Euroleague Fantasy Challenge v3

144 puan ve 7. olmuşum.Fran Vazquez,Splitter,Shumpert(-1) ve JR Holden dan beklediğim puanlar gelseydi 1. olmam büyük ihtimaldi ki tabi herkes beklediği puanları alsa herkes birinci olur :)

Ama beklemediğim puanlarda gelmiş.11 kredi ile aldığım adam 16 puan getirmiş :) Javtokas 31,9 getirmiş :)

148 puanla 6. olmuşum.

pana nın evinde partizana kaybetmesi çok ilginç geldi ve top 16 nın heyeceanlı geçceğini gösterdi.pivot mevkisinde 2 panalı vardı ve beklenenin altında puanlar aldım. forvetlerim kaliteli isimlerden kurulu.puanlar oradan geldi zaten. prokom zalgirisi rahat geçmese woodstan daha fazla puan alabilirdim.
pivot kısmında maçlara göre bir değişklik yapabilirim ama panalıları bırakmakta istemiyorum. burası risk işte.

Geçen Haftaki hayal kırıklığının ardından Kadroma 3 oyuncu aldım,Bu hafta daha umutluyum.

Omar Cook
Rimantas Kaukenas
Antonis Fotsis

Yeni oyuncularım oldular.Rakocevic'i takımdan çıkardım.

Ve Kasun Beklediğim Patlamayı Yaptı Bu Hafta Kadromdaydı,Kaya'da İyi Puan Getirdi,Hawkins'tende iyi puan geldi.Bakalım diğer isimler ne yapacak.

dixon aldım - puan yaptı alan anderson u almadım kadroya şuan 38 de daha da gider.
kötü bir hafta oldu benim için. toparlayıp yukarılara doğru çıkıyordum. bu sene hedef ilk 10.

Haftanın birincisi olmuşum yazayım =)

Top 16 ya giderken gruplarda elenen 5 oyuncum varmış.Bunu bu hafta gördüm 3 tanesini çıkarabildim 2 tanesi kaldı.Reyes'de sakatmış.Yenilerin hepside nasıl olduysa 20-25 filan yapmışlar.7 oyuncuyla 163 puan aldım.En azından sonlardan biraz kurtuldum :)

Recep Fatih Sarımeşe' Alıntı:
Haftanın birincisi olmuşum yazayım =)

Top 16 ya giderken gruplarda elenen 5 oyuncum varmış.Bunu bu hafta gördüm 3 tanesini çıkarabildim 2 tanesi kaldı.Reyes'de sakatmış.Yenilerin hepside nasıl olduysa 20-25 filan yapmışlar.7 oyuncuyla 163 puan aldım.En azından sonlardan biraz kurtuldum :)

Hayırlı olsun; 7 oyuncuyla bu puan hiç de fena değil. Bu 3 oyuncunun da ortalama puanlar getirdiklerini varsaysak en azından 200 puanla bitirirdin.

Bu Hafta Kadrom'dan Çıkardıklarım
David Hawkins:Son Hafta - puan getirdi,bakalım bu hafta nasıl oynayacak
Paulis Jankunas:Getirdiği puanlar bana yetmiyor son hafta 5 puan geldi
Mario Kasun:Ergin Ataman kendisine süre vermediği için büyük puanlar alamıyor,Bu hafta çıkarıyorum inşallah ergin ataman'ın oynatacağı tutmaz.

Bu Hafta Kadroma Aldıklarım
Ben Eze:Lavrinovic sakat görünüyor,bu hafta iyi süre alacak gibi.
Fran Vazquez:
Preston Shumpert:

Evet bu hafta kadrom'dan çıkardığım ilk oyuncu Kasun 21 puan topladı,Hawkins ve Jankunas'ında çoşacağı tutar sırf ben bu hafta kadrom'dan çıkardım diye.Biraz'da şans işi bu oyun,%70 bilgi %30 şans.