Fenerbahçe:80 Galatasaray:69

ismet diye bir çocuk vardı gelecek vaadeden... bu ismet guard mı acaba?eğer guard sa bence umut tınay yerine johnsonun yedeği olarak denemekte fayda var bence
 
Kevin_Garnet' Alıntı:
[quote="efes77_GS":2cf03]Abi inanılır gibi değil ... Resmi Sitelerinin haberine bakarmısınız ...

fbgsbasket05x300x4.jpg

Galatasaraylı seyircilerin önce kendi aralarında kavga etmeleri, daha sonra da küfürlü tezahüratta bulunmaları tepki çekti.


Peki yaklaşık 10-15 dakka süren ve hiçbir polisin müdahele etmediği bu kavga ?


(+)



ya abartmaya geerek yok.. özellikle sizin kavaganızın bizim resmi sitezde yaynlanaması çok yanlışş..
.

ben maaç geç girdim aam sizin bölümde 2 kere kavga oldunu gördüm..


biz de dıaşlrda içeriye girerken baya kavagalr çıktı..
3-4 tane.. büyük kavga çıktı hem de..


münferit oalylar ;)..[/quote:2cf03]


patron öyle bir hava verilmişki FB liler hiç kavga etmedi hiç küfür etmedi bütün suç GS lilerde ... FB ak kaşık GS liler tü kaka ? sen farklı bir anlam çıkardınmı ? ... Dediğin gibi iki kavga oldu tribünde birincisini ben kaçırdım bir arkadaşım söyledi fazla uzamadan toparlandı ancak ikincisinde Sebo Reis sette iken polis ayaklarına vurmaya başladı şahsın fotosu yukarda var doğal olarak bütün tayfa tepki verdi ... Ama o amir aşağıda çok rahattı yanına yaklaşan arkadaşları içeri attıracaktı neredeyse ...
 
Halil Hoca; yeni bir uzun oyuncu takıma katılmışken, rotasyon derinliğini arttırmak yerine eski oyuncuları silerek daha önce en büyük sorunumuz olan Boddicker'ın yorulmasına yine nasıl izin verirsin? Neden aynı hataları tekrarlayan oyuncuları uyarmazsın?

Arda; neden topu eline almaktan korkarsın? Alınca neden kullanmaktan çekinirsin?
 
efes77_GS' Alıntı:
Abi inanılır gibi değil ... Resmi Sitelerinin haberine bakarmısınız ...

fbgsbasket05x300x4.jpg

Galatasaraylı seyircilerin önce kendi aralarında kavga etmeleri, daha sonra da küfürlü tezahüratta bulunmaları tepki çekti.


Peki yaklaşık 10-15 dakka süren ve hiçbir polisin müdahele etmediği bu kavga ?


(+)

ilginc olan sudur ki atv'de mac sirasinda 2 kez Galatasaray kismindaki kavgalari gosterdi.
Fenerbahce tribununde bu resim olmasa kavga oldugunu bilmeyecegiz yani.
 
mücadelemize yazık oldu büyük fırsatı kacırdık. oysa ki salyersin macın basında üçlemesi ne büyük avantaj oolmustu. ama basketbolun hatalar oyunu olduğunu ve 1.1 saniyenin bile ne kadar değerli olduğunu ilk yarının sonıunda bi kez daha gördük. ikinci yarıda da fenerbahcenin de skor bulmakta zorlandıgı anlarda sutlarımız girseydi belki macı alabilirdik ama sutlar girmeyince olmuyor çünkü içerde topu indirebilecek kimse yoktu bi-iki defa johnson, boddickera indirmeye calıstı basarılı olamadı onlada da.

son bi söz de taraftar için söyliyim; fener tribünü kalabalıgın hakkını veremedi malesef, sayıca cok az olmamıza ragmen yine cok iyi bagırdıgımızı düsünüyorum (gerci beklediğimden fazla kişi gelmişti). küfürler belki yakısmadı basket salonlarına ama hakedene de hakettiğini vermek gerek...
 
fenerbahçe tribünündeki kavga maçtan önceydi glba
atv daha yayına geçmemiş olabilir

show tv ana haberinde gösterdi gerçi fener tribünündeki kavga görüntülerini
 
TURKIYE CUMHURIYETI GALATASARAY SPOR KULUBUNU BASKETBOL SUBESINE ILGI VERECEK YONETIM ARANIYOR !!!!
 
tribun olarak sayica daha azdik, ancak deplasman takimi konumu durumundaydik , kendimize ayrilan yeri fuul doldurduk, son nefesimize kadar bagirdik, canin sagolsun cimbombom, bu tribun senin sevgin icin var.
 
