Abi hadi açın şu oyuncu değiştirme menüsünü de şu iğrenç tabloyu daha fazla görmeyeyim.
Interbaskette son 2 lig maçında bir kas problemi sebebiyle oynamadığını yazmışlardı.Gudaitis'in şüpheli olduğu nerede yazıyor hiçbir yerde görmemiştim 2 dakika kala siteye girdim görünce hemen değiştirdim umarım gerçekten oynamaz da kadrosunda olanlara fark atarız
Hakkaten öyle boşuna sövmüyoruz 2 senedir bu yeni formata kaç haftadır bir oyuncuyu eklemediler Bitadzeyi nasıl hemen eklediler çok şaşırdım açıkçasıYahu su Douglası fantasy oyuncu listesine hala eklemediler. Adam 28 pir da şov yapıyor Oly'ye karşı.
Ben aldim Bayca Beycigim hem de her takimimda kaptan kendisiOBraynt Ledayi solladı 43 Pir'da. Alan var mıdır acaba?
Edit: Maçı 44 PIR'la bitirdi.
Bayca Beycigim, boyle devam ederse sen bu Euroleague binasini basar esir alirsin Fantasy departman mudurunuSloukas yokmus real macinda. Ben de vardi. Saglik olsun.
Yok sıkıntı yok Mehmet bey. Sloukas yerine Micic'ten çıkmıştım 10 PİR getirdi zaten o da.Bayca Beycigim, boyle devam ederse sen bu Euroleague binasini basar esir alirsin Fantasy departman mudurunu![]()
rip city, geçen 2 oyuncusu eksik olarak geçen hafta bayça oral'ın yendikten sonra, bu hafta da ligin lideri ümit berk'in takımını yendi
ümit berk'in classic ligi domine eden takımları için de kötü hafta. brandon davies ile yaşayan brandon davies ile ölür.davies tabi ikinci yarı düzeltmezse. yoksa davies kaptan seçimi onu çok geriletecek.
mehmet yılmaz'a gelince. takdir ediyorum ben. biraz araştırdım, bidatze denen oyuncu mega leks'de esiyormuş. nba draftında da ilk 20 de seçilmesi bekleniyor. 19 yaşında. iyi oyuncu. scout'u iyi mehmet',in. şapkadan tavşan çıkarıyor: