Micov’a neler olmuş öyle ? Önceden harika bi şutör ve skorerdi. Şimdi ribauntlar , savunma, blok asist falan her şeyi katmış yüksek puanlar getiriyor.
Yani bu işin artık mantıkla uzaktan yakından alakası yok tamamen şans. Haftanın mvpsi bi sonraki maç -5 getiriyor. Hem de karşısında bi gün önce Khimki’ye hezimete uğramış saçma bi takım var. Dün 25 yapan Barthel bugün -eksilerde geziyor. Ya şu an aklıma gelmiyor da, daha bir çok örnek var sizin de hatırladığınız. Sıkıldım artık valla. Bu hafta fanteziye girmeyip garantiye gideyim dedim James Milutinov falan aldım iyice battım daha ne yapayım..
Ponitka çok getirmedi ama max kazanç bekliyorsun?Giffey, Nnoko gibi adamlardan çıkmak ne güzelmiş bu arada..insan bir ferahlıyor. Dubljevic de -3 ten 12,1 e çıktı hiç yoktan iyi napalım.
shengelia'ya param yetmedi ama bile bile almamakla hata yapmışım.
Formül tahminine devam edeyim bakalım.. bugünün en çok değer kazanacak oyuncuları:
shengelia 2.65 (2,30) +0,35
leday 1.97 (1.71) +0,26
ponitka 1.97 (1.71) +0.26
ayon 1.81 (1.57)+ 0,24
casspi 2.23 (2.04) + 0.19
bakalım ne kadar yaklaşacağız![]()
Ponitka çok getirmedi ama max kazanç bekliyorsun?
Geçen senelerde okların cevabı yedek oyuncuları kadroya sokmak, as oyuncuları yedeğe çekmek içindi. Yedek oyuncu kuralı kalktıktan sonra da okların devam etmesi, kadro içi mevkilerdeki değişiklikler için bence çok kullanışlı bir özellik olmuş.Çok teşekkürler. Onu ben sanırım 2 yıl önce falan sormuştum bi cevap almıştım ama unuttum o cevap neydi. O okları ben de hep merak etmişimdir.
Hayır abi, ben çok değiştirdim utility deki oyuncu ile mevkisindeki oyuncuyu yada forvet veya guardları. Ama sıkıntı 1-2 değişiklik sonrasında kafayı yiyip olabilecek değişikliklere de izin vermiyordu, çıkıp tekrar denemek gerekiyordu, ki bu sorun azalsa da hala var.Geçen senelerde okların cevabı yedek oyuncuları kadroya sokmak, as oyuncuları yedeğe çekmek içindi. Yedek oyuncu kuralı kalktıktan sonra da okların devam etmesi, kadro içi mevkilerdeki değişiklikler için bence çok kullanışlı bir özellik olmuş.
Yedeklerle ve as oyuncularla mevkilerine uygun degistiriliyordu zaten bunu yesil oka bastiginizda aktif olan oyuncularla anlayabiliyorsunuz. Degistiremiyeceginiz oyuncular pasif oluyor. Bunu en basta cozmustum. Ama asil garip olan degistirdigimiz zaman ve transferi geri al dedigimizde butce meselesinden dolayi veya mevki uyusmazligindan dolayi transferi geri alamiyoruz bu durumda rollback yapmamiz gerekli.Arkadaşlar oyunda bir şey keşfettim, birçok arkadaş biliyordur bilmeyenler için faydalı olur umarım.
Biliyorsunuz, oyunda birkaç oyuncu birkaç mevkide oynayabiliyor.
Somutlaştıralım, 1 oyuncu değişiklik hakkınız kalmış olsun. : Kısa forvetiniz Simon, Forvetiniz de Casspi. Her iki oyuncu da hem kısa forvet, hem de Forvet bölgesinde kullanılabiliyor. Siz takımınızda Shengelia olsun istiyorsunuz. Shengelia kısa forvet pozsiyonunda değerlendirilemediği için mecburen Casspi'yi satıp Shengelia almak zorunda kalıyorsunuz. Değişiklikten sonra simon-shengelia oluyor takımızında ve Casspi'yi çıkarmak zorunda kalıyorsunuz.
Peki, 1 oyuncu değişiklik hakkınız kalmışken, sadece Simon'u çıkıp Casspi-Shengeli yapmak mümkün mü? Mümkünmüş arkadaşlar ben yeni öğrendim.
Yapmanız gereken şu, Simon ve Casspi hem kısa forvet hem forvet pozisyonunda oynayabildiği için, oyuncuların yanlarında olan ok işaretleriyle bölgelerini değiştiriyorsunuz. Kısa forvetiniz Casspi oluyor, forvetiniz simon. Sonra da simon'u satıp Shengelia'yı alıyorsunuz. Mis gibi Shengelia-Casspi ikiliniz oluyor tek oyuncu değişikliği ile.
Bu senenin başından beri kafamda soru işaretiydi, yedekler kalktığı halde oklar niçin hala vardı? Bu yüzden varmış. Takımdan oyuncu çıkarmadan, mevkiler arası oyuncu değişikliği yapmak için. Geç de olsa keşfettim. Oyuna bu kadar kafa yormama rağmen ben bu kadar geç öğrendiysem, sanırım burada da bunu yeni öğrenecekler olmuştur.