bence herkesin aldığı maaş konuşulur.. neden konuşulmasın.? adil gelir dağılımının sağlanmaya çalışıldığı bir yerde çıkıp bir milli takım hocası bu kadar alıyorsa bir gariplik var demektir.. sponsor falan bilmem ama benim verdiğim vergilerden , milli takım hocası kim olursa olsun, bu kadar para verilemez.. mahmut özgener babasının parasını mı veriyor..milli takım antrenörlüğünü, kulüp antrenörlüğü ile karşılaştırmak yanlış.. bizim bir tarafımızdan ter akıyor aylık o paranın 100 de 1 ini bile alamazken, terim efendi ne yapıyor da bu parayı alıyor.. ayrıca milli takıma gelmeyen gurbetçilere atıp tutarken milli hislerden dem vurmasını biliyor.. o kadar ulvi bir görevse sen çık paradan feragat et.. cumhurbaşkanının maaşı 16000 ytl, milli takım hocası 250000 ytl.. Yok mu bir anormallik..
Ayrıca Onur a çok katılıyorum.. Galatasaray'a gelir diye ödüm patlıyordu.. Milli takımda oyalansın, bize bulaşmasın..2000 de Uefa kupasını alan hoca, antrenör, oyuncu kim varsa hepsinin Galatasaraydan uzak durması en büyük dileğimdir..