Fenerbahçe:80 Galatasaray:69

iki takimin forumlarini geziyorum,iki tarafta heyecanla bekliyor maci,iki tarafta iddiali.

Tribun durumunu da sahadaki mucadeleyi de merakla bekliyorum.
Bi BJK'li olarak bu buyuk derbiyi izlemek zevk verecek,bu kesin :)
 
selim53' Alıntı:
Bahtsizbedewi' Alıntı:
Ya beyler bırakın adamlar yok çocukmuş kızmış eski tribün adamları yada eski tribünler kalmadı artık yani dünya değişiyor,tribünler değişiyor ,yani eskisi gibi kasmayın (+ülker maçındaki fb tribünleri güzeldi yani keşek bizdede çoğunluğu bayan ve kız olsada tribünler dolsa...) Bu arada biz tribünde sağlam olcaz rahat olun !
10000 tane senin dediğin taraftardan olsa ne yazar...adamakıllı bağıran 200 kişi susturur...iki tribünede ihtiyaç var...
Çoook özür dileyerek alıntı yapıyor ve selim arkadaşıma diyorum ki benim gibi tribünde 20 kişi olsa bugün çok daha farklı ve güzel yerde olurduk başımızdakilerde dahil (1999 ocak +1999 mayıs+2000 süleyman seba.... uzar gider)
 
Ilk iki periyot da aslinda kotu oynamadik...aksisine ben CIm Bom u bu sene daha bukadar iyi gormedim..Taa ki son saniyede yapilan buyuk hata sonrasi yedigimiz uclu...BEN INANIYORUM BU MACI ALACAZ

Tribunumuz de bir iki kucuk hadise disinda super...Pota da oldugu gubu tribunde de uclu yagdirdik..Biraz da Fenerin alan savunmasini cozersek mutlaka yenecez...

BU ARADA SPIKERLIK YAPAN IKI ANGUT UN DA FENERIN O SON UCLU DEKI SEVINCI NI, FENERIN kACIRDIGI SAYILARDA KI UZUNTUSU NE SAHIT OLDUM NE YAZIKKI..BU MACI ALIP ONLARA ARMAGAN ET CIM BOM UM !!!
 
of ya of:( ilk yarıda son 4 saniyede 5 sayı yedik ya.Böyle hatalar olur mu?elli tane faul yaptık üstüste taktik faul diye ama bi boka yaramadı.Üstüne son hücumu kullanırken kaptırıp bi de sayı yedik 3 lük:( zaten rowe un lisansı yetişmemiş,johnson daha maçın başında sakatlandı ilkyarının çoğunda oynamadı:( tek tesellim salyers in 4 faulü ama rasimle harvey maşallah hiç aratmadılar salyers i... bakalım 2.yarı ne olacak? ben yine de ümitliyim ama birazcık da şans yanımızda olsun ya lütfen!!!
 
cok iyi mücadele ettik bence, macin dönüm noktasi ilk yarinin son 5 saniyesinde yedigimiz 5 sayi, eger 5 degilde 2 yemis olsaydik ve yariyi sadece 4 sayi farkla kapatmis olsaydik daha iyi olurdu.

Ve bugün cok foul kacirdik, yüzde 50 nin altinda foul attik nerdeyse, eger normal günlerdeki gibi yüzde 70, 75 le foul atsaydik belki maci alabilrdik bile.

Oyunculari yinede tebrik ediyorum, bence cok iyi mücadele ettiler!!!
 
tribünde muhteşemdik...ama maalesef basketçilerimiz aynı muhteşemliği gösteremediler(burak hariç)...sonuçta fb favoriydi ve maçı aldı...ama tribünde az olmamıza rağmen çok iyi bağırdık..
 
önce 1 haftada lisans yetiştiremeyen zat-ı muhterem(ler) kimse acilen bu kulüpten kovulsun bir daha kapıdan girmesin.

salyersin 4 faulünden sonra fenerin bizden kadro olarak hiç bir üstünlüğü kalmamıştı. aptalca top kayıpları ve kaçan fauller neticesinde kaybettik maçı.

umutun bu kadar uzun süre almasını anlayamadım. mrsiçe savunma yaptı deseniz o da yok. oyunda olduğu süre içinde fener bütün savunmasını umutun şutunu riske etmek üzerine kurmuştu. umutta hiç yanıltmadı örsü şut atmaktan ısrarla kaçındı boş pozisyonda gereksiz + pas sevdasına bir sürü top kaybettik.

arda fener maçında da oynamadığına göre bu sene hiç bir maçta oynamaz. bu çocuğun var bir derdi ama dur bakalım çıkar ortaya.

hakemler yine kritik yerlerde maçı koparan düdükleri çaldılar

seyirci olarak adamların yarısından az olmamıza rağmen çok iyiydik.
 
abi hep iyi başlıyoruz sonu gelmiyor.Merdivenler fenere boşalsın emi.fenerlilerde son 45 saniyede inanılmaz destek(!) verdiler.ONLARADA HELAL OLSUN(!).
 
