Kafa kafaya liginde liderle onuncu arasında 2 galibiyet fark var sadece.
217 sanırım yeterli olamamış ilk 10 için.Hall of fame h2h deki rakibim Eyup Ozkayayi tebrik ederim. Kendisi 217 puan aldi. Sanirim ilk 10'a girmistir. Kadrosunda hem Davies hem williams var. Hem de mike jamesi kaptan yapmis.
Hall of fame h2h deki rakibim Eyup Ozkayayi tebrik ederim. Kendisi 217 puan aldi. Sanirim ilk 10'a girmistir. Kadrosunda hem Davies hem williams var. Hem de mike jamesi kaptan yapmis.
Ben dukkani kapattim arkadaslar. Cuma gunu heyacanla 2 oyuncumun kac puan getirecegini beklerken ikisi de dinlendirildi Nate Walters ve Lojeski. 6 takimda birden Nate Walters , 3 Takimda Lojeski vardi.
Demek ki Onuralp Bitim ve arkadaslarini as kadroya alma vaktim gelmis
Titanigi son ana kadar terketmezdim ama uzerime sagli sollu buz daglari geldi ne yazik ki
Devam eden yarismacilara bol sans dilerim.
Ben dukkani kapattim arkadaslar. Cuma gunu heyacanla 2 oyuncumun kac puan getirecegini beklerken ikisi de dinlendirildi Nate Walters ve Lojeski. 6 takimda birden Nate Walters , 3 Takimda Lojeski vardi.
Demek ki Onuralp Bitim ve arkadaslarini as kadroya alma vaktim gelmis
Titanigi son ana kadar terketmezdim ama uzerime sagli sollu buz daglari geldi ne yazik ki
Devam eden yarismacilara bol sans dilerim.
Mehmet bey keşke bırakmasanız... Talihsizlik üzerinizdeki.
Mehmet Bey bence de devam edin. İşin eğlencesi zaten muhabbetinde, buraya yazan da sayılı insan kaldık. Daha üçte biri oynandı sezonun, düzelir zamanla. Lojeski ve Walters toplam 2.4 kredi imiş. Yerlerine iki oyuncu alırsınız olur biter.