EuroLeague | Galatasaray 58 - 56 ZVVZ USK Prague

EuroLeague' de kendi evimizde ilk maçımız.
Galatasaray - ZVVZ USK Prague
31 Ekim Çarşamba 18.00
Abdi İpekçi SS

USK Prague
Rebekkah Brunson FC 1.91 1981 (USA)
Michaela Zrustova SF 1.86 1987 (CZE)
Jelena Skerovic G 1.77 1980 (MNE)
Renáta Zrustová GF 1.79 1990 (CZE)
Jelena Dubljevic PF 1.88 1987 (MNE)
Ilona Burgrová C 1.94 1984 (CZE)
Kia Vaughn C 1.93 1987 (USA)
Katerina Elhotova SG 1.80 1989 (CZE)
Anna De Forge G 1.78 1976 (USA)
Anael Lardy G 1.70 1987 (FRA)
Eva Vitecková SF 1.90 1982 (CZE)

Grupta Diğer Maçlar:
Perfumerias Avenida - CCC Polkowice
UMMC Ekaterinburg - Novi Zagreb
 
Biz yine bi hayli eksik kadroyuz , onlarda ise Viteckova,Vaughn gibi iyi oyuncular var Brunson oynarsa bizi zorlayabilirler ama sanırım oynamayacak..Başarılar umarım kazanırız..
 
Brunson henüz takıma katılmadı ama ABD'den direk İstanbul'a gelip burada eklenecekmiş Prag kadrosuna. Oynar mı, oynarsa kaç dakika oynar o muamma tabii bu şartlar altında.
 
Ben genelde salondan alıyorum 2 tl ödemeyerek neyse erkek maçında anlarım durumu am bayan maçında yine 150 kişiye oynarız maksimum gelemeyeceğim çünkü :(
 
Bayan basketbol şubesi resmen uyuyor, fener maçını sekizde oynuyor biz altıda. Saat 18:00 deki maça nasıl gidiceğiz acaba iş günü, hafta içi. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz, ya bir kerede siz bir şeyler yapın artık şu saat konusunda. Yeter hakikaten yeter.
 
Maçın neden 18.00'da oynandığı -ve diğer tüm ELW maçlarımızın da şu an için saat 18.00'da gözüktüğü- konusunda tahmini, fikri, bilgisi olan var mı? Okul, dershane, iş... Herhangi birinden çıkıp da maça yetişmek imkansız!..

Saat 20'de olsa salonda kaç kişi olacak diyebilirsiniz, o ayrı konu. Ama geçen sezon Diana Taurasi, takımın iyi gitmesi ve Cumhurbaşkanlığı Kupası gibi etkenlerle ilk maçlarda gayet iyiydi kalabalık EL'de. İlk maçı hatırlıyorum mesela, Cumhurbaşkanlığından hemen önce, 3 bin civarı kişi vardı.

Çok enteresan.
 
efes'in zamanında uyguladığı perde olayı kadın takımının maçlarında uygulanabilinir.birde maçın saatinin 18:00 olması ve bilet fiyatının 12 tl olması hiç olmamış.o saatte maçı tv den bile izleyemeyecek büyük bir kesim hatta çoğunluk.geçen sezon ilkdefa eurolegue oynayan erkek takımının kazan maçında salonun yarısı boştu.kombine fiyatları enfazla aynı fiyat olarak devam edilecekti.bu sezon euroleague bile oynamıyoruz çok yanlış yaptılar keşke açıklasalar satılan kombine miktarını.geçen sezon futbol takımının avrupa kupalarında olmaması,bu sezon cl de mücadele ediyor olması.erkek takınmının eurolegue de olmaması önemli etkenler.analizler çok kötü. keşke 500 tl den 6-7 bin kombine satabilsek ama gerçekler öyle değil.çok kötü analiz ediyorlar olayları.işletme körlüğü diye birşey var heralde içerden şubeyi çok farklı görüyorlar.burdan maalesef öyle gözükmüyor.
 
Ligtv3 şifre girdi.geçen haftaki avrupa maçında girmemişti.

Edit:ligtv3'ü tvden izleyemiyorum ama şimdi digiturkplay'den açıldı maç.
 
Sıkıntılıyız,gereksiz bir mağlubiyete mahal verebilecek gibi duruyoruz.Şebnem ve Sancho'yu sahada görmek büyük keyif yine de.
 

Üst