Final Eight Maçları Organizasyonu

Adamlara güzellik yapılmış %7 nin bilmem ne kadar üstünde bilet verilmiş hala işin adiliğindeler.Bizim taraftan aldıkları biletlerde eminimki en ucuz olanlardır.
Keşke yönetim böyle bir hataya düşmeseydi! Şuan karşı tarafın ne kadar satılmayan bileti varsa hepsini iptal ettiremiyor mu yönetim ?

Bu karşı taraftan bilet alma işini yaysak çok iyi olur. uA.com, gssözlük, birkaç facebook sayfasına yaymak çok iyi olur.
 
Fb'liler ne olduklarını bir kez daha gösterdiler.Gs tarafından şu kadar bilet aldık diye kendi forumlarında dalga geçiyorlar akılları sıra.Hata bizde.Vereceksin %7'lik kısmı bak bakalım konuşabiliyorlar mı ? Bunlar kadir kıymet bilmez, nankör insanlar.Yönetimi de bu hamlesinden dolayı tebrik ediyorum (!) Böylesine önemli bir organizasyonda ev sahibi avantajımızı yok edip, yarıya indirdikleri için.
 
Murat Tümer biletler konusunda açıklamalarda bulunmuş sanırım ama okuyamadım, dinleyemedim. Gören, duyan, bilen?
 
biraz önce biletixten gelen mesaj aynen şu şekilde . Euroleague women final 8 etkinliğinde 113 nolu blok tampon bölge olacağından biletlerinizi iade ederek yeni bilet almanız gerekmektedir.

Bu nasıl bir rezilliktir.Benim sıraya girerek bekleyerek Galatasaraya ait olan bietimi iade etmemi istiyorlar.

1- Daha önceden bizim hakkımız olan blok nasıl olurda tampon bölge olur.
2- Bu nasıl bir basiretsizliktirki yönetimimiz bu konuda evsahibi olmamıza rağmen fenerbahçeye bolca verdikleri bloklar yetmiyormuş gibi daha fazla fazla blok vererek bize ait olan 113 nolu blok tampon bölge oluyor ve yönetimimiz veya TBF alınmış hakkımın elimden alınmasına neden oluyor.
3- Benim bildiğim bu organizasyon Abdi İpekçi SS'da yapılıyor ve ev sahibi GALATASARAY.
4-%50 ye yakın olan bilet hakkımız nasıl olurda bu şekilde dengesiz ve saçma sapan bir şekilde dağıtılır.
5-Yönetim ya bizim şampiyon olmamızı ve evsahibi olmamızı istemiyor ya da fenerbahçe lobisi o kadar güçlüki hiç bir şekilde karşılık veremeden fb lobisi altında ezilen bir yönetim var.
6-Elimdeki bileti "kulüpten istenen tavır karşılığında" biletimi iade edip hatta bir fb taraftarına hibe edebilirim şu anda.
7-Ben bu haksızlığı ve derdimi hiçbir platformda hiç kimseye anlatamıyorken kulübümde bana destek çıkamıyorsa yazıklar olsun ve o bayan basketbol şubesinde kim varsa toplu halde istifa etsin.
8-Bu şubedeki iş bilmezlikler bizi bunalttı ve yeter artık.Bildiğim kadarıyla Melissa yı bir maçta oynatabilmek için Fowles i F8 de oynatamıyoruz. Bu yönetim zaafiyeti değil beceriksizliktir hatta ihanettir.

Son olarak ben 26 yaşındayım 12 senedir çoğu basketbol ve futbol maçına gitmiş birisi olarak bu kadar GALATASARAY taraftarının ezildiği yalnız bırakıldığı ve hakkının yendiği başka bir olay yaşamadım.Benden büyük abilerim yaşadılarsa onlara saygı duyuyorum ama ben F8 için çıktığının ertesi günü kombine almaya gidiyorsam bunu arma sevdası forması sevdasından yaptım.Ya bu şubedeki veya yönetimdeki insanlar benim kadar kulübünü sevmiyor veya kendi kişisel rantları için bütün saçmalık içeren kararları GALATASARAY aleyhine alıyorlar.

Saygılar
 
bugün saat 15.00 da mail geldi

Destek Biletix
alıcı:
Sayın Müşterimiz,

Abdi İpekçi'de oynanacak olan Euroleague Women Final 8 etkinliğinde 113 nolu blok tampon bölge olacağından, satın almış olduğunuz biletleri iade ederek yeni bilet satın almanız gerekmektedir. Detaylı bilgi için 0216 556 98 00 numaralı çağrı merkezimizi arayabilirsiniz.
Saygılarımızla
Biletix Müşteri Hizmetleri

Biletix Bilet Dağıtım Basım ve Tic. A.Ş.
Çağrı Merkezi: 0216 - 556 98 00
 
Yakında bir açıklama daha gelir " Biletlerinizi lütfen iade edin Fenerbahçe' li dostlarımıza vereceğiz".

Rezalet!
 
bu kadarı da çok oldu ama. Kulüpten birilerine ulaşmak lazım ne yaparlarsa yapsınlar bu sorunu çözsünler. Gerekirse bizde taraftar olarak örgütlenelim.
 
sonrada açıklama yaparlar işte misafirperveriz cart curt adamlar kendileri yapsa %7.1 satmazlar bize yazıklar olsun yöneticilere evsahipliğini ellerine yüzlerine bulaştırdılar Önder beyin yazdığı da gerçekleşir hiç şaşırmam artık..
 
113 bölünecekse hooop ne oluyo kardeşim derim artık yönetime bu kadarıda işin bokunu çıkartmaktır afedersiniz tribünün yöneltildiği bir bölgeyi sen hangi cesaretle ve akılla tampon böle yaparsın ?
Böyle birşey olursa maçtada da tepkiler gelir böyle birşey olucağını sanmıyorum.Şuan herşey o kadar belirsizki varsayımlar üzerine konuşuyoruz.
 
29 Mart biletleri çok az kaldı bugün yarın biter. Şimdi 1 Nisan final günü biletlerini almak lazım yavaştan.
 

Üst