Euroleague Fantasy Challenge v3

Evet yeni sezon başladı. Oyunu tanıtmaya gerek yok. Soranlar olursa cevaplarız.

Ligimiz: GSBasket.Org
Şifremiz: Galatasaray

Takımının ismini burada belirtmeyeni bu sene lige almayacağım. Geçen sene yapamadık bunu ama :)

Bu arada elemeler devam ediyor. Oyuncu değişimi için ise 18 gün süre var.

Takımım CSE Sports :)

Geçen seneki liglerimiz için;

Euroleague Fantasy Challenge v1

viewtopic.php?f=5&t=4160

Euroleague Fantasy Challenge v2

viewtopic.php?f=5&t=5671

Kadromu belirledim : )

General Chemistry
Matematik
Labaratuar
Edebiyat
Tarih
Vucut Geliştirme
Mesleki İngilizce
Physics

bu nedenle bu sene bu oluşumda yer alamıyorum : (

Kerem SEÇER' Alıntı:
Takımım CSE Sports

En azından Secher Basket değil bu yıl... :)

Bu arada şampiyonu belli olan bir oyunda oynamak sıkıcı olacağından dolayı katılmak istemiyorum yarışmaya, son şampiyon liderliği yine kimselere bırakmayacaktır. :)

Henüz takım oluşturup lige katılmadım ama biraz Player Market' e göz gezdirdim de enteresan isimler düşük puanlarla alıcı bekliyorlar.

Bu sezon geçtiğimiz 2 sezonun tecrübesiyle daha da keyifli geçeceğe benziyor sanki ;)

Geçtiğimiz sezon oldukça çekişmeli bir ligin sonucunda 1. Ahmet Salih , 2. Kerem Secer, 3. ise Arda Ezer olmuştu.
1. belli 2. kim edalarıyla lige renk katan yeni arkadasların bilgisi olsun istedim ;)

Arda abi bizim 2-3 olduğumuz sene önceki seneydi diye hatılıyorum. Geçen sene ben 5. oldum :)

1st Ahmed_Salih Ahmed GS 2,213.4
2nd T.Şahin10 turgut_gs_10 2,182.9
3rd ARdaQue EZER 2,118.4

Geçen senenin sıralaması böyle.

1st Cem Longhorns cemcemgs 2,988.6
2nd Secher Basket Secher 2,901.6
3rd Ahmed GS Ahmed_Salih 2,812.2

Bu da ilk senenin :)

Arda EZER' Alıntı:
Geçtiğimiz sezon oldukça çekişmeli bir ligin sonucunda 1. Ahmet Salih , 2. Kerem Secer, 3. ise Arda Ezer olmuştu.
1. belli 2. kim edalarıyla lige renk katan yeni arkadasların bilgisi olsun istedim ;)

Arda Abi selam,

Belirttiğiniz tavrı gösteren hiçbir üye yoktu yazılan yazılara baktığımda, ben de yazımı yanlış anladığınızı tahmin ederek söylediklerinizi üzerime alındım. Ben bu yıl Öss nedeniyle yarışmaya dahil olamayacağım zaten; büyük konuşmak da pek adetim değildir ayrıca. Söylediklerim de farklı bir mana vardı, yanlış anlaşıldığımda rahat edemediğimden böyle bir açıklama yapma gereği duydum.

Teşekkürler...

Hmm Kerem seni yükseltmişim demek ki :p
Ama ben sezonu 3. sırada tamamlamıştım, orada bir problem yok ;)

Alperen Kaplan' Alıntı:
Arda Abi selam,

Belirttiğiniz tavrı gösteren hiçbir üye yoktu yazılan yazılara baktığımda, ben de yazımı yanlış anladığınızı tahmin ederek söylediklerinizi üzerime alındım. Ben bu yıl Öss nedeniyle yarışmaya dahil olamayacağım zaten; büyük konuşmak da pek adetim değildir ayrıca. Söylediklerim de farklı bir mana vardı, yanlış anlaşıldığımda rahat edemediğimden böyle bir açıklama yapma gereği duydum.

Teşekkürler...

Yanlış anlamak anlamış da olsam bir problem teşkil ettiğini nereden çıkardın ki ;)
Geçen senelerde de gördük, NBA' deki TRASH TALK hesabı, oyunun da bu tarz söylemlerle keyfi artıyor. Benim açımdan bir sorun yok yani ;)

Kadrom bu şekil'de ..

POINT GUARDS
Ender Arslan Efes Pilsen 42 42 - 0.0 @Lietuvos Rytas
Massimo Bulleri AJ Milano 41 41 - 0.0 Panathinaikos

SHOOTING GUARDS AND SMALL FORWARDS
Marcus Brown Zalgiris 71 71 - 0.0 Asvel
Bootsy Thornton Efes Pilsen 57 57 - 0.0 @Lietuvos Rytas
Emir Preldzic FB Ulker 45 45 - 0.0 Regal FCB
Alex Acker AJ Milano 53 53 - 0.0 Panathinaikos

POWER FORWARDS AND CENTERS
Paulius Jankunas BC Khimki 59 59 - 0.0 Real Madrid
Sofoklis Schortsanitis Olympiacos 44 44 - 0.0 Qualifier 1