Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

evet bende benc arkasındaydım takımın gelecegini biliyordum ama kedi adıma utandım tiribünlerin yarısından fazlası dışarıdaydı benc arkası ve ultra aslanın oldugu bölümler hariç pota arkalarında kapı agızlarında biraz insan vardı utandım çünkü bu takımı 12500 taraftarın alkışlamasını isterdim 2 dakika geç çıkılsaydıda bir alkışın bile hakkını verseydik ne olurdu aslında alkışlayarak belki takıma zarar veriyorduk belkide onlardaki tek özel gücü inancı belkide onlardan alıyorduk ama onlar bizden daha fazla inanıyorlarmışki herşeye ragmen çılgın taraftarın bile ümidini yitirdiği bir anda onlar ateşi tekrar yaktılar ateşi onlar yaktılar biz körükleyecegiz inş

Birde şöyle düşün.Bende maç sonu 2-3 dk solanda durduml ve takımımızı alkışladım fakat ulaşım problemi.Maç bittikten 2-2,5 saat sonra eve varıyoruz.Sabah iş var vs... Bu konularda herkese yüklenmemek gerek.Yinede orada bekleyip Aslanlarımızı tekrar geri çağıran taarftarımıza çok teşekkürler...Hakları ödenmez.

Tutkunun Halukun ver Luksanın gözlerini dolduğunu gördüğüm an benim için bu takım şampiyon olmuştu zaten. Şimdi bu maça bilet bulabilen çok şanşlı arkadaşlarım lütfen ama lütfen bir iki dakika erkek çıkmak için can atmayın. Aslan yüreklileri gerekirse avuçlarınız patlayana kadar alkışlayın. Benim biletim yok büyük bir ihtimal maçı izleyemeyeceğim ama maç günü ipekçide olacağım ve maç biter bitmez sonuç ne olursa olsun içeri girip aslan yüreklileri alkışlayacağım. Eee benim yerime maç içinde bağıracak kişiye sesleneyim birde. ÇILDIRRRRRRRRRRR

Fenerbahçe yine yabancı kontejyanına takılacak. 3. ve 4. maçta salonda dikkat ettiğim Jasikevicyus'un takım içinde önderlik alanında çok büyük etkisinin olduğuydu.Ukiç dahi topu bizim alana taşırken Jasikevicyus kenardan nasıl oynaması gerektiği konusunda sürekli koç Sphaya'nın yanında arasıra ayağa kalkarak taktik veriyordu.Yine molalarda Emer,Ömer vs.. herkesle Jasikevicyus ilgileniyordu.Benim düşüncem kontejyana takılan Jasikevicyus olursa bizim açımızdan daha iyi olur düşüncesindeyim.Çünkü böyle bir atmosferde Fenerbahçeli oyuncular biraz sapıtıyorlar :) Onun salonda eksikliği Fenerbahçe için dezavantaj olacağı kanısındayım.

Jasikevicius gerçekten çok önemli bir oyuncu kendi oynamasa da takımı oynatıyor.
Jasikevicius'un kontenjana takılacağına gerçekten inanıyor musun?

Ayrıca oynasın bence sonra bahaneleri bitmek tükenmek bilmiyor ;)

Birde şöyle düşün.Bende maç sonu 2-3 dk solanda durduml ve takımımızı alkışladım fakat ulaşım problemi.Maç bittikten 2-2,5 saat sonra eve varıyoruz.Sabah iş var vs... Bu konularda herkese yüklenmemek gerek.Yinede orada bekleyip Aslanlarımızı tekrar geri çağıran taarftarımıza çok teşekkürler...Hakları ödenmez.

İşte taraftar ve seyirci ayrımını en güzel açıklayan bir yazı...

Tutkunun Halukun ver Luksanın gözlerini dolduğunu gördüğüm an benim için bu takım şampiyon olmuştu zaten.
Ve birde bu Luksa için kolları ince,blok yiyor falan,gitsin diyen var.Kaç yabancı oyuncu boyle bişi yapar,yürekten oynuyor adeta.Sanki beyinden değilde kalpten geliyor talimat ellere,kollara.Bu seri 4-2 de 4-3 te bitse kaybetsekte kazansakta bu yıl çok şey kazandık.

dün gece müthiş bir rüya gördüm. o kadar net hatırlıyorum ki. deplasmandayız seri 3-3 ve son dakikaya 10 sayı önde giriyoruz. sertaç dip çizgiden üçlük atıyor ve 13 sayı farkla şampiyon oluyoruz. Oktay Mahmuti nin ve Shipp in ağlamaları gözlerimin önünden gitmiyor. Ay tutulmasının olduğu gece ve dilek tutarak yattığım gecenin içerisinde gördüğüm bu rüya hayra alamettir derim, hadi hayırlısı :)

Bizde pota altı sorunu varken diğer maçlarda bize problem yaratan May'in kenarda olması inanılmaz işimize yaradı deplasmanda, umarım yabancı kontenjanına takılan isim o olur gene. Kaya zaten etkisiz eleman:)

6. maçın hakemleri: Recep Ankaralı - Erşan Kartal - Alper Özgök

Recep yetmiyo Erşan da var, iç saha maçlarında en korktuğum hakem Erşan. En eyyamcı hakem de Receptir zaten Türkiye'deki

Fülker özellikle Tutku-Andric'in ikili oyunlarına çare üretemezse iyi ekmek yeriz gerçekten pota altında. Andric topu alıp içeriye girdiği zaman da sıkıntı yaşıyorlar zaten. Önlem olarak alan savunması yapabilir. Umarım dış şut açısından iyi günümüzde oluruz

Fülker özellikle Tutku-Andric'in ikili oyunlarına çare üretemezse iyi ekmek yeriz gerçekten pota altında. Andric topu alıp içeriye girdiği zaman da sıkıntı yaşıyorlar zaten. Önlem olarak alan savunması yapabilir. Umarım dış şut açısından iyi günümüzde oluruz

katılıyorum. dış şutlarımız çok iyi olmalı kesinlikle, ayrıca Tutku-Andric ikilisine kesin önlem alıcaklardır bu maç o yüzden dış şutlar çok önemli. birde pota altını çok iyi savunmalıyız.

Andrice iklili sıkıştırma yaparlarsa dıştan Shumpert ve Shipp boş şut imkanı bulacaktır.İkisine büyük iş düşüyor

"İyiki doğdun Recep" ile Kadın Basketbolu'nda yaptığı hataları(!) unutmadığımız Erşan Kartal'ın maça birlikte verilmesi durumu özetliyor. Birileri korkmaya başladı sanırım.

Erşan Kartal hızır acil olarak atanmış bu maça,neyse az kaldı bekliyoruz.Bu maçta Shumpert ve Ermalinde sayı yükünü çekeceğini düşünüyorum son maça göre.Öyle veya böyle 3 3 olacak bu seri.