Kredi konusunda belki gerektiğinden bile fazla yazdığım için susacağım diyorum ama duramıyorum. Forumdaki arkadaşlar beni böyle kabullendi ne de olsa diyerek birkaç kelam daha edeyim
Formülde ufak bir düzenlemeye gittiler. Hatırlarsınız Micic birkaç hafta önce -4 yaptığında değeri sadece 0.07 düşmüştü. Artık öyle olmayacak. Örneğin Mike James bu hafta -4 yaptı diyelim, değeri 0.25 kredi civarı düşecek. (bu hafta shved 4 yaptı ve 17 kredi birden düştü)
Oyuncu değerlerinin geçen seneden daha fazla olmasının nedeni yedeklerin kaldırılması. Geçen sene yedekler yarım oyuncu sayılıyordu.
geçen sene= 8 as+2 yedek (4*1/2)= 10 oyuncu
bu sene= 8 oyuncu
son 5 maç 20 ortalaması olan;
geçen sene 20/10=2 değerinde olurdu,
bu sene 20/8=2.5 değerinde.
*******************************************************************************************************
Tavares'i 3 haftalık plan doğrultusunda güzel bir hamle yapıp almıştım ama kendime ihanet eder bir şekilde "hep kredi mi düşüneceğiz canım diyerek Tavareslerden çıkıp koy Jekiri, koy Milutinov gitsin" dedim. (Bas bas paraları Leyla'ya bir daha mı geleceğiz dünyaya) Bu hafta Evren'in herkes bildiğini yapsın adlı tokatıyla özüme dönüp tekrar Tavares'lere sarıldım. (Gördün mü, gördün mü, paraları basmayı gördün mü... Hani dünya güzeliydin aynaya bak gördün mü)