Mirotic çk takımda kaptanımdı ilk yarı 6 PIR le kapattı. üçüncü çeyrek 9 sayı attı toparladı. Sonra 7 dakka oyuna girmedi. Ah Pesic ne diyeyim sana.
Unutkanlığıma verin, ilk yarı tamamlandıktan sonra kadroları sil baştan kurabiliyor muyduk? Yoksa gelecek hafta için de 3 değişik hakkı mı geçerli olacak?
Merhabalar, ben de bu haftadan itibaren etkin bir şekilde fikirlerimi burada beyan edeceğim. Chill or Chill takımımla haftalar sonra tekrardan GSBasket liginde şükür ilk 50'ye girdik
Bu hafta sakat olan Hackett, Moerman'ın dönüşüyle çok güvenemediğim Simon ve müthiş fiyatıyla Dubljevic'i satma kararı aldım. Sürpriz yaparak kadroya Darrun Hilliard'ı aldım. CSKA'nın sakatlıkları sebebiyle kadroda daha çok yer alacağını düşünüyorum. Haftasonu kendi liginde cok iyi bir performans sergiledi. Ayrıca pivot pozisyonuna da sezona müthiş giren ama sonradan afallayan Nnoko tercihini yaptım. Utility'e de bu cüzi harcamaların faydasıyla Sugar Shane Larkin'i ekledim
Kaptanlığın bu hafta sıralamayı çok etkileyeceğini düşünüyorum. Bense tercihimi Mirotic'ten yana kullanıyorum. Benim açımdan riskli ama YOLO gidilecek bir hafta olacak. Herkese bol şans
Ben de herhalde sırf rutini bozmak adına bir takım asla yapmayacağım kadrolar yaptım.
Shengelia bu hafta alternatifsizken birkaç takımda ondan çıkıp Trey Thompkins aldım. Keza gelecek hafta 1,85'e kredisi yükselecek ve üst üste iki hafta içeride oynayacak olan Simon'dan çıkıp kısa forvet bölgesinde: Hillard, Shields, Higgins gibi isimlerle papatya falı açtım. Sırf can sıkıntısı, takımlar aynı olmasınBir daha da Simon alamam.
Deplasmanda, düşük skorlu olması beklenen Milano maçı ortadayken Calathes'i falan aldım takımlara.
Hele bir şey yaptım ki, 3-4 tane K.Tarczewski aldım. Herhalde bu oyunda seneler önce en iyi takımıma Kleiza aldığım günden beri yaptığım en büyük hata olabilir.
Çünkü insan oyuncu değiştirmek istiyor.
Dokunmadığım isimler L. Brown, Nando De Colo, Mirotic ve Mike James oldu.
Bir sitem de Euroleague'e, akşam saat 22:00'de ilk maç mı başlar? Saçmalık.