Birch ve Spanoulis patlayacak gibi.
Larkin
Wanamaker
Micov
Schilb
Clyburn
DeShaun Thomas
Pleiss
Printezis
Daniel Theis
Kaimakoglou
En kötü kadro benim herhalde
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
264 puan böyle bir haftada birincilik için yeterli olur mu acaba? Başka bir hafta olsa olur derdim ama bu hafta çok yüksek skorluydu.
264 puan böyle bir haftada birincilik için yeterli olur mu acaba? Başka bir hafta olsa olur derdim ama bu hafta çok yüksek skorluydu.
benim için felaket bir hafta oldu. herkesin tuttuğu adamların dışında kadrolarım var ve bu hafta patladık. honeycutt-brown maalesef sayıyla 0 bende. daha çok hanga-larkin-datome tarafındaydım ve hezimet oldu. weems, smith ve glock tutunca da takımlarım ancak 150'lerde kaldı ki utancıdan insan içine çıkacak halim yok.
100. lüğe kadar geriledim en iyi takımda. sezonun 3'de 1'lik kısmı bitti. felaket bir kötü sezon oluyor benim için. sonumuz hayrolsun.
Haftanın birincisi olmuşum. Tebrik eden arkadaşlara çok teşekkür ederim.
6 sene oluyor sanırım başlayalı Fantasy'e sonunda elle tutulur bir başarım oldu. Bir iki kere de ilk 10'a girmiştim haftada ama bu hafta her şey yolunda gitti bir şekilde.
Her sene başında belirlediğim hedefime sonunda ulaştım bu hafta ile. Uzun vadeli başarı ise çok daha fazla disiplin gerektiren daha az şansa bağlı bir iş, ona henüz ulaşabileceğimi sanmıyorum.
Sakıncası yoksa, kimler vardı bu 264 alan kadroda? brown melli honeycutt teodosic langford dışındakileri merak ediyorum
teo-colom
langford-spa-honeycutt-sanders
pleiss-brown-printezis-melli
Düşük puanlı bir hafta olmasını bekliyordum, bu doğrultuda aldığım adamların tamamına yakını beklediğim performansı gösterdi ama çılgın puanlar dolayısıyla benim için iyi gitmeyen bir hafta olmuş oldu.
İlk 2 takımım 175 civarında puanlar alarak 170-210 seviyesinden 260-300 seviyesine düştü.
Düşük puanlı bir haftada telafi edebileceğimi düşünüyorum, bir hafta 0, diğer hafta 30 index yapan adamlar almayı sevmediğim için yüksek puanlı haftalarda doğru kişiler olmuyor takımlarımda.
Efes karakter koyacak, milano deplasmanı gibi olmaz heurtelin maçı olmaz dedim, 40 dakikanın tamamında karakter koydular, o zaman deplasmanda honeycutt-brown almama stratejim patladı.
Melli-jankunas seçiminde melliye karar vermek üzereyken çevresel fikirlerin de etkisiyle son anda jankunas tarafına eğildim. Sağlık olsun.
Deniz sana da tebrikler!