Felipe Melo de Carvalho

PFDK'ya sevkedilmiş.En az 2 maç deniyor 3 haberleri bile mevcut.Aaaa şansa bak 2 maç sonra FB maçı var.En fazla 1 maç alacağını düşünüyorum.
 
Tüm iyi güzel hoş da bu adam bir başka be abi.Kolunda kaptanlık pazubandını görmek isterim ilerde.İnşallah hep bizimle kalır.Adamsın, ADAMIMSIN MELO !
 
Bonservisi ne kadara gelir bilmiyorum ama bu adamım mutlaka almalıyız. Sivas maçında da gördüğümüz üzere kendisi olmayınca 1,5 kişi eksik oynuyoruz. Selçuk da yanında Melo olmayınca çok az katkı verebiliyor. Umarım yönetim bu transferde gerekli hassasiyeti gösterip elini cebine atar..
 
Takımın bilmem kaç yıldır en zayıf olduğu bölge orta saha.Umrumda değil şu an kavga etmiş,küfür etmiş vs...Orta sahamıza cuk diye oturmuşken kaçırmamak lazım.
 
Pascal Nouma'yı önce gönderip sonra popüler kültürün baş tacı yapanlar Melo'nun üzerine oynuyor.Tartışmaya açık bir konu olmakla birlikte kendi ahlak normları çerçevesinde eleştirenlere saygı duyarım.Ama medyanın gazına gelmeyelim.Lütfen.
 
Aynı Onur'un dediği gibi Nouma zamanındaki linç ve gaza getirme stratejisi şimdi yine uygulanıyor. Halbuki orada durduk yere yapılan bir aksiyon mevcutken burada durum karşılıklı atışma sonucu oluşuyor.

GS oyuncusu anasına küfür edilince eyvallah çekip teşekkür etmemeli bende bunu bilir söylerim. Çoğunuz ananıza sokakta küfür edilse katil olmayı göze alırsınız, peki Melo Brazilya'lı diye onun annesi anne değil mi? Ona bütün küfürler serbest mi? Para alıyor diye hepsine teşekkür mü etmesi gerekir?

Öte yandan Melo ve Taffarel özellikle dinlerine ve aile hayatına fazlasıyla düşkün olan bir gurubun kurucusu ve üyeleri, bizim için aile kavramı nasıl önemliyse onlar içinde aynı şekilde önemli.

Duyan Melo kavga etmek için gelmiş o gün karşısınada ona günaydın demek için çıkan ilk adama yumruk atmış sanacak, yazık gerçekten.
 
Melo affedilip de Fenerbahce maçında ceza sahası dışından yazsa merak ediyorum acaba gitsin diyenler,küfredenler vb. ne yaparlar..
 
Herşeyin eskisi gibi olacağı garanti ediliyorsa kesinlikle kalsın. Ama en ufak bir huzursuzluk ihtimali dahi varsa gitsin. Yıllar sonra aradığımız ortasahadan çok, huzuru bulduk.

Huzur, ruh, uyum şu anda bizim için en önemli konular. Bunların zarar görmemesi gerekiyor.
 

Üst