.

Her sene başında belirlediğim hedefime sonunda ulaştım bu hafta ile. Uzun vadeli başarı ise çok daha fazla disiplin gerektiren daha az şansa bağlı bir iş, ona henüz ulaşabileceğimi sanmıyorum.

Düşük puanlı bir hafta olmasını bekliyordum, bu doğrultuda aldığım adamların tamamına yakını beklediğim performansı gösterdi ama çılgın puanlar dolayısıyla benim için iyi gitmeyen bir hafta olmuş oldu.
İlk 2 takımım 175 civarında puanlar alarak 170-210 seviyesinden 260-300 seviyesine düştü.

Düşük puanlı bir haftada telafi edebileceğimi düşünüyorum, bir hafta 0, diğer hafta 30 index yapan adamlar almayı sevmediğim için yüksek puanlı haftalarda doğru kişiler olmuyor takımlarımda.
Efes karakter koyacak, milano deplasmanı gibi olmaz heurtelin maçı olmaz dedim, 40 dakikanın tamamında karakter koydular, o zaman deplasmanda honeycutt-brown almama stratejim patladı.
Melli-jankunas seçiminde melliye karar vermek üzereyken çevresel fikirlerin de etkisiyle son anda jankunas tarafına eğildim. Sağlık olsun.

Deniz sana da tebrikler!

benim için felaket bir hafta oldu. herkesin tuttuğu adamların dışında kadrolarım var ve bu hafta patladık. honeycutt-brown maalesef sayıyla 0 bende. daha çok hanga-larkin-datome tarafındaydım ve hezimet oldu. weems, smith ve glock tutunca da takımlarım ancak 150'lerde kaldı ki utancıdan insan içine çıkacak halim yok.

100. lüğe kadar geriledim en iyi takımda. sezonun 3'de 1'lik kısmı bitti. felaket bir kötü sezon oluyor benim için. sonumuz hayrolsun.

Bu hafta 223 puan alarak çıkışımı devam ettirdim.Sezona Errick Green, Claver, Clyburn'la başlayınca toparlaması da zor oldu.Clyburn'u sene başında kredisi 53'ken almıştım hiç çıkarmadım, sezon başındaki kredisine anca gelebildi...Son 5 haftadır iyi işler yapsa da ilk 5 haftada kaybettirdikleriyle yarışın gerisinde bıraktı.
Bu sene ilk defa bu kadar ciddiye aldım.Sene sonunda nerede bitireceğimi merak ediyorum.

Teodosic Heurtel-Langford Spanoulis Singleton Clyburn-Melli Brown Vesely Augustine+6 kredi.
Brown'la Udoh'un kredileri kafa kafaya geldiği anda Udoh'u alacağım ki önümüzdeki hafta muhtemeldir.Clyburn Daçka'nın en formda oyuncusu.Keza Singleton da istikrarlı devam ediyor.
Honeycutt'u aldığımda sıfır skor yaptı, çıkarıp Spanoulis'i aldım iki haftadır ortalamasının altında skor yapıyor.Ne yapsam karar veremiyorum.
Bu hafta kafamdaki en net değişiklik Vesely-Pleiss değişikliği.Pleiss bu formuyla kredisini 2 haftada 40'ın üzerine taşır.Hem buradan gelecek krediyle Heurtel-Larkin değişikliği de yapma imkanım olur.Diğer 2 değişiklik için bir karar veremedim.Belki de değişiklik hakkımı kullanmam.

benim için felaket bir hafta oldu. herkesin tuttuğu adamların dışında kadrolarım var ve bu hafta patladık. honeycutt-brown maalesef sayıyla 0 bende. daha çok hanga-larkin-datome tarafındaydım ve hezimet oldu. weems, smith ve glock tutunca da takımlarım ancak 150'lerde kaldı ki utancıdan insan içine çıkacak halim yok.

100. lüğe kadar geriledim en iyi takımda. sezonun 3'de 1'lik kısmı bitti. felaket bir kötü sezon oluyor benim için. sonumuz hayrolsun.

Bu oyunda 1 haftada bile çok fazla şey değişebiliyor,
3 hafta önce 615. olan takımım şu anda 31.
Tam ben de felaket bir sezon derken bir anda patladı takım,ümidini kesme sonuna kadar devam :)

Haftanın birincisi olmuşum. Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.

6 sene oluyor sanırım başlayalı Fantasy'e sonunda elle tutulur bir başarım oldu. Bir iki kere de ilk 10'a girmiştim haftada ama bu hafta her şey yolunda gitti bir şekilde.

Her sene başında belirlediğim hedefime sonunda ulaştım bu hafta ile. Uzun vadeli başarı ise çok daha fazla disiplin gerektiren daha az şansa bağlı bir iş, ona henüz ulaşabileceğimi sanmıyorum.

Sakıncası yoksa, kimler vardı bu 264 alan kadroda? brown melli honeycutt teodosic langford dışındakileri merak ediyorum

Düşük puanlı bir hafta olmasını bekliyordum, bu doğrultuda aldığım adamların tamamına yakını beklediğim performansı gösterdi ama çılgın puanlar dolayısıyla benim için iyi gitmeyen bir hafta olmuş oldu.
İlk 2 takımım 175 civarında puanlar alarak 170-210 seviyesinden 260-300 seviyesine düştü.

Düşük puanlı bir haftada telafi edebileceğimi düşünüyorum, bir hafta 0, diğer hafta 30 index yapan adamlar almayı sevmediğim için yüksek puanlı haftalarda doğru kişiler olmuyor takımlarımda.
Efes karakter koyacak, milano deplasmanı gibi olmaz heurtelin maçı olmaz dedim, 40 dakikanın tamamında karakter koydular, o zaman deplasmanda honeycutt-brown almama stratejim patladı.
Melli-jankunas seçiminde melliye karar vermek üzereyken çevresel fikirlerin de etkisiyle son anda jankunas tarafına eğildim. Sağlık olsun.

Deniz sana da tebrikler!

Aslında bu biraz da takımların yerleriyle ilgili. En iyi durumdaki takımım 173 puanla 60 sıra yükselmiş (1714 dünya sıralamasında). Hatta 4320. olan takımım sadece 167 puan alamsına rağmen 441 sıra yükselmiş.
0,2 puan farkla iki takımım var (1360,7 ve 1360,2) aralarında 7 kişi var.

3. hafta kurduğum takımım en iyi durumda neredeyse, 1348 puanla 3711. sırada. önceki 2 haftada toplamda 250 puan alsa heralde 700-800 lere gelirmiş. Bu sizin için birşey ifade etmeyebilir ama benim için güzel :)

Datome'den çıkamadım, Tofaş maçında fena değildi, Kızılyıldız maçı için de şans vereceğim galiba. Zaten yerine Nunnally, Schilb ya da bir Pana'lı (muhtemelen Pappas) alabilirim. Bu konuda kararsızım.
Melli'den de çıkıp Brown ya da Udoh almayı düşünüyorum. Brown hem kredisi yükseleceği için hem de bu hafta yüksek PIR beklediğim için favori gibi. İstikrarı da sağlamaya başladı.