Mehmet Yılmazla çok çekişmeli bir hafta geçirdik. Will Thomas sayesinde kazandım. X-factor oldu.
Bu hafta Hilliard ve James'in kötü puanına rağmen ben de 182 puanla tamamladım. Sizlerin de düsüncelerini bir konuda almak istiyorum. Calathes'in performansından memnun musunuz takımda tutulur mu? Bir de Hilliard'a çok güvenemiyorum bi öyle bi böyle. Fiyatı cok ucuz farkındayım. O bölgede ona yakın ucuza önerebileceğiniz birileri var mıdır?
ilk 50'deki tüm takımlar neredeyse Shved'i çıkarmış. Shved hayatının maçını oynuyor. İlk yarıdan 23 yaptı. Ama tanıdığımız Shved ancak maçı 25 le bitirir 20 ile bitirirse de şaşırmam.
+1 Ne diyim sözün bittiği yerdeyiz..değişiklik olsun diye çıkardığım shved 50 yapacak gibi. bu haftayı da kapattık böylece. belki de oyundaki geleceğimizi de yaktık. ne diye bu triplere giriyorsam.
+1 Ne diyim sözün bittiği yerdeyiz..
Bu sene oyundan düştüm ama en iyi olduğum zamanlarda da Bayça Oral'a hiç şansım tutmazdı zaten 1-2 farkla kaybediyorum geneldeMehmet Yılmazla çok çekişmeli bir hafta geçirdik. Will Thomas sayesinde kazandım. X-factor oldu.
Bu sene oyundan düştüm ama en iyi olduğum zamanlarda da Bayça Oral'a hiç şansım tutmazdı zaten 1-2 farkla kaybediyorum genelde