Oncelikle tamamen dolu bir salonda beklendigi sekilde bir seyirci dagilimi ile hersey normal gozukuyordu. Bizi salondayken ilk sasirtan Galatasaray'in kadrosuydu. Yeni transferiniz sahada yoktu ve acikcasi "ulan simdi adam ilk macta bize karsi cosar falan" seklindeki endiselerimiz bosa cikti. Her ne sebeple oynamadiysa bizim acimizdan cok iyi oldu. Zira Salyers daha macin basinda once 3 leyip sonra bence kesinlikle sportmenlik disi bir faulle 4 e ulasip 0 sayi ile sahadan kenara giderken sanirim Galatasaray cephesi basini duvarlara vurup yeni pivotu sahaya surememis olmanin uzuntusunu yasiyordu. Kadrolar hemen hemen denk hale geldi Salyers olmayinca. Ama Galatasaray da sadece Jacobson bizde ise Mrsic skor uretiyorlardı. Ilk yarinin son 1.1 saniyesinde Booker in pas arasi yapip 3 luk bulmasi cok onemliydi. 3.ceyrek Rasim in sayilari, caldigi toplar, Erdal aldigi hucum ribaundlari bize galibiyeti yakinlastirdi. Son ceyrek Mrsic durdu ama Galatasary cok faul ve hucum kacirdi. Maci genelin beklenitisi gibi Fenerbahce kazandi. Ancak bugun salonda yasanan kufur yagmuru maci golgede birakti. Ben bizim pota arkasi tribununudeydim. Ve bir ara suna dikkat ettim inanilmaz derecede kufur ediliyordu tribunlerde. Salon buyuk, herkes salonda, skor genel olarak biz kaciyoruz siz kovaliyorsunuz, gerilim yuksek... Demek kufursuz ya da en az kufurle bir erkekler ligi maci izlemek ezeli rekabette cok zor :x
Biz bugun Galatasarayi yenmekten cok gecen hafta kaca Ulker galibiyetine yandik. Zira her maci 5000 ortalama seyirciye oynamamiz icten bile degildi. Hakemler kotuydu. Her iki tarafada kotu dudukler caldilar. Biz daha organize bir ekip ve daha iyi bir coach a sahip olmanin avantajlari ile sahadan galip ciktik. Bu arada Galatasaray tribununde uzun sure devam eden itis kakis, kavga inanin tribundeki sayica az ama oz ozelliginizi kaybetmenize ve bizim bagiran seyirci sayimizin artmasina sebep oldu.
 
1. periodun son 2dksından maçın sonuna kdr
alan sawunmasına çözüm bulamadık bulmamız gerekiyodu bnce

özellikle Arda tam bi hayalkırıklığıydı fener maçında düzelir dedik
hiçbişi yapmadı oyunda kaldığı süre içinde

Cihad ı tbrk ediorum 2 maçtır çok güzel oynuo ama neden oturuo kenarda anlamıorum son dklarda Mert oynuycağına Cihad oynasa çok daha iyiydi

hakemler çok kötüydü ilk yarı 2. yarı düzeldiler biraz

nese sağlık olsun..
 
RB lisans olayi sanirim Amerikayla ilgili bir problem.Justin karakter olarak bugun oyniyabilecke bir oyuncuda degilmis zaten.
Macaristanda salon 1.000 kisilikmis.
Ne dusunuyorsun atmosfer hakkinda dedigimde.
"They must be crazy" gibi laflar etti.

Maca gelince inanin yorum yapmak istemiyorum.
Rezalet bir mac cikardik ilk period disinda.
Hocam olmadi hocam.
 
Tequila' Alıntı:
1. periodun son 2dksından maçın sonuna kdr
alan sawunmasına çözüm bulamadık bulmamız gerekiyodu bnce

özellikle Arda tam bi hayalkırıklığıydı fener maçında düzelir dedik
hiçbişi yapmadı oyunda kaldığı süre içinde

Cihad ı tbrk ediorum 2 maçtır çok güzel oynuo ama neden oturuo kenarda anlamıorum son dklarda Mert oynuycağına Cihad oynasa çok daha iyiydi

hakemler çok kötüydü ilk yarı 2. yarı düzeldiler biraz

nese sağlık olsun..
Cihad konusuna katılıyorum giderek yükseliyor performansı.
Son dakkalarda Mert'i almasının nedeni Mert'in en iyi yaptığı şey olan 3lükleriydi son bir umut olarak. Maalesef Mert başarılı olamadı.
 

Üst