Euroleague Fantasy Challenge v3

Ben de birazdan lige katılıyorum.

Ortaya enteresan bir kadro çıkıyor ama risk almadan başarılı olmak zor.

Hayret birşey ya istediğim mesajı yazamıyorum.

İletiniz çok fazla ifade içeriyor. En fazla 2 ifade kabul ediliyor.

Bir türlü mesaj yazamadım ya COK FAZLA IFADE ICERMEK ne demektir. Çözen var mı bu detayı?

Biraz önce de yazdığım gibi gerçekten de oldukça enteresan bir kadro ortaya çıktı. Sezonun ilk kadrosunu oluştururken de bir hayli kredim arttı. Bu artan krediler için kendi kendime "ACABA" soruları sorarken Euroleague Fantasy Challenge internet sitesinde tam beklediğim bir açıklamayı gördüm.

If fewer than 500 credits are spent at the time of creating a Euroleague Basketball Sportingbet Fantasy Challenge team, the extra credits remain available for use in the future. The worth of a Euroleague Basketball Sportingbet Fantasy Challenge team may rise above 500 points due to increases in the value of that team's players.

Türkçe' ye çevirmek gerekirse; ilk kadro oluştururken her takımın hakkı olan 500 kredinin hepsini kullanmak zorunda değiliz. Artan kredimiz varsa onları ileriki haftalarda kullanabiliyoruz. Bu konuda rahat olmakta fayda var :)

Geçmiş sezonlarda olduğu gibi kadromu global olarak paylaşma taraftarı değilim.
Takımımın adı eskisi gibi EZER. Herkese başarılar :)

Arda EZER' Alıntı:
İletiniz çok fazla ifade içeriyor. En fazla 2 ifade kabul ediliyor.

Bir türlü mesaj yazamadım ya COK FAZLA IFADE ICERMEK ne demektir. Çözen var mı bu detayı?
Başkan bayağı uzak kalmışın foruma. : )

Bir iletide en fazla 2 ifadenin (gülme, kızgınlık, şaşkınlık vb.) kullanılmasına izin veriliyor.

Onur Yavuz' Alıntı:
[quote="Arda EZER":3gdp7wyi]İletiniz çok fazla ifade içeriyor. En fazla 2 ifade kabul ediliyor.

Başkan bayağı uzak kalmışın foruma. : )

Bir iletide en fazla 2 ifadenin (gülme, kızgınlık, şaşkınlık simgesi vb.) kullanılmasına izin veriliyor.[/quote:3gdp7wyi]

Evet haklısın sanırım :)
İfade kelimesini anlayamadım ben. Acaba diyorum çok mu fazla paragraf kullanıyorum v.b. :)
Neyse hallettim sayende ...

Alperen Kaplan' Alıntı:
[quote="Uğur YILMAZ":21r2lbq0]Her ne kadar hep orta sıra takımı hüvviyetinde olsak da bende katıldım. :)

Choosen One - Alfa3G

İşin ne kardeşim oyunla moyunla, dersine bak. :)[/quote:21r2lbq0]

Kardeşim sen işi çözememişsin. =)

Sınava gireceğiz diye 1 sene boyunca ''bitkisel hayat'' sürecek değilim. Ayrıca muhtemelen birkaç hafta içinde benim kadro yarıştan kopar =)

Neden hiç muhabbet dönmüyor bu başlıkta?
Bu sezon çok heyecansız ve hareketsiz başlayacak gibi sanki ...

yarın akşam ( 15.10.2009) euroleague in açılış maçı var.. maccabi ile union olimpija arasında.. heyecan başlıyor.. an itibari ile ligimizde 30 takım var.. Ben geçen seneki takımı iskelet anlamında korudum sayılır.. eksik olduğumuz bölgelere takviyeler yaptık. öyle galatasaray gibi her sene yeni oyuncularla, her sene yeni yabancılarla başarı gelmez.. her gittiği yere ayman'ı götüren ziya doğan gibi ben de boniface ndong'u her takımıma alıyorum.. kendisi hem kaptan, hem oyuncu-kaleci, hem de asistan coach görevlerini aldı.. bormio kampımız da iyiydi.. bu sene daha bi iddaalıyız..

Yahu bu maç bu hafta ama diğerleri haftaya. Bu takımlardan oyuncu alamayacağız o zaman. Saçma yahu.

Bu arada Arda abi projelerim var başımı kaldıramıyorum, ilgilenemedim. Muhabbete de giremiyorum :)