Final 6. Maç | Galatasaray CC 88 - 91 Fenerbahçe Ülker

Haydi Aslan yaz bir Destan:) 4-0 süpürülseniz dahi kimsenin sesini çıkaramayacağı sizler seriyi bu noktaya getirip hepimizi umutlandırdınız burdan dönüş yok artık .....
Haydi batır Cim Bom Bomum koy bugün yine
Şampiyonluk hasreti bitsin bu sene
s.....tiğimin kupasını getirin bize
inletelim Türkiye yi Cim Bom Bom diye

Samet yanlış yere geldin sanırım :)

Türkiye ligi şampiyonluğuna nasıl bi hitap tarzıdır :S

4-0 süpürlmek ne demek ?
4-0 süpürecek takım son 5 senedir bizi kaç kere yenmiş ?

Zaman geçmek bilmiyor,saat işlemiyor sanki.5-6 yaşından beri Galatasaray maçlarını izlerim(hatırlamadıklarımda var tabi)bu kadar istek,heyecan hiçbir zaman olmadı.Biz direnç gösterdikçe karşıyaka strese giriyor ne dediklerini bilmiyorlar adeta.Önce Spahija sonra Nedim,tüm camia.Onlarda biliyor 7.maça gelirsek oraya şampiyon olacağımızı.Kafalarını kaldırıp bakamıyorlar tribüne oyuncular sanki.Bugün yine en büyük güç yine muhteşem taraftar olacak.
SEN TRİBÜNDEKİ BİZ,BİZ SAHADAKİ SEN...

Ufak ufak çıkıyorum yola. O kupa gelecek kaçarı yok.

Rancik reyiz oynamıyormuş maalesef. Ama bugün tribünden 12 kişi toplayıp maça çıksak o taraftarın önünde maç kaybetme şansı yok. Son topa değil son nefese kadar saldır Galatasaray.

Şamil ile iletişime geçebilecek bir kişi var ise eğer rica edersem ben bir yerden bilet temin ettim. Benim kazanmış olduğum hediye bileti benim yerime bileti olmayan bir renktaşımıza verirse çok sevinirim. Özkan AKTAŞ

Maça hızlı başlayacağımızı düşünüyoruz ancak Fener o ilk rüzgarı atlatırsa umarım biz strese girmeyiz. Koskoca bi' 40 dakika var önümüzde, maçı bitirmek için acele etmemeliyiz. Burda taraftara da büyük iş düşecek, takımın düştüğü anlarda takımı ateşlemeli salondaki taraftar. 15 dakika kalmış, allah utandırmasın.

5 dakika geride kaldı 11-10 gerideyiz.

Ermal ve Jerry iyi başladı her zamanki Abdi İpekçi maçında olduğu gibi.
Ermal'in 6 sayısı var.Tabi Ermal'in erken iki faul alması erken dezavantaj.
Jerry'nin de 3 asisti var.

Shumpert'ın üst üste iki hücumda attığı iki üçlükle 19-13 öne fırladık.
Jerry çok iyi gidiyor.

Karşı yakadakilerde Oğuz'un 8 sayısı var.
Çok iyi savunma yapıyoruz.