EuroLeague | Galatasaray 58 - 56 ZVVZ USK Prague

Harika bir maçtı son anlarda takım müthiş karakter koydu ortaya. Prag gerçekten de bu ligin en kuvvetli takımlarından birisi ve bunca eksiğe rağmen kazanmak için takımın asla pes etmemesi geri adım atmaması en önemli işaret. Ancak hep diyoruz forum olarak rakipler dış atıcılaırmızın iyi olmadığını gördüğü için içeri çok gömülüyor. Whalen uzun sürecekse yerine 2-3 oynayan şutu iyi bir oyuncu bulmalıyız.
 
Bugün önceliğim Işıla. Geri dönüşteki en büyük pay sahibi oldu. Geçen senelerde sıkça eleştirdiğimiz Işıl müthiş bir başlangıç yaptı sezona ve öyle devam edecek gibi görünüyor. Yine müthiş mücadele etti. Bir oyuncu bir sezonda nasıl bu kadar değişir ilgi ve mutlulukla izliyorum.
Bu kadar eksikle aldığımız her galibiyet değerlidir. Sakatı var, sağlamı var daha takıma girecekleri düşününce çok iyi bir takım olacağız.

Konuya girmek istemiyordum ama söylemeden geçemeyeceğim Okan Çevik' e bence biraz haksızlık yapılıyor.
 
Ne yazık ki bu yönetim kurulunun geçmiş olaylardan pek haberi yok. Okan Çevik'in yapmış olduğu rezaleti ya bilmiyorlar ya da geçmiş yönetimin vermiş olduğu kararları bozmak adına böyle saçmalıyorlar. Mesele Cemal Nalga'ya Tufan Ersöz forması giydirmek değil peşinden federasyona ısrarla yalan beyanda bulunulmasıdır. Ve bu adamın ismi bir şekilde kulüple yine yan yana geldi. Yazık.
 
Neler yazdı görmedim ama biraz talihsiz olmuş gibi.
Öncelikle elma ile armudu karıştırmış. Galatasaray taraftarının yaptığı yanlıştı cezasını kulüp çekti. Ama Okan bey ve türevlerinin yaptığı öyle cezası çekildi denecek bir durum değil. Hiç heriflerin yaptığı yüzünden ben başım önde gezdim. Katkısının ne olduğu tartışılan kazandırdığı Avrupa kupasını yerim. Bu kulübün kapısından sokulmaması gereken adamlar bunlar.
Dün ki galibiyete gelince iyi/kötü oynayan ama sahaya terinin son damlasına kadar ruhunu koyan tüm oyuncularımızı tebrik ediyorum.
Işıl bölümününde artık açılmasını istiyorum. Birazda yalandan övgüler görelim. Ne de olsa ilk düşük performansında takımdan gönderir ve tek sorumlu ilan ederiz!
 
Emre Belözoğlu nu da uefa kadrosunda diye şeref konuğu olarak alalım diğer maçta. Ayrıca Emrenin yaptığı Okan Çevik'in yaptığından daha hafif hem de baya hafif..
 
Oturmak için gelen seyirciler, lütfen en azından maçın kritik anlarında biraz bağırın da taraftar olduğunuzu anlayalım!
Fatih abi dün ben maçtaydım ama ayağa da kalksak otursak da fark etmezdi, çevik kuvvet sayıca bizden daha fazlaydı maalesef :(. Beş yaşından beri yerinde maç seyreden bir kişi olarak bu kadar az sayıda taraftar ve sessiz bir ortam görmemiştim. Tabii yönetim sağ olsun saat altıda maç oynatmaya razı olmuşlar. Fener acaba avrupa maçlarını bu saatte oynar mı? hiç sanmıyorum ki zaten oynamıyorlar. Neyse maçla ilgili en sevindiğim olay takımın bu kadar eksiğe rağmen mücadele ve direnç koyması oldu. Ayrıca platonik aşkım Işıl, ekrem hocamızla birlikte eski günlerindeki gibi oynamaya başladı, dün çok iyiydi. Bana göre tam takım olarak oynamaya başladığımızda çok fena olacağız. :)
 
Ya bende gencim tamam yeri geldiğinde destek veriyorum ama bazende bağırmadan oturup takımımız izlemek istiyorum o yüzden bazen katılamıyorum .
 
Saat 6' da olduğu için gidemediğim ve buna sinir olup izlemediğim maç olmuştur. Sayın idarecilerimizin içi rahat etmiştir umarım!
 
İş yoğunluğu nedeniyle ancak son bölümünü takip edebildiğim maç..

Takım öylesine karakter koymuş ki sahaya, yıllardır kadın basketbolunda özlediğimiz geri dönüşlerden biri yaşanmış. Başta Işıl olmak üzere yerli oyuncuların sergilediği başarım çok sevindirici. Nazar değmesin..

Takıma kısa sürede kişilik kazandıran Ekrem Hoca ve çalışma arkadaşlarına yürekten teşekkürler.
 
Futboldaki seyirci patlamasına rağmen amatör branşlarda yok denecek kadar az seyirciye oynamamız içler acısı, 20 milyonluk bir şehirde maçın 18:00'da başlaması bir sebep olmasa gerek, özellikle kadın basketbol ve bayan voleybol takımları bukadar iyi oynarken ve yatırım yapılmışken daha çok desteği hakediyorlar, hafta sonu ikisininde maçı var bakalım kaç kişi gelecek, artık basketbol ve voleybol maçlarımızı oynayacağımız kendi salonumuza ihtiyacımız var, birara gündemda olan salon işi ne oldu?

Bir arkadaşım Okan Çevik maça davet edilmiş derken dalga geçiyorsun dedim, dalga geçmiyormuş, yüzsüzlüğün bukadarı, artık bu liseli kayırmalarından gına geldi, İnan Kıraç kabusu bu kulübün üstünden dağılmadıkça bize huzur yok..

Murat Özyer ilede ilgili birşeyler yazayım diyorum, aklıma hep çaferağa'da kaldırdığımız kupa ve atılan maddelerden kaşı yarılmış kaptanımız geliyor vazgeçiyorum, tek tavsiyem twit atmadan önce biraz düşünmesi..
 
Abi olay futbol olsa anlarım dediğini ama ülkemizde daha basketbol bile yeni yeni rağbet görürken bayan basketbol için 18de gelebilecekler geldi zaten maça :(
 

Üst