Final Eight Maçları Organizasyonu

Bırak biletix şubesini, şubede bulamayınca ben çağrı merkezini aradım. Bizim böyle bir satıştan haberimiz yok diyorlar. kulübü aradım, dünyadan haberleri yok aaaaa öylemiymiş biz arayalım o zaman şu biletixi diyorlar. Yazıklar olsun böyle zihniyete!! Bir işi de düzgün yapın Allah rızası için be. Bıktım artık şu kızların üvey evlat muamelesi görmesinden...
 
Sayın Galatasaray Bayan Basketbol Şubesi Görevlilerine,

Öğrenmiş bulunuyoruz ki Euroleague Women Final Eight 2012 ev sahipliğimizde, bizim insiyatifimizde olan bilet kontenjanlarını Fenerbahçe' nin ricası üzerine onlara normalinden çok daha fazla ayırarak güzel bir jest yapmışsınız. Sevgili yöneticilerimiz, biz zaten gereğini yapıp kendi biletlerimizi bitirdikten sonra o tarafın biletlerini de alırız. Ankara' da, Kayseri' de, İstanbul' da zaten hep bunu yapmayı ve rakibimizi katlamayı alışkanlık haline getirdik tribünde ki Abdi İpekçi bizim için bir mabed oldu artık.

Benim sizden ricam, ebedi dostumuz Fenerbahçe' nin bu kupayı alması için eksiklerini tespit ederken işe tribünden başlamayın zira siz ne kadar uğraşsanız da o salonunun en az üçte ikisi bizim olacaktır. Teknik ekibimizle bir araya gelip toplantılar yaparak onların eksiklerine yardımcı olabiliriz. Mesela elimizdeki iyi oyunculardan birkaçını onlara destek için rakibimize hediye edelim, yada hakemleri ağırlarken rakibimizin bu kupayı almasının ne kadar önemli olduğunu ve bunu çok istediğimizi telkin edelim. Yine karşı taraf ile sürekli iletişimde kalarak konaklama, idman vb gibi istekleri olup olmadığını, eğer gerekirse salonumuzu her gün onlara açabileceğimizi, hatta bizim idman saatlerimizi bile onlar için değiştirebileceğimizi iletelim.

Sayın yöneticilerimiz, bunların hepsini yapalım ki kendi iddiamız olmadığı bu kupayı Türkiye' ye getirmek için elimizden geleni yapmış olalım ülkemiz kazansın. Zira karşı tarafta olsa aynı şeyleri yapardı bizim için.

Saygılar.
 
Üzerinde biraz düşündüğümüzde 3 günlük biletlerin tamamının bitmesini beklemiyorum. 42 TL kadın basketbolu için üç maçın için de olsa yüksek bir bedel. Bu yönden öncelikle kendi tarafımızı doldurursak önemli bir başarı olur. Finali ayırarak söylüyorum tabi. Ama beni korkutan Fener'in diğer tarafları dış etkenlerin de yardımıyla alabilecek olması. Fiyat konusundaki şartlar onlar için de geçerli ama dış yardım alacaklardır muhtemelen. Normal şartlarda kombine alıp gelen 3-5 bin kişi olacağını sanmıyorum onların tarafından.

Biz öncelikle kendi biletlerimizin bitmesine odaklanalım da diğer tarafı sonra düşünürüz ama onlar doldurursa o zaman kötü olur işte.
 
Sinan Erdem'de Caferağa'da olaylar çıkacak, 18'indeki futboldaki derbide muhtemelen her türlü pislikler olacak ve 10 gün sonra bu maça tamamen bilenmiş olarak çıkacak taraftarımız varken o kadar Fenerbahçe'liye izin verecekler he öyle mi? Alsınlar biletleri gelebiliyorsa gelsinler ne diyeyim :)
 
Eğer gerçekten f.bahçenin ricası ile onlara fazla bilet verdiysek, yazık çok yazık. Demek ki gerçekten basketbol şubemiz tamamen sahipsiz.
 
Yarı yarıya maçları da biliyoruz her seferinde onlardan fazla olduk yine olacağız. Ama yönetimin yaptığı hakkaten iş değil.
 
İşin ilginç tarafı bizler ve bunca insan bu yanlışlığı görüyor anlatıyor bunu sorumlu yöneticiler neden görmüyor yada görmek istemiyorlar.Bari hiç bir şey yapmadınız bizim için hedef maçı olan Fb maçına kota yada kontenjan sınırı koydurmak bu kadar mı zor ? Bizim avurpa maçlarında erkek basket takımımızın taraftar gücüyle neler yaptığını göremiyorlar mı? Yazık
 
veli yiğit böyle bir twet attı demin
Veli Yigit ‏ @veliyigit Yanıtla Retweetle Favorilere ekle · Aç
Kadınlar Basketbol Final 8 biletleri satışında Biletix'te yanlışlık var. Fenerbahçe'ye ayrılan blok sayısı fazla yazılmış ve düzeltilecek
 
Almıyorum bilet başlarım böyle bir ,sevgili yöneticilerimiz değerli fenerbahçe taraftarlarıyla birlikte izlesinler maçları. Aslında rusyada çok güzel taraflarlar var bizim kontenjandan birazda onlara versinler,maksat organizasyon markasını yükseltmek olur.
 
Şu anda biletixteki durum
Galatasaray taraftarına 004, 005, 007, 011, 012, 107, 108, 109, 111, 112, 113, 207, 208, 209, 210, 211, 212 no'lu bloklar,

Fenerbahçe taraftarına 001, 002, 015, 115, 117, 118, 215, 216, 217, 218 no'lu bloklar,
 
114,119,214,219 bloklarında yazılan yerler yanlıs yazılmıs fb verilmemis büyük ihtimalle biz almısızdır zaten 114 ve 214 ana trübünün olduğu yerler simdi nispeten daha iyi oldu
 

Üst