Mike James ve Micic'i takımlarımda tutmuştum bu hafta. James takımlarımda kaptandı, sağolsun Micic ondan gelen katkıyı hiç etti.
Ben de vardi. Bu sene basimiza cok gelecek bu sanirim.Lauvergne’i olan varsa covid testi pozitif çıkmış.
Lauvergne’i olan varsa covid testi pozitif çıkmış.
Bu bence çok hatalı bu oyun için. Geçen seneki De Colo nun oyunundaki bir düşüşe benzeyen bir durum olmadığınca belli isimleri bu sebeple takımdan çıkarmamak gerekiyor. Ki, James, Larkin, Mirotic gibi isimlerin düşük puan getirmesinin pek önemi yok çoğunlukla herkeste oldukları için. Eğer riske girip yerine başka birisini aldıysanız, o zaman düşük getirmesi faydalı olabilir ama bu da hem 40 maçta 2-3 kere olacak bir şey hem de yerlerine doğru adamı seçmek de kolay değil.M.James'ten kaptanlığı aldım 28 getirdi,yinede problem değil,aslında onu çıkaracaktım,ilk haftanın bedellerini ödetmem gerekiyordu.
Bu hafta Sikma yerine Mirotic'i aldım ve kaptan yaptım.Aslında tek hatam ilk haftadan Mirotic'i almamaktı.Sikma'da mantıklıydı - 4 aldı,bu benim suçum değil,adam geçen sezon hiç eksi getirmemiş.
Bu sezon 2 takımımdan hiç bir ligde yer almayan takımım esas takımımdan çok daha iyi durumda.O takımımda De Colo kaptan 61.6 Simon 34 Dubljevic 25.3 ,3 oyuncudan 120 puanım var ve geri kalan 5 isim.
Esas takımda elimden geleni yapıyorum,bugün M.James 28 Garuba 8 getirdi,bu haftada birebirde kaybedecek gibiyim ama eğer ağır şanssızlıklar olmazsa haftalar ilerledikçe hedefim olan birebir liginde başa oynarım
Khimki-Zalgiris maçı yarına ertelenmiş.Henüz daha ikinci haftadan Euroleague'in gidişatı iyi görünmüyor maalesef.Bakalım ne olacak bu işin sonu.
Barcelona- Zenit macinda yanlis duymadiysam 2 hakem varmis.
O da bir şey mi hakemlerden biri RUS