EuroLeague Fantasy Challenge 2018-2019

Ayhan abi yazdı da foruma giremiyormuş sanırım. Gudaitis ve Wolters şüpheliymiş. Shengelianın çocugu olmus ABD'ye gitmiş. Döndü mü bilmiyorum. Jankunas yokmuş.

Edit: Shengelia maskeyle oynayacakmış. Burnu kırıkmış.

Son düzenleme:
Gudaitis'in şüpheli olduğu nerede yazıyor hiçbir yerde görmemiştim 2 dakika kala siteye girdim görünce hemen değiştirdim umarım gerçekten oynamaz da kadrosunda olanlara fark atarız

Bu hafta baya büyük bir risk aldım Clyburn'ü falan da kadroma katabilmek için Gudaitis yerine 0.55 e Buducnost'un yeni pivotu Bitadze'yi kadroma kattım.Kaptanı da geçen hafta 0 çeken Derrick Williams yaptım umarım güzel bir hafta olur.

Her hafta aklıma geliyor OBryant. Sezon öncesi turnuvada Zadar olabilir Fener maçında bu adam iş yapar dedim. Burda da alacaktım OBraynt’ı ama çok istikrarsızdı. Haftaya 10 yapamazsa şaşırmam. Misal Spa geçen hafta MVP idi sanırım, uygun fiyattan aldım bütçe de açmak için, 4 yapmış sanırım.

rip city, geçen 2 oyuncusu eksik olarak geçen hafta bayça oral'ın yendikten sonra, bu hafta da ligin lideri ümit berk'in takımını yendi:)

ümit berk'in classic ligi domine eden takımları için de kötü hafta. brandon davies ile yaşayan brandon davies ile ölür. :) davies tabi ikinci yarı düzeltmezse. yoksa davies kaptan seçimi onu çok geriletecek.

mehmet yılmaz'a gelince. takdir ediyorum ben. biraz araştırdım, bidatze denen oyuncu mega leks'de esiyormuş. nba draftında da ilk 20 de seçilmesi bekleniyor. 19 yaşında. iyi oyuncu. scout'u iyi mehmet',in. şapkadan tavşan çıkarıyor:

rip city, geçen 2 oyuncusu eksik olarak geçen hafta bayça oral'ın yendikten sonra, bu hafta da ligin lideri ümit berk'in takımını yendi:)

ümit berk'in classic ligi domine eden takımları için de kötü hafta. brandon davies ile yaşayan brandon davies ile ölür. :) davies tabi ikinci yarı düzeltmezse. yoksa davies kaptan seçimi onu çok geriletecek.

mehmet yılmaz'a gelince. takdir ediyorum ben. biraz araştırdım, bidatze denen oyuncu mega leks'de esiyormuş. nba draftında da ilk 20 de seçilmesi bekleniyor. 19 yaşında. iyi oyuncu. scout'u iyi mehmet',in. şapkadan tavşan çıkarıyor:

Rip city geçen hafta imanımı gevretti resmen:rolleyes: Zaten ligde de 8 galibiyeti var sanırım. Bırakan arkadaş nasıl bir kadro kurmuşsa kimse yenemiyor kendisini. Ben de Reale karşı Williams'ı kaptan seçmiştim. Bu hafta Williams'ın iyi getireceğini tahmin ediyordum. Çünkü Buducnosta karşı oynuyor. Davies de haftanın negatif anlamda süprizi oldu. Önemli takımlarımda kaptan yapmadım .Ama aldığım takımlarım da var.

Bitadze gerçekten ççok etkili bir oyuncu olacak ilerde. Mehmet de ona güvenmiş. Ondan beklenirdi zaten.