J. Mickey hiç beğenmediğim bir oyuncu da olsa bu hafta en iyi 2-3 takımıma almış olmanın huzuru içerisindeyim. Evet beyler, ufaktan tepelere yerleşme vakti geldi
Sadece sormak istediğim birşey var Mickey leri, Gill'in sakatlandığını öğrendikten sonra mı aldın önce mi?
Jordan Mickey'i her takimima aldim. Siz cikabilirsiniz gonul rahatligiyla Ben aldimya 1 puan veya -1 puan bekliyorum itinaylaBu hafta Mickey ve Kane'lerin çoğunlukla alınacağını düşünüyorum. Fiyatları gayet uygun.
Mickey, Kane, Doğuş gibi isimleri mecburen alıyoruz takımlara, birde Mitoglu nu yedeklere.
Bir şekilde De Colo, Shved, Vesely, Tavares ve Shengelia yı mutlaka kadroya katmak lazım. Ama sanırım bu büyük bir sır değil
Bunu yapmak için de diğer 3 yere 1 civarı birilerini bulmak gerekiyor ve bu hafta için ilk seçenekler de Mickey ve Kane, en azından her ikisinin de fiyatları yükselecek. (Kayıtlara geçsin diye yazıyorum, Mickey 0.82 ve Kane de 0.93 k bu hafta.)
Euroleague günü geldi çattı. Hayırlı olsun.
Mickey ve Kane açık ara en çok alınanlar arasındaymış. Tam da düşündüğüm gibi. Ya beraber batıcaz, ya da beraber çıkıcaz.
Mehmet tahmin ettim zaten almayacağını. Aklıma ilk sen geldin. Hadi bakalım.Bu hafta ilk takımlarımda planlarımı bu iki ismi almamak üzerine yaptım çok alınan oyuncuları almayı sevmem