• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

EUROLEAGUE İçin Saldır GALATASARAY!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan GSbasket.Org
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 2:22
Uleb'in internet sitesinde maç yayını için tv adı yazmıyor, Ntvspor'un sitesinde de ne haber nede yayın akışında bilgi var. Acaba eleme maçları yayınını ntvspor'un aldığı haberini doğrulayan bir bilgi geldi mi?

Uleb'in internet sitesinde maç yayını için tv adı yazmıyor, Ntvspor'un sitesinde de ne haber nede yayın akışında bilgi var. Acaba eleme maçları yayınını ntvspor'un aldığı haberini doğrulayan bir bilgi geldi mi?

Ntvspor reklamlarını giriyor, sorun yok.

Varan 1 ... Asvel mı gravelines mi
Takım analizcileri göreve :)
Lucas Gordon'u çok beğendim.

lucas ı aldıklarında pek tatmın olmamıstım ama su an kendımden utanıyorum,helal olsun:)

Rakip Asvel oldu ayrıca BAnvit 13 sayı geride ilk yarı sonunda kaybederlerse bizim grup da netleşecek

Rytas umarım elenir.. Yoksa finale çıkarsak işimiz çok zor olacak.

Önce asvel.

.hyurekli haluk yurekli
Gs asvel macinin saati daha belli diil ya 17 ya da 20 olacak...

Rytastan daha iyi kadromuz var bence.

Banvit maçı ne durumda acaba... Banvitin elenirse grubumuz sanki daha kolay olacak...

BAnvit kaybetmek üzere maç koptu

Biz elemeyi geçersek D grubunda yer alacağız bu durumda

Barca-Siena-Kazan-Prokom-U.Olimpija rakiplerimiz olacak ilk hafta Polonya deplasmanı olacak

Bu grup çok daha iyi oldu.

bu cok iyi oldu sevindim,orhun eneye mıllı takım yuzunden de bı antipatım olusmustu zaten:)

BAnvit kaybetmek üzere maç koptu

Biz elemeyi geçersek D grubunda yer alacağız bu durumda

Barca-Siena-Kazan-Prokom-U.Olimpija rakiplerimiz olacak ilk hafta Polonya deplasmanı olacak

Bu grup çok daha iyi oldu.

Büyük oynuyorum,o gruptan minimum 2.çıkarız..

Bugünkü Cibona maçında ribaund sayıları 44-19 Rytas Cibona'nın toplam ribaundu kadar hücum ribaundu almış bugünkü maçta bizde epey ribaund verdik yarın daha dikkatli olmak gerek.

Bir süprizde diğer grupta yaşanmış bence CEZ Nymburk BC Khimki yi 86-79 yenerek diğer grupta final oynuyor..

sonuna kadar hakettik ve nihayet Euroleaguedeyiz:)

saldırdık ve aldık.

Bunları görmek güzel.Yıllar önce play out oynuyorduk şimdi euroleague.Teşekkürler hocam teşekkürler takımım.

Sposorsuz,alın teriyle Euroleague deyiz.Helal OKTAY MAHMUDİ ve ASLANLAR.

6663_euroleague02102011.jpg

Geri