zaten kötü geçen bir haftaydı, mike james de üzerine tüy dikti.
Abi yok yani bu oyunun isimle cisimle alakası yok. Allah’ın Loyd’u işte tarihe geçti. Brown çöp deniyordu 30 a yaklaştı. Thomas aşırı dengesiz deniyordu ki bence de öyle, adamı ilk 2 haftadan sonra çıkardınız adam hala 23 falan yapıyor tuhaf şekilde. Buyrun alın, haftaya maksimum 13-14 yaparlar. Yani bu iş tamamen şans. Ben mesela Monroe aldım ama ikinci yarı Allah “yürü ya kulum” mu dediyse bütün ribauntlar adamın eline düştü. Hatta Fener 3 oyuncuyla hücuma çıkarken topu alakasız şekilde ona kaptırdılar adama 1 puan daha geldi.
Bu arada Higgins ve Thomas kadroma almayı düşündüğüm isimlerdi. Hatta Higgins alıp geri çıkardım.
Son olarak Shved, Calathes, Milutinov bayadır güven vermiyor bana. Bugün James de bu kervana katıldı. Bahsi geçen isimler için 2 maç bile çok ciddi uzunlukta bi süreç.
Öyle görünüyor. Fredette'in sakatlığında Calathes'e yardımcı olacak Deshaun Thomas ve Casspi'nin sakatlığında Wilbekin'in rolünün daha da büyüyeceği öne çıkıyor. Wilbekin nitekim bu sene en yüksek verimliliği Casspi'nin oynamadığı maçta vermişti.Bu arada Austin Hollinsi hala eklememişler. Büyük kayıp.
Şimdi sakatlara bakacak olursak, Gudaitis, Fredette, Simon ve Casspi mi sakat?
EK: Rotowire sitesine göre bu hafta sakatlar:
Pierea Henry
Alex Abrines
Jimmer Fredette
Landy Nnoko
Sam Van Rossom
Gudaitis
Peyton Siva
Tyler Cavanough
kartlar yeniden dağıtılıyor. müthiş bir haber. Bir tane bile Nando De Colo yoktu kadromda ateş düştüğü yeri yakıyor, üstelik Sloukas'dan çıkmak bir yana, kadrolarda çok değerli oldu bu haberle. Nando de colo bana 40 puan kazandırmış gibi oldu
De Colo'da sakatlar kervanına katılmış. Ne yapıcaz malzemeciyle mi çıkacaz maça? Bir takımda 3-4 sakat oldu nerdeyse.
Aslında böyle çok sakatlığın olduğu haftalarda bir buton olmalı 1 kereye mahsus 4 oyuncu seçebilme butonu gibi birşey. Ama o zaman tabi haksızlık olur diğerlerine ama yine de insanın eli kolu bağlanıyor.