Final 3. Maç | Galatasaray CC 97 - 93 Fenerbahçe Ülker

Aslında mazaretimiz çok:
1-Rancikin en çok ihtiyacımız olduğu zaman sakatlanması. Ligdeki son FBÜ maçında senenin en iyi maçını oynamıştı. Ağır fener uzunlarına karşı daha hızlı ve şut tehdidi var. Aynı zamanda ribaunt katkısı olurdu. Şimdi tüm yük Shumpertte ki final serisinde kaldırılacak şey değil bu.
2-FBÜ nün 4 uzunu karşısında 2 uzunla mücadele etmemiz. Sean May ve Lavrinovicin tüm sezon boyunca yatıp finalde coşmaları. Nedeni bizim sayıca zayıf uzun rotasyonumuz olsa da Lavrinovicin %100 atması başka bir şanssızlık.
3- FBÜnün Preldzicle beraber sahada 4 yabancıyla yer alması. İki tarafında sakatlıklar sonucu daralan rotasyonunu çok rahatlatan bir unsur.
4- Sonuçta deplasmanda kaybedilmiş 2 maç. Son 4 senedir deplasman takımlarının kazanamadığı gerçeği. Keşke fark olmadan daha başa baş geçen maçlar olsaydı.
5- Bizim daha yorucu Banvit serisinden (deplasmana giderek toplam 4 maç) çıkmamız, FBÜ nün İstanbulda 2 maç oynayarak finale daha diri gelmesi.

Yukarda saydığım herşey bir mazerettir ve bence pek de önemi yoktur. Abdi İpekçide maçları kazanacağımıza inancımız sonsuz. 2 maçı da kazanırsak rüzgarı arkamıza alıp Sinan Erdemdeki 5. maçı final havasında oynayıp kazanmalıyız. Daha yitirilmiş bir şey yok. Tüm basın uleması ağız birliği etmişçesine aynı şeyi söylüyor. Abdi İpekçideki maçtan sonra nasıl çark edicekler hep beraber göreceğiz.

Beyler, ben yarın ki maç için günübirlik Adana'dan geliyorum. Sağdan soldan borç alıp aldım yol biletimide. Forumdaki havaya bakıyorum, cidden kahroluyorum. Ben 23 yaşındayım ve ben yıllardır bu finali izlemek için bekledim. SİZİ BİLMEM, ama olur ya, yarın Abdi İpekçi'de bir defa daha 20 fark yeriz misal. Beni orada göreceksin, ellerim kanayana kadar, mecalim kalmayana kadar, şampiyon olmuşçasına alkışlayacam ben bu takımı. Alkışlayacam Oktay hocamızı. Biz bugünleri görebilmek için çok bekledik. Kısacası +20'de olsa -20'de olsa ben memleketime mutlu, huzurlu bir şekilde dönecem. Tek üzüldüğüm nokta, bu geldiğimiz noktayı dahi beğenemeyen beyefendiler olacak. Saygılarımla...
Görkem, arkadaşım sen gel, için rahat olsun forumunda salonunda havası yerinde olacak, çıldırmış en az 15 bin Galatasaray'lı olacak salonda ve seri 2-2 ye gelecek, yolumuza ve umutlarımıza devam edeceğiz.

Bu takım bizi çok mutlu etti, bu seridede kolay pes etmeyecektir!

GALATASARAY'IM SEN SALDIR!
KIRMIZILAR ARKANDA.....

Asıl komedi Oğuz Savaş 2. maçı nasıl tamamlıyor. Diskalifiye olması gerekirken saha da kaldı. O itiraz sonrası teknik faul çaldı mı hakem? Ya da hakem masası önünde olan tartışmanın sonucu ne oldu?

bazı arkadaşlar takım değil ama taraftar finali hak etmiyor demişler doğru demişler. bazı forumlarda skor 4-0 oldu diye eyvah çekenler gördüm. asıl önemlisi bu eyvahı çeken altyapıda basketbol oynuyormuş iddiasında. tam komedi. bir bakıyorum fark 10 nasıl kapanır diyorlar? Sürekli bir umutsuzluk bir kötüleme. Bu takıma asıl önemlisi bu sezon ligin en yüksek seyirci ortalamasını yakalatmış o cefakar taraftara yazık.

söyleyecek pek bişey yok sadece kazanmalıyız 2. maçdaki gibi oynarsak kopan tarafın biz değil onların olacağını düşünüyorum

Bu bir şampiyonluk mücadelesi değil,ONUR mücadelesidir..Ben takımımıza sonuna kadar güveniyorum yenilsede yensede ama biz burda çeviririz ya biz nelere çevirmedikki..yeter ki inanalım.seri başlamadan önceki gibi olalımm..

