Foden oyuna bile girmedi.Hem de 2 degisiklik hakki daha vardi.
Valla Dunyada Top 10 Milli Takimlarda bir tane adam akilli hoca yok.
Hatta bence Dunya Kupasi’nda 3-4 hoca haric hoca yok.Sacma sapan tercihler hepsinde.
Bu arada cok kalitesiz bir kupa oluyor.1-2 mac disinda oyun kalitesi rezalet.1-2 gol,1-2 guzel hareket olacak diye her mac bekliyoruz ama cogu izleyenler icin husran.
Ben bu son donemdeki bilgisayar,tablet futbolunu hic sevmedim.Ozel yetenekleri tamamen dizginleyen,kisitlayan,sen orda dur aman sen ofsayti boz,sen half space kosusu yap futbolu bizim 10 sene once izledigimiz futbol degil ve bana gore bunun izlenmeye deger bir tarafi yok.Sirf adi Dunya Kupasi diye katlaniyorum kendi adima konusursam.Valla ben artik yildizlarin sahne aldigi,topun direkt oynandigi,ozel yeteneklerin gozumuzun pasini sildigi,sistemin sayilardan ibaret olmadigi futbolu istiyorum.
Rezil bir turnuva bu..Aman gol yemeyeyim,15 dakikada 75 pas yapayim da millet vay ne takimmis desin futbolu beni kusturacak artik.
Su turnuvada cok sey beklenen takimlarin oynadigi futbolu Turkiye Ligi’ndeki takimlar oynasa herkes derdi ki agir cekimde top oynuyoruz..Umarim bundan sonra degisir de beklentileri karsilar koskoca Dunya Kupasi..