Burak Barut' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":1bhh3xcf].
yarı finalde 9. sıradan kıl payı finallere kaldıysak haklılık payımın olduğunu düşünüyorum.
.
Tugay sadece Rock müziğe değil sanırım Eurovision'da uzaksın biraz.Sıralamalar puan usulu değil karıştıralarak finale kalındı.Yani 9. değiliz yarı finalde sadece kurada 9. sırada çıktık.[/quote:1bhh3xcf]
Yok uzaklığımdan değil aslında.Yarı final bölümünü takip etmemiştim bu zamana kadar,bu yıl da etmedim.Arkadaşımla konuşurken söyledi bana.
Neyse yarışma bitti.
Bu şarkı ile ancak bu kadar olurdu.
Rock müzik ile Finlandiya birinci geldiğinden dolayı sanırım ülkemizde de Eurovision için böyle bir müzik seçildi.Zaten çok şey beklemiyordum.
İtici bir grup ve şarkısı..
Ülkelere 12 puan geldiğindeki tepkilere bakın tek tek..
Türkiye'ye 12 puan geldiğindeki görüntüye bakın birde..
Heyecan şart
Seneye yarışmaya güzel bir parça ile katılmalıyız.
Türkçe'mizden vazgeçmeden.Aynen devam diyorum.
Bu yıl MTV Avrupa Müzik Ödülü alan Ceza seneye bizi en iyi şekilde temsil edebilir.
Eurovision'da Rock müzik hiç gündemde değilken Finlandiya abes bir grup ile bu müzik türünü ön plana çıkararak birincilik elde etti.
Ülkemizin Ceza ile Rap müzik doğrultusunda iyi yerlere gelebileceğini düşünüyorum.
Dipnot:Ülkelerin ve komşularının birbirleri ile puan paslaşması yapmasına artık çözüm bulunamaz..Müziğin içinde de olsa siyaset ve milliyetçilik var.
Ülkemize 0 puan veren Ermenistan ve Yunanistan'a biz 10 ve 7 puan verdik.İlginç bir konu tabi..