Maç öncesi Aydın Örs'ün alan savunması yapacağını herhalde sokaktaki çocuk bilr biliyordu.Ama ne hikmetse Halil Bey bir hafta boyunca ne çalıştırdı bizim takıma bilemiyorum?

Halil Hoca ve bir kısım arkadaş "uzun olsaydı böyle olmazdı." diye bir görüşe sahip.Bence uzun olması bir şeyi değiştirmeyecek.Sonuçta aldığımız uzun O'Neal değil.Muhtemelen hücum gücü son derece sınırlı bir oyuncu.Dolayısıyla Rowe sahada olsa bile yine de onun üstünden oynamayacağız.Koskoca bir maç 3'lük atmaktan(Onlar da hazırlanmış setler falan değil,çoğu zor pozisyonlarda Jacobson'un attığı inanılmaz zor şutlardı) başka hiçbir hücum planımız yoktu.FB kötü gününde olmasa tarihi fark olurdu maçta.

Bir de maç sonu hocanın garip açıklamaları var.Ribaund alamadık diyor hoca halbuki aradaki fark sadece "4" ribaund maç sonunda.

Uzunumuz yoktu içerden oynayamadık diyor.Paki be hoca uzun yok diye bütün hücumları 3 sayı çizgisinin gerisinden mi kullanmak gerekiyor?Basketbolda "2 point field goal" denen bir şeyin olduğundan haberin yok mu?Bu takımın kısa ve uzun forvetlerinin diğer takımların aynı mevkiilerindeki adamlara göre fizik ve boy üstünlüğü olduğunun farkında değil misin?Bu adamlara "orta mesafeli şut" imkanı yaratacak olan senin çizeceğin setler mi yok sa ben miyim?

Uzun gelince ne değişecek hep beraber göreceğiz.Bence hiçbirşey değişmeyecek...
 
Sanırım Halil Üner'in belirtmek istediği Fener aldığı hücum ribaundlarını sayı olarak kendine geri döndürdü. Ayrıca Fenerbahçe bu sene gittiğim her maçında pota altından ezildi. azcık pota altını kullanan takımlar(İTÜ hariç ) üstünlük sağladı. Siz dün bunu kullanamadınız. bunun yanında pota altından basit sayılar yediniz. Murat'la( X ) daha önce konuşmuştuk bize pota altını kapatacak adam lazım demişti. gerçekten dün bu açıkça belli oluyodu. Rowe nası adam bilemicem ama içeri kapatan bir oyuncuysa işinize yarar.
 
Dun sorun oyuncularda degildi Fatih.
Boddicker yuksek postta 3 top aldi.Biri asist biri sayi oldu.3 hucumda 5 sayi fena bir skor degil.
Gibi ornekler var.

Birde aci olay soyliim size.Roy un gozune darbe geldi ilk periodda.
Doktor geldi biryerden.Tribundenmi nerden bilemicem.Pek hazir bir havasi yoktu.Bir karton parcasina ilac yazdi.Cunku gerekli ilac yoktu.
Mac sonuna kadarda ben ilac geldigini gormedim acikcasi.
 
Yeni pivot oynasaydı da durum değişmezdi. Zaten çok iyi bir oyuncuya benzetemedim ben. Maçtan önce ısınırken görenler de bana katılacaktır sanırım.
Sorun bizim dışarı atılmamızda. Fenerbahçe'nin alan savunması bizi 3 sayı çizgisinin dışına attı ve içeri giremedik. Gerçek bu. Dışarıda top dolaştırıp durduk ve kritik yerlerde içeri girmemiz gerektiğinde yapacak hiçbir şeyimiz yoktu. Çünkü içeri giremedik. Ne içeri drive edip pas verecek bir oyun kurucumuz, ne oyuncuları 1-2 sn boş bırakacak bir pick & roll setimiz ne de adımları çok hızlı adam geçmeye müsait bir oyuncumuz vardı. Fenerbahçe'nin alan savunmasına karşı şut atmaktan başka hiçbir alternatif geliştirilemedi.
Bütün bunlar olduktan sonra pivot oynasa ne olacaktı ki ? Burak'a, Boddicker'a, Arda'ya içeride kaç pas verildi ki Rowe'a gitsin o paslar ?
...

