arkadaşlar benim biletim 201 nolu blokta ancak daha önce hiç o tarafta maç seyretmedim.Oranın taraftar durumu nasıldır? Protokolün yanında galiba.
Fener bu maçı verir mi
F.Bahçe Ülker'in G.Saray Cafe Crown'la serideki üçüncü, A.İpekçi'deki ilk maçı öncesi kupayı kendi taraftarı önünde almak isteyip istemeyeceği tartışılıyor
G.Saray Cafe Crown ile F.Bahçe Ülker'i 26 yıl aradan sonra finalde buluşturan Beko Basketbol Ligi play-off serisinde 3. maç bugün oynanacak. Cim-Bom'un ev sahipliğinde, Abdi İpekçi'deki derbi 20.00'de başlayacak ve Spormax ile Lig Radyo'dan naklen yayınlanacak.
EVİNDEKİ iki maçı kazanan F.Bahçe, 2-0 önde. 4 galibiyete ulaşacak takım şampiyon olacak. 4. maç da Cumartesi günü yine İpekçi'de. F.Bahçe, taraftarlarının alınmayacağı İpekçi'deki iki maçı da kazanırsa şampiyon olacak. Fener'in kendi taraftarı önünde kupayı kaldırmak için, iki maçtan birini kaybedip kaybetmeyeceği tartışma konusu oldu
AKŞAM GAZETESİ
--------------------------------
Şu yukarıdaki yazının bedenimde yarattığı öfkeyi bilemezsiniz, biz Fener'i yenemeyiz Fener belki kendi seyircisi önünde kutlamak için 1 maç verebilirmiş vs.....
Arkadaşlar bugün ders vermemiz gereken çok şey var, Akşam gazetesi Spormax, Digitürk, Hüsnü Çakırgil, Ünal Özüak, Nontvspor, Kaan Kural G.Türe yani Habertürk vs....
Arkadaşlar takımımızla alay edenlere karşı o salon inlemeli!