İnşallah Shved'i olanlar kredi krizine girsin. Shved'den çıkıp Larkin'e zıplayamasın
shved 2.20 , Larkin 2.97 bekliyorum
İnşallah Shved'i olanlar kredi krizine girsin. Shved'den çıkıp Larkin'e zıplayamasın
Daha kötüsü var, kadronda 1 haftası daha kalmış oyuncunun 0 verimlilikle oynaması. Kadrodan çıkarsan 25 yapar, planladığın gibi kadronda bir hafta daha tutsan bir 0 verimlilik daha yapar ve her şeyi dümdüz eder. Keza gelecek hafta özelinde Giedraitis ve Hermansonn tam olarak bu durumu ifade ediyor benim için.bu seneki en büyük handikapım 20 bile yapsa son haftası olacak oyuncularımın 0 veya altı performans göstermesi oldu. 10 haftanın 5-6 haftası böyle geçti. garino 10-15 yapsa iyi geçti diyeceğim haftayı -2 ile vasat haftaya çevirdi. neyse ben yine de ölünün arkasından çok konuşmayayım.
Gerçi ben niye böyle hamleler yapacaksam. Önümüzdeki hafta son kez kadro kuracağım, sonrası acemi birliğine teslim oluyorum. Sağlam adamları koyayım da uzun vadede iyi kötü ortalama bir şeyler getirmiş olsun bana. Yaklaşık bir ay bakamayacağım çünkü.
4 Aralık teslim, acemi Adapazarı komando birliği, usta daha belli değilne zaman ve nereye gidiyorsun askerliğe
Hayırlı teskereler. Yolun açık olsun Muhammed.4 Aralık teslim, acemi Adapazarı komando birliği, usta daha belli değil
Çok mu fesatım yoksa Campazzo forever mı demek buReal Madrid de Sergio Lull sakatlanmış. Dönüş süresi belirsiz. Ve siz bunun ne anlama geldiğini çok iyi biliyorsunuz.
Aynen öyleÇok mu fesatım yoksa Campazzo forever mı demek bu
giedriatis- sikma- ayon- sloukas mı?
papapetrou- shengelia- Nnoko- Wilbekin mi?
Çok kararsız kaldım hangi dörtlü arkadaşlar?
aynı fikirdeyim aslında . 2.kadro daha iyi gibi. Başa güreşen diğer iki takımımla aynı isimlere sahip olduğundan son dakika değişiklik arıyorum açıkçası. Batarsa tüm takımlar batmasın diye 1.kadro alternatif oldu ama 2.kadrodan daha mı iyi daha mı kötü sabahtan beri 10 kez değiştirdim herhalde.bu konularda genelde dediklerimin tam tersi çıktığından dolayı fikir beyan etmekten imtina ederim ama bir sonraki haftayı da düşünerek 2.kadro sanki bir adım önde gibi geldi bana..
Baskonia 4 maç üst üste deplasmanda oynayacak olsa da Shengelia demirbaş olur takımında. wilbekin de belli standartın altına düşmüyor ve 2 maç üst üste evinde. papapetrou da iki maç üst üste evinde, kredi de kazandıracak her türlü. f/p açısından iyi olabilir. Eğer kötü oynamazlarsa sadece nnoko değişikliği yapmış olursun.
ben 2.kadro dediğime göre 1.kadroyu gönül rahatlığı ile seçebilirsin
Diğer arkadaşlar da fikrini söylerse daha iyi olur elbete.
aynı fikirdeyim aslında . 2.kadro daha iyi gibi. Başa güreşen diğer iki takımımla aynı isimlere sahip olduğundan son dakika değişiklik arıyorum açıkçası. Batarsa tüm takımlar batmasın diye 1.kadro alternatif oldu ama 2.kadrodan daha mı iyi daha mı kötü sabahtan beri 10 kez değiştirdim herhalde.