ya bu arada spormax e de bir tepki vermemiz gerekiyor.ilk maçta salondaydım o yüzden bilemiyorum ama ikinci maçı tv den izledim bir ara maçı anlatan kişi top bizde dedi.şaka gibi birşey bu.tamam takım tutarsında bunu belli etme bu kadar.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum normal şartlar altında bu forumdaki her yorumun önemi çok büyük. Burası Galatasaray'ın basketbol şubesinin konuşulduğu yer. Bu şekilde baktığım zaman bu forumdaki herkesin Radoslav Rancik'e çok büyük saygı duyması gerekiyordu ama görüyorum ki basketbol kültürümüz hala ileri seviyelere ulaşmamış. Oktay Mahmuti'nin gelişiyle sistem takımında daha farklı bir kimliğe bürünen ve skor anlamında geçen seneki katkısını yansıtmaması (ki bu gayet normal) sonucunda Rado'nun gitmesi için can atan arkadaşlarımız ve abilerimiz var. Bu aziz Galatasaray'lılara sadece Rado'nun Fenerbahçe maçlarındaki performanslarını açıp bir kez daha izlemelerini tavsiye ediyorum ve bu şekilde düşünenlere yazıklar olsun diyorum.

Seriye geldiğimiz zaman bana göre bu takımın Shumpert ile birlikte en iyi oyuncusu olan Radoslav Rancik'in yokluğu oyunumuzu etkiliyor fakat kamuoyunda dillendirildiği gibi Fenerbahçe'yi 2 maçta da yenemeyeceğimiz doğru değil. Çıkacağız aslanlar gibi oynayacağız ve seri 2-2'ye gelecek. Bundan şüphe duyan varsa takıma desteği bıraksın. Önümüzdeki 2 maça çok iyi konsantre olup seriyi eşitleyeceğiz. HAYDİ ASLANLAR !

sahada her çirkefliği yapıyorlar.ömer,oğuz resmen hakemi dövecekler.ya şunlara güzel bi ders daha verelim.avazımız çıktığı kadar bağıralım.avuçlarımız patlayana kadar alkışlayalım aslanlarımızı.

Son yıllarda içerde büyük üstünlüğümüz var ülkere karşı,ipekçide kaybetmezsek sinan erdemden 1 galibiyet çıkarabiliriz neden olmasın? Ama maç maç bakmak lazım ilk hedef 2-1 yapmak seriyi perşembe akşamı

Bence artık Fener'in kadrosu bizden çok iyi felan demeyi bırakmalı ve odaklanmalıyız. Adamlar 5 te 5 yapacak yoksa. Şimdiden her yerde ezdik felan gibi havalara başladılar ve sinir oluyorum.

Hadi aslanlar size güveniyoruz , alın şu kupayı kapağı koyalım şunlara !

İçeride elbetteki ilk iki mac gibi oynamayacağız. Ama mac boyunca maçtan kopmamamiz lazım. Bir an bile konsantrasyonu bırakmamak lazım. Seyirci baskısından etkileneceklerini hepimiz biliyoruz. Ermal ve Shumpert in performansları macın gidişatını etkileyecektir. Bunu bir turnuva olarak girmek gerekiyor. İlk iki macı kaybettik ama içerde iki macı aldığımız sürece onlarda da baskı artacaktır. Psikolojik olarak iyi hazırlanmalıyız. İlk mac çok önemli ve kazanmak için herseyi yapacagımıza inanıyorum.

Taraftar baskısı ile sahamızda oynacağımız 2 maçı alacağız.Eğer seriyi 2-2'ye getirebilirsek ben inanıyorum getireceğimize şampiyon olmak hayal olmaz.Ben Hocamıza ve oyuncularımıza güveniyorum ve onlarla gurur duyuyorum.

Ben koç olsam bu maça daha uzun bir beşle çıkarım.Örneğin Luksa-Ermal-Shumpert-Caner-Jerry gibi.Ribauntlarda eziliyoruz Ermali 4 numaraya kaydırıp Shumpertı gerçek yerinde oynatmak en mantıklısı.Shumpert 1.98 Lavrinovic 2.10 nasıl eşleşebilir ki Shumpert ?

veliyigit Veli Yigit
MHK bilerek mi Recep Ankaralı'yı görevlendiriyorsun ? Başka hakem kalmadı mı ? Kalmadıysa çalışın,yetiştirin !

2-2 olacak; biz yeter ki inanalım. Son yıllarda evimizde oynadığımız maçları hatırlayın. Uzun olarak sadece Cemal Nalga ile yendik bunları kendi evimizde. İmkansız denen, fülkeri yenersek onu yaparım bunu yaparım denilirken yendik. Bütçeleri bizim 5 katımızken de yendik yarın da yeneceğiz. Daha sonra Şamil Abi' nin dediği gibi geriden gelmenin verdiği özgüvenle ...