Daha fazla yazmak gereksiz. Bu takım iyi takım ama kötü yönetiliyor. Ne olursa olsun ilk 8 hatta iyi taraftar desteğiyle ilk 5 yapabilecek bir takım. Ama yok işte. Halil Üner'le olmuyor !!!

Farkında mısınız bilmiyorum; haftaya Efes'e yenilirsek ve olur da B.Kolej Fenerbahçe'yi yenerse TBL'de SON SIRAYA iniyoruz. Daha da birşey demeye gerek yok zaten.
 
Maç hakkında 2 yorumum olacak..

1. 5 numaramız olsaydı maçı lehimize döndürebilirdik..
2- Maçın dönüm noktası son periyotta;Rasim'in orta alanda yapmış olduğu faulun verilmemesi,böylece topun rakip takıma geçmesi ve hemen ardındaki rakip takım hücumunda Burak'ın Rasim'e faul yaptığı gerekçesiyle,aslına faul olmayan bir pozisyona düdük çalınması..
 
Gene hüsran! Ama bu yıl,geçen yıla gore farklı olan bişey var takımda. Yenilsekte takım savaşıyor,yürekten oynuyor. Oynanan basketbol,keyif ve umut veriyor. Dün 2takımında sahada sure alan oyuncularını tek tek karşılaştırdığmz zaman,çok büyük kalite farkı olduğu söylenemez(pivot eksiğimiz dışında)ilk 2çeyrektede bu dengeyi gördük. Ancak Booker’ın son sn. 3lüğü maçın kaderini değiştrdi. O 7 sayılık farkı bi türlü kapatamadık. Bir de 49-44 ken kaçırdığımız fauller pahalıya patladı. Arda felaketti.. o oynamadan kazanmamız çok zor. Bodicker beklediğimden kötüydü,özellkle dış atışlarda. Burak elindn geleni yaptı. Umut’la hücumda 1kişi eksik oynadık. Ben şut stili bu kadar kötü olan başka bi oyncu görmedim. Ismet oynasın bence. Jacobson ise maçtan kopmamızı engelledi. Yıllardır aradığımız şutörü bulduk. Avrupa çapında bi şutör. Gelelim bu mağlubyetin asıl sorumlusuna.. önceki hafta ulker e kök söktüren,dünde 3periyot boyunca yaptıkları alan savunmasına hiç bi hazırlık yapmadığı görülen ve maç boyu bu duruma müdahale edemeyen, “cin” coach umuz H.Üner’i tebrik ediyorum. Bu adamla devam edersek küme düşecez arkadşlar.. hiç kimseyi alamasak dahi,K.Mincinozlu yu getirebiliriz. O gelir ve oyunculara,unuttukları savunma yapmayı öğretir hiç olmazsa. Ortalama 80 sayı yiyoruz!!!!!!!!!!!!!
 
X' Alıntı:
Birde aci olay soyliim size.Roy un gozune darbe geldi ilk periodda.
Doktor geldi biryerden.Tribundenmi nerden bilemicem.Pek hazir bir havasi yoktu.Bir karton parcasina ilac yazdi.Cunku gerekli ilac yoktu.
Mac sonuna kadarda ben ilac geldigini gormedim acikcasi.

x bazı ilaclar geldi ama o darbe baya canını acıtmıs olmalı. Royun mac sonrası gozunun altı bir hayli şişti..
 
RONALD EUGENE JOHNSON JR. (GALATASARAY SPOR KULÜBÜ)

D. Tarihi : 19.11.2004
D. Yeri : CALIFORNIA
Uyruğu : USA

utku federasyonun sitesınde boyle yazıyo ezleyebıldıgın-teleffuz edebıldıgın sekılde ne dersen de

dogum tarıhıne dikkat lutfennnnnn.
 

Üst