Final 5. Maç | Fenerbahçe Ülker 71 - 72 Galatasaray CC

Bu başlık olmadığı için insanlar seriyi bitti sanıyorlar sanırım.
Tarih:14.06.2011
Saat:20.00
Yer: Sinan Erdem SS

Aslanlarımıza başarılar!

Yenilsen de yensen de laf kalabalığı yapmayacağım. Çünkü hala umudum var!

edit:başlıkta yazım hatası olmuş ama değiştiremiyorum. yönetim yardımcı olsun lütfen.
 
Seri henüz bitmedi. Olumsuz konuşmaya gerek yok. Bu maçı kaybedip şampiyonluk yoluna nokta koysak da, bu takım her şeyi hak ediyor.

Her şartta yanında olmalıyız takımımızın.
 
Bu maçtan sonra -ya da seri ne zaman biterse- Abdi İpekçi'de takıma bir teşekkür günü olsun, tıpkı Engelsiz Aslanlar'a yaptığımız gibi onları da alkışlayalım. Bunu sonuna kadar hak ediyor aslan parçaları. Gerçekten söyleyecek söz bulamıyorum bu güzel insanlara, müthiş anlar yaşattılar bize en önemlisi de bizi tekrar basketbol salonlarına çektiler. Bu seneyi kaybettik belki ama uzun zaman sonra tek senelik yapılanmalardan sonra geleceğe umutla bakabilmemizi sağlıyolar. Bu bile yetiyor.

Onların gözyaşlarını gördüm ya, gerçekten tarifsiz duygular yaşıyorum. Öl deseler ölürüm öyle seviyorum kendilerini.
 
Maçtan sonra kaybedersek eğer gelip burda eleştiricek olan varsa bi süre foruma falan girmesin mümkünse. Bu başlık kazansak da kaybetsek de takıma destek ve teşekkür başlığı olmalı.

Ayrıca bu oyuncuların bu sene neler başardığını gördük. Enseyi karartmanın da lüzumu yok.
 
Onlar nasıl bizi sahamızda yendilerse bizde onları pekala onların sahalarında yenebiliriz.Hiç bir ümitsizlikte yok..

Kaybedecek birşeyimiz olmadığı için rahat çıkacağız maça bu avantaj bizim için..

Yenildik diyelim canları sağolsun,ben gurur duyuyorum bu oyuncularla..
 
bence bizim bu maçtaki en büyük avanatajımız rahat oluşumuzdur. Ancak rakibimiz hatalarından ders çıkarmayı çok iyi bilen bir takım olduğu için bence onlar bu maçta gevşemeyecektir.Yani seri bitti biz bu maçı rahat alırız havasında olmayacaklardır diye düşünüyorum. Eğer öyle bir durum olsa kesinlikle şansımız %40 lara kadar çıkardı ancak kesinlikle umudumuzu kaybetmemeliyiz. Zaten biz şampiyon olduk varsın kupa kaldırmamış olalım.
 
İlk 4 maçta yapılan yorum ve ilginin muazzam olduğu forumda, 5. maç için yapılan yorum sadece 13. Sezon sonu açılacak olan teşekkürler başlığı da bu ölçüde olmaz umarım diyorum, ama gerçekçi bakınca transferin bu teşekkürleri ardına atacağı aşikar.

O 40 dakika sonlanmadan, hiç bir şey belli değildir.

Takımımıza başarılar, onları en az bir maç daha izleyecek olmamdan dolayı kendimi şanslı hissediyorum.
 
Takımın bu maça bizden daha ciddi hazırlanacağı kesin. Şu an baskıyı artık üzerlerinde hissetmeyecekler. Bu iyi de olabilir. Sonucu hep beraber göreceğiz. Onlar bana hiç ümidi kestirmediler. Dün fark açılmışken bile onlara inanıyordum ki seslendim de bir çok kez. Salı gününe tam konsantre hazır olacağım..
 
Çok olumsuzluklar oldu ilk rancik gitti sonra shumpert gitti çok zorlandık benchte adam azaldı hayırlısıyla yarın yenebilirsek o zaman ki özgüveni görün ve son maç onların sahasında gs çıkartmasını yaparz ve şampiyon oluruz...
 

Üst