İs yoğunluğundan İkinci h2h ligini de kaçırmışım. Sağlık olsun classic ligden devam edeceğiz. Kadro değiştirmeye de pek fırsat olmadı. Aynı kadrolar iki üç maçtır oynuyor. Bugün biraz kafa yoralım bakalım.
Calathes hiç aklımda yoktu nolduysa onu alasım geldi birden ve üstüne de kaptan yaptım çoğu takımımda Allah'tan Tomic ve Wilbekin vardı takımlarımda da onlar kurtardı biraz.Shved'in kaptan olduğu takımım da var üst sıralarda bakalım o nasıl olacak
Geçen hafta Lojeski'nin oynamaması etkiledi beni. Üstüne hangi akla hizmet takıma aldığımı bilemedim Caloiaro'nun, Shengelia'nın ve Devin Booker'ın 5-6 puan getirdiği haftayı yarım takımla 158 puanla kapatmak iyi oldu. O kadar alelade değişiklikler yapıyorum ki diğer takımlar daha berbat durumda. Yine 1 takım üzerine kaldık ve o takım da çok iyi durumda sayılmaz.
Lojeski hafta sonu da oynamamış, onu çıkaracağım takımdan. 0,92 değeri var.
Caloiaro da çıkacak oyunculardan. Onun da değeri 1,22.
Wilbekin değer artışı yaşayabilir ama Oly deplasmanında ona pek şans vermiyorum. Onu da çıkarmayı düşünüyorum. 1.57 değeri var.
Son anda Wilbekin'i çıkarmaktan vazgeçersem D.Booker çıkabilir ama 1 hafta daha takımda tutmaya karar verdim.
Üç oyuncu için 3,72 bütçem var. 1,24 ortalama yapar. 3 tane iyi oyuncu alma şansım var toparlamak adına pek umudum olmasa da.
Takımda ayrıca; Llull, Sloukas, Shengelia, Milutinov var.
Duzelmis sanirim.Bugün takımlarımı yaparken, takımlarımı geri alamadım. Sizin de başınıza geldi mi acaba? En iyi takımıma Melli ve Singleton almıştım sap gibi kaldı değiştiremiyorum ne yapıcam bilmiyorum. Umarım düzelir.
Wilbekinle ilgili daha sonra bir haber göremedim oynayacak büyük ihtimalle. PArmağındaki sorun nedeniyle haftasonu oynamamış.Wilbekin'in sakatlığı varmış, oynayıp oynamayacağı belli değil deniyor![]()
Aynen ben de de Gill vardı. Bir kaç takımda da Wilbekinden çıkmamıştım. SAğlık olsun.En iyi 2 takımımda Gill vardı hiçbir haber de yoktu hakkında ben de tuttum kadroda ama oynamıyor bugün sağolsun Khimki maçtan sadece yarım saat önce sakat diye tweet atmış