Haydaaaaa 158.4 - 158.4 berabere bitmis inanilir gibi degil. Simdi ne olacak Allah askina![]()
Berabere biter. Birer puan alır iki takım da. Dostluk kazanır.
Haydaaaaa 158.4 - 158.4 berabere bitmis inanilir gibi degil. Simdi ne olacak Allah askina![]()
Yedek oyuncularimizin hepsi ayni ahahahahayedekler sanırım devreye girecek Mehmet bey.
Hunter yerine olmaz mıydı Bitadze? Llull-Micic değişikliği de olmazdı belki o zaman.
50. olan 233.2 almışYedek oyuncularimizin hepsi ayni ahahahaha
Bu arada Mehmet Yilmaz Bey Enjoy takimi ile haftanin 1. olmus olabilir mi ? 229.80 puanla ?
Edit budut: 232.4 puani gordum Yunanli bir arkadasta. Ama herhalde ilk 10 da yer almistir Mehmet Yilmaz Bey, Zeynep Emir Hanim da 229.2 puanda kalmis ona da tebrikler. Millet ne puanlar aliyor azizim![]()
Çok zevkli bir maç oldu, bir sonraki eşleşmeyi sabırsızlıkla bekliyorum eğer olacaksaHaydaaaaa 158.4 - 158.4 berabere bitmis inanilir gibi degil. Simdi ne olacak Allah askina![]()
oyun o kadar monoton hale geldi ki. Shved de olmayınca kredi fazlalığından yedeklere bitadze falan almaya başladım. Hala elde kredi kalıyor.
İmkan olsa zaten bu hafta 5 pivotla oynardım. Gudaitis, Vesely, Ayon, Milutinov, Bitadze hepsini alır oynatırdım.
Bu senenin bence daha üst sırada olmayı hak eden ismi Mehmet. Herkesin aşağı yukarı aynı kadrolarla oynadığı oyunu (6/8 isim aynı nerdeyse herkesin kadrosunda) farklı isimlerle oynayıp sıralamada yükseliyor. Ben de bu hafta Mehmetçilik yapıp çoğu takım aynı diye O Bryant kumarı denedim, ters tepti. Demek ki neymiş, bilmeyen yapmayacakmış sürpriz oyuncu denemesini
bu hafta çift maç haftası. herkesle benzer takımlar kurup, yedeklerde bitadze, hackett falan tutacağım. Hiçbir işe yaramayan fazla kredileri de mezar taşıma Balbal olarak diktiririm artık.
Yine kaptanım yine habersiz oynamayış, yetti artık. bu sene 4. Ya da 5. Kez oldu. Yedeklerde bitadze var ama o da utility yedeği, pivot değil!! Hiç adetim değildir ama galiba oyunu bırakacağım.
Hakan bey size anlatamam içinde bulunduğum yeis ve derin üzüntüyü.Milutinov resmen bir çuval inciri berbat etti. Ama şöyle yapalım. Bu 2 günü bir kafa dinleme bir dinlenme olarak görelim. Genel tabloda ve h2h de yenilelim, Milutinovu olmayanlar ki hayret ediyorum nasıl almamışlar, Muhammed ve Ayhan Beyi bu haftaki rakiplerim olarak şimdiden tebrik ederim. Daha sonra Perşembe gününe takım kurarken yeni bir sayfa ile başlayalım. Oyun daha uzun, ne olur bırakmayın. Biliyorum çok rahatsız edici bir durum.