Valla bu hafta kritik virajdı moral açısından. Oyuna küsebilirdim artık her hamleyi yaptım. Neyse ki karşılığını aldık teselli haftası oldu her oyuncu süper puan getirdi.
Şaka maka 162.5 yapmışım ilk günden.
GSbasket liginde 4.yüm hafta bazında an itibariyle.
Diğer katıldığım 1000 küsur takımlı ligde şimdilik 2.olmuşum bu haftanın skorunda.
2300 küsur katılımcılı ligde de 7.yim bu hafta skorunda.
Allahım bitmesin bu hafta hep sabit kalsın
Yalnız o puanlama da yedekler de dahil edilmiş ana kadro 250 falan yapıyorBu hafta puanlar çok yüksek olacak yalnız.
Takımın nasıl ?
11,09 kredi ile kurulabilecek bir takım ile 349,8 puan yapılıyormuş.
Micic-Roll-Micov-Mickey-Ayon (c)-Rudy-Moerman-Bitadze toplamda 349,8 getirdi dün akşam ve toplam kredileri 11.09 M...
Böyle bir takım varmı bilmiyorm tabi, Team of the week de bu kombinasyon çıkmış ama.
Evet, öyleymiş, 253,9 yapıyor ana kadro. Zaten mantık olarak 350 de imkansıza yakın, ortalamada 75 puan gerekiyorYalnız o puanlama da yedekler de dahil edilmiş ana kadro 250 falan yapıyor
Hunter yerine olmaz mıydı Bitadze? Llull-Micic değişikliği de olmazdı belki o zaman.Teşekkürler Bitadze alacaktım ama uzun mevkinde Ayon vardı zaten, utilityde de Gudaitis olunca macera aramadım.
162.5 + Nando-Hunter’la giriyoruz güne bakalım...
Ayhan Beycigim, Nick Calathes son saniye 3 lugu ile sanirim seni kurtardi. Tebrikler143,7-144,3 şu anda
Calathes - Printezis biraz daha yaparsa kazanırım yoksa şimdiden tebrikler
yedekler sanırım devreye girecek Mehmet bey.Haydaaaaa 158.4 - 158.4 berabere bitmis inanilir gibi degil. Simdi ne olacak Allah askina