Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Değişiklikleri bir kaç gün önce yapmıştım, Mickey de takımlarımda genelde vardı ve onu tutmaya devam edecektim. Şimdi tekrar düzenlemek gerekecek kadroları. Bu hafta da sıkıntılı geçecek gibi görünüyor.
Bu sene çok fazla covid vakası var. Değişiklikler sadece 3 tane. Daha fazla olması gerekiyordu bence. Bu konuyu dile getirmek lazım ileride başımıza bela olabilir.
Kesinlikle katılıyorum, futbol maçlarında oyuncu değişikliği hakkı arttı. Bizde de artsın
İş yoğunluğundan dolayı takım yapma işini son 1 saate bıraktım. Belirsizliklerle dolu ligde elde avuçta ne varsa satarak Mirotic'e yatırdık. Umarım bizi yanıltmaz Herkese bol şans, iyi eğlenceler
Takımlarımı tek müsait zamanım olan hafta sonu kurmuştum.. 1 takımım hariç bu hafta kurup komple 0 puanlı olduğum için 181 takımlı ligde 172-181 arası son 10 sıra benim
bakalım tırmanış olacak mı, düşüş olma ihtimali yok ne de olsa
Covid'li oyuncum cıkmamış sanırım.. oradan bari yırttık gibi görünüyor (şimdilik).
5. haftaya kadar lig devam ederse panoramalara başlarım cumartesi/pazar akşamları. H2H'de olamadığım için sadece genel 2 ligin tabii.
Ergin hoca acil şu Micic’i bir daha oyuna almamak üzere kenara al. Tv başında sülalesine sövdüm. Basketbolun katili Micic. Elleriyle veriyor maçı sabote etti resmen.
Micic şaka gibi -2 PIR'le bitirdi maçı. Benim de çok fazla takımımda vardı. O kadar kredi harcıyoruz bu adama ne gerek var. Bundan sonra kara listemde.
Mike James den sonra bir 30.8 de De colodan geldi.Coğu takımımda micic de yoktu.Simon da olsaymış çok mükemmel bir hafta başlangıcı olacaktı ama o da nazar boncuğu olsun güzel başladı hafta.