Final 3. Maç | Galatasaray CC 97 - 93 Fenerbahçe Ülker

arkadaşlar benim biletim 201 nolu blokta ancak daha önce hiç o tarafta maç seyretmedim.Oranın taraftar durumu nasıldır? Protokolün yanında galiba.

Eren'in sorusuyla birlikte herkese cevap verelim, yarın salonda herkes bağıracaktır. Ancak izlemesi en rahat yer, protokolün yanı olacaktır elbette. Gsbasket ekibiyle maçı bir arada izlemek isteyen olursa da, bütün yıl olduğu gibi bizim bench'in arkasına gelmeleri yeterli olacaktır. Orada Şamil abi ve ben oluruz mutlaka, hiç kimsenin çekinmesine gerek yok.

murat özyer twitterda güzel mesajlar verıyor.bu takımın farklı motıvasyonlara ve oyuncuları şok etkısı yaratacak psikolojık faktorlere ıhtıyacı var dıyor..aslında bu gıbı seylere deplasman maclarında daha cok ıhtıyacmız var.içerideki macları kazanacagımızdan şüphem yok.

GS final oynuyor. Takımın bize çok ihtiyacı var hala maçı en iyi nereden izlerim derdindesiniz. Elinizdeki biletlere kavuşup maçta olmak için yırtınan binlerce insan var bileti alanlar şimdiden ne derdine düşmüş. Bırakın maçı nerden izleyeceğinizi nasıl izleyeceğinizi. Takıma nasıl bir yudum katkı vereceğinizi düşünün. Padişah gibi gelip Paşa gibi gitmeyin salondan. GS'lı olduğunuzu hayatınız boyunca unutamayacağınız bir günü yaşamaya geldiğinizi ve o güne sizinde katkı yaptığınızı hissetmek anlatmak için gelin. Gerisi Laf-ı güzaf...

2. maçta olanlar bildiğin tanrının eli gibi bir şeydi.. o maç için kimseyi suçlayamıyorum, belki biraz coaching hatası vardı; fener ritmini bulmuş takır takır üçlük atarken bir mola alınsa farklı olabilirdi her şey..

3. maçta %70 le üçlük atamayacaklarından adım kadar eminim ve bunun dışında bir marifetleri olmadığını bildiğim için GALİBİYETTEN EMİNİM.

Yarın tribünün ne olduğunu gösterelim, kenetlenip önce 2-1 sonra da 2-2 yapalım..

Saldır GALATASARAY!

Not: 2-2'den sonra da bir pankart hazırlamak lazım 2-2 mi oldu?? diye :D ahaha

bilettt bilettt bilettttt elinde fazla bileti olanlar özelden mesaj atabilir mi ??

Bu gün 5 de 5 yapmalıyız, suyun ötesindekilerden farklı bir 5 te 5 bu.

1-Bu gün takımımızı ayağa kaldırıp sahadan galibiyet ile ayrılmalıyız.
2-Bu gün taraftar nasıl olur bunu göstermeliyiz.
3-Bu gün takımımızla alay eden yalancılara en gür sesimizle yuh çekmeliyiz.
4-Bu gün bize %20 şans vermeyenlere biz hiç şans vermemeliyiz.
5-Bu gün bize güvenenleri utandırmamalıyız, ölesiye destek olup hiç susmamalıyız!

[video=youtube;vSDNmyBtC_o]http://www.youtube.com/watch?v=vSDNmyBtC_o[/video]

Bu nasıl bir ceza???
Yerlerde sürünen play off serilerinde salonu tıklım tıklım doldurduğumuz için ceza yiyoruz resmen. En güzeli seyircisiz maç bunlar için.

Federasyondan yapılan açıklamaya göre, Disiplin Kurulu, Galatasaray Cafe Crown ile Banvit arasında 1 Haziran Çarşamba günü yapılan Beko Basketbol Ligi play-off yarı final serisi dördüncü maçının devre arasında ve sonunda sarı-kırmızılı taraftarların küfürlü tezahüratta bulunmalarına ilişkin dosyayı karara bağladı.

Sarı-kırmızılı taraftarların neden olduğu olaylar nedeniyle sezon içinde verilen cezaların hatırlatıldığı kararda, ''Anlaşılacağı gibi söz konusu kulüp taraftarlarının disiplin ihlalleri ve benzer şekilde sportmenliğe aykırı davranışları dikkati çeker mahiyettedir. Kurulumuzca iş bu dosyalar da değerlendirilmek suretiyle; Galatasaray Cafe Crown taraftarlarının eylemlerine uyan şekilde; müsabaka sırasında ve ayrıca müsabaka bitiminde küfürlü tezahüratlarda bulunulması (anons yapılmamıştır) nedeniyle 7 bin 500 lira para cezası verilmiştir'' denildi

Bu maç taraftar çok agrasif olmalı, her karara yangın çıkartmalı.Bu sayede takımda ne kadar çok istediğimizi görecek ve özgüvenini kazanacak.Bu gün o salonda bir kişi bile susmamalı.Her an olayın içinde olmalı her zamankinden daha ateşli bir ortam olmalı gerisi gelecektir.

Fener bu maçı verir mi

F.Bahçe Ülker'in G.Saray Cafe Crown'la serideki üçüncü, A.İpekçi'deki ilk maçı öncesi kupayı kendi taraftarı önünde almak isteyip istemeyeceği tartışılıyor

G.Saray Cafe Crown ile F.Bahçe Ülker'i 26 yıl aradan sonra finalde buluşturan Beko Basketbol Ligi play-off serisinde 3. maç bugün oynanacak. Cim-Bom'un ev sahipliğinde, Abdi İpekçi'deki derbi 20.00'de başlayacak ve Spormax ile Lig Radyo'dan naklen yayınlanacak.
EVİNDEKİ iki maçı kazanan F.Bahçe, 2-0 önde. 4 galibiyete ulaşacak takım şampiyon olacak. 4. maç da Cumartesi günü yine İpekçi'de. F.Bahçe, taraftarlarının alınmayacağı İpekçi'deki iki maçı da kazanırsa şampiyon olacak. Fener'in kendi taraftarı önünde kupayı kaldırmak için, iki maçtan birini kaybedip kaybetmeyeceği tartışma konusu oldu

AKŞAM GAZETESİ

--------------------------------
Şu yukarıdaki yazının bedenimde yarattığı öfkeyi bilemezsiniz, biz Fener'i yenemeyiz Fener belki kendi seyircisi önünde kutlamak için 1 maç verebilirmiş vs.....

Arkadaşlar bugün ders vermemiz gereken çok şey var, Akşam gazetesi Spormax, Digitürk, Hüsnü Çakırgil, Ünal Özüak, Nontvspor, Kaan Kural G.Türe yani Habertürk vs....

Arkadaşlar takımımızla alay edenlere karşı o salon inlemeli!

Dun spormax de basketmax diye bir program var seyrediyorum oyle bir konusuyorlarki sanki hersey bitmis feneri yenmek imkansizmis kabus gibi falan emir cok iyi oyuncuymus thomas cok degerliymis vs vs Levent topsakal midir nedir oyle bir anlattiki hani bosuna seyretmeyin fener 5 dk oynasin bu macida rahat kazanir diyorlar programi tam bir sinir harbiydi ben aradaki farkin o kadar oldugunu dusunmuyorum belki sampiyon olamayiz ama en azindan seride 2 mac kazanabilecegimizi dusunuyorum.Allah yardimcigimiz olsun.

Fener bu maçı verir mi

F.Bahçe Ülker'in G.Saray Cafe Crown'la serideki üçüncü, A.İpekçi'deki ilk maçı öncesi kupayı kendi taraftarı önünde almak isteyip istemeyeceği tartışılıyor

G.Saray Cafe Crown ile F.Bahçe Ülker'i 26 yıl aradan sonra finalde buluşturan Beko Basketbol Ligi play-off serisinde 3. maç bugün oynanacak. Cim-Bom'un ev sahipliğinde, Abdi İpekçi'deki derbi 20.00'de başlayacak ve Spormax ile Lig Radyo'dan naklen yayınlanacak.
EVİNDEKİ iki maçı kazanan F.Bahçe, 2-0 önde. 4 galibiyete ulaşacak takım şampiyon olacak. 4. maç da Cumartesi günü yine İpekçi'de. F.Bahçe, taraftarlarının alınmayacağı İpekçi'deki iki maçı da kazanırsa şampiyon olacak. Fener'in kendi taraftarı önünde kupayı kaldırmak için, iki maçtan birini kaybedip kaybetmeyeceği tartışma konusu oldu

AKŞAM GAZETESİ

--------------------------------
Şu yukarıdaki yazının bedenimde yarattığı öfkeyi bilemezsiniz, biz Fener'i yenemeyiz Fener belki kendi seyircisi önünde kutlamak için 1 maç verebilirmiş vs.....

Arkadaşlar bugün ders vermemiz gereken çok şey var, Akşam gazetesi Spormax, Digitürk, Hüsnü Çakırgil, Ünal Özüak, Nontvspor, Kaan Kural G.Türe yani Habertürk vs....

Arkadaşlar takımımızla alay edenlere karşı o salon inlemeli!

Final serisinin başından beri çekindiğim olay buydu.
Biz şampiyonluk için final için başlamadık sezona elbette Oktay hoca takımını ona göre çalıştırmış olabilir ancak kurulan kadro ,ayrılan bütçe bu hedeflerden uzakdı.
Dolayısı ile şampiyonluk bizim için olmazsa olmaz değil ancak ortada bir fb rekabeti var
şampiyonluğun kaçmasından daha çok ,şampiyonluğu fülkere verme olayı var,rakibimiz fülker değil efes olsa şampiyon olamasakda rahat bi şekilde finali kutlardık ben yine öyle yapacağım herkeze tavsiyemde budur.
Ayrıca fülkeri 7 maçda 4kere yenebilcek güçdeyiz,şampiyonluk dışarıdaki maçlardan birini kazanmamıza bakıyodu olmadı evimizdeki iki maçı kazanacağımıza inanıyorum

Levent Topsakal: Galatasaray'lı oyuncular biz de basketbolcuyuz diyecekler bu maçta.

Arkadaş final serisinin oynandığının farkında değil galiba. Çok hafife aldılar bizi. Seri 2-2'ye gelince neler diyecekler merak ediyorum.

Galatasaray Cafe Crown'da menisküs ameliyatı olan Radoslav Rancik'in Fenerbahçe Ülker serisinin üçüncü maçında da forma giymesi beklenmiyor.

resmi site

Takmayın kimseyi bu kadar. Salondan çıkarken kafanız görevinizi yapmış olmanız nedeniyle rahatsa olay bitmiştir zaten. Zaten o salonunyüzde 80i elinden geleni yapsa 2-2 olur seri. Deli gibi güveniyorum taraftara. Normal sezonda foul atamamışlardı korkudan yine o kıvama getirmek lazım işi.