FM 2009

Eski oyunumda hata çıktı 10. haftadayken ligde yeni başladım.İyiki hata çıkmış daha iyiyim şuan:)Doğan kardeşim hazırlık maçında barça ile 3-3 berabere kaldım 2-0 yenik duruma düşmüştüm.(maçın görüntülerini atarım istersen:)Tobias'ı 8.5 milyon dolara sattım Appiah'ı aldım.İyi bir sağ bek alacağım para ile alamazsam ise kaleci arayacağım.Şampiyonlar ligine kaldım ligde ise ilk maçım Gazianteple.Şuan taktik açıdan avrupada tek forvet Kewell ile arda kanatlarda(Arda sağda çok iyi) orta saha ise Barış, Mehmet Topal, Ayhan; defans zaten bilindik :) İyi gidiyorum yani şuan tek eksiğim Lasmar'ı alamadım sağlık ekibine:)Ayrıca stad'ın bitmesini dört gözle bekliyorum:) senin işler nası Doğan?
 
Bende oynamaya başladım.Geçen oyundan farklı olarak çıkan 3D maç motoru oyuna farklı bir hava katmış.Ancak ben klasik 2D ile devam ediyorum.
Takıma gelirsek Lincoln,Volkan Yaman,Hakan Balta,Nonda ve Orkun'u yaklaşık 30 milyon dolar gelir elde ederek sattım.Sağ beke Doğan abinin önerdiği Belletti'yi,sol beke Fabio Aurelio'yu kiraladım.Ayrıca Real Madrid'ten Marcelo'nun bonservisini aldım.Forvete A.Kerzhakov takviyesi yaptım.Sağ kanata da Mehmet Topuz'u aldım.Şampiyonlar ligi ön elemesinde elendikten sonra yoluma Uefa'da devam ediyorum.Ligde ise liderim.Kewell'ı bir türlü kullanamadım.Sürekli sakatlanıyor.Ondan da verim alabilirsem yolum açık gibi gözüküyor.
 
Turgut baya radikal değişimler yapmışın helal olsun ama şampiyonlar ligine kalamaman kötü olmuş baya bi paradan olacaksın.Bu arada sakatlıklar için Rodrigo Lasmar ;)
Ayrıca mehmet baya sağlam bir bilgisayarın olmalı.Aksi takdirde bu 20 ligdeki maçları simule etmesi baya bir vakit alır benden söylemesi
 
Eren Abi bu Lasmar'ı nasıl ikna edeceğiz?Kulübünde aldığının 3 katını teklif ediyorum.Kabul etmiyor.İyi de bir fizyoterapiste benziyor aslında.
 
Ben oyun başlamasından 3 ay sonra ikna ettim.Ayrıca ikna olursa hemen sözleşme imzalama bir adam gönder sağlık ekibinden başkan çok var almayalım diyo sonra:) Ayrıca Lasmar'ın fizyoterapi gücü geçen sene 20 idi bu sene 19 bilmiyorum aynı verimi gösterecek mi :? Geçen sene onu alınca 3-4 hafta arası olan sakatlıklar 2 haftaya inmişti ve 2 haftadan da erken bitmişti ama bu sene nasıl bakacaz görecez.Ayrıca baya bi staff buldum araştırıp ama gelmiyor çoğu parasızlıktan :(
 
Valla Eren PC'm sağolsun canavar gibidir :).Ama benim soruma çözüm bulabilecek biri yokmu ya.Adamların Profil değerleri sayı ile değilde başka türlü gösteriyor.Acil yardım edin lütfen !
 
Anladığım kadarıyla sen oveviewi seçmişsin.Oyuncunun sayfasını açınca sağ üstte viev'den attributes'i seçmen lazım.O zaman oyuncuların sayısal değerleri çıkar.Umarım sorduğun şey budur.
 
Mehmet kariyer anlatmak zor ama isteyen kariyer dosyasını upload etsin isteyen indirip, kendi oyununa yapıştırıp baksın.Mesela elimde barça ile 3-3 berabere kaldığım maç var.Hazırlık maçı bile olsa güzel maçtı:)
 
Eren Aydın' Alıntı:
senin işler nası Doğan?

Abi benim işler süper gidiyor.Şampiyonlar liginde çeyrek yarı finale kaldım Porto ile eşleştim.Ama kabul etmek gerekir çok şanslı eşleşmeler çıktı gurubumda kolay sayılabilirdi.
Ligde 3 hafta kala şampiyonluğu garantiledim.
Türkiye kupasında fb ile final oynayacağım.

Sene sonu için şimdiden Inter'den Adriano ile anlaştım 8,5 milyon dolara.
Aquino 'yu sene sonu bir takıma gelişsin diye kiralıcam.

Arkadaşlar bir tavsiyedir Mehmet Ekici'yi iyi takip edin oyunda potansiyeli en iyi Türk oyuncuların başında geliyor.Kendisi Bayern'in alt yapısında.
 
Evet bende senin gibi Mehmet Ekici'yi keşfettim.Pazarlıkla 1 Milyon Euro'nun altına indirdim değerini ama o kadar bile para yok :).Devre arasını yada sonunu bekleyeceğim.Valla bana ön elemede Liverpool geldi.Ya ne kadar gıcık takım.Atak üstüne atak yapıyorum,onlar bir uzaktan şut yada bi serbest vuruş bitiyor iş :).UEFA'yı alırız bizde :)
 
Man city deyim sene 2014...Takım akinfeev,micah richards,garay,marcelo,dani alves,walcoot,robinho,messi,mavuba,aguero,hoarura(paris sg)

Şurdaki oyunculardan hoarura mı neyse o adamı alırsanız 3-5 senenizi kurtarır o adam ama kesinlikle garayı alın 15 sene stoperiniz olsun hersene de yaklaşık 40 macta 7 gol ort filan buldu bende..
 
1. sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuculardan en çok dikkat edilmesi gereken:Nuri Şahin ve Morgan de Santcis.
Sezon içinde Adriano'yu takip edin satılık listesine düşüyor 20 milyonluk oyuncuyu 8,5 milyon dolara kapayabilirsiniz üstelik yılllık 3,5 milyon dolara razı oldu(interde 7,5 alıyor bendende 5,2 milyon dolar istemişti).
Murcia'dan Aquino'yu kesinlikle kapın ve bir takıma kiralayın derim.Çok büyük bir potansiyel.İlk sezonun başında 300-350 bin dolara satılık listesinde.
 
ilk sezonumda sabri bordeauxa gitti ben kabul etmedim ama anlamadım bir şey onun yerine son anlarda sivastan abdurrahman dereliyi aldım gayet iyi oynuyor.ligde son 4hafta fener ile puanlar eşit ama fenerle samiyende maçım var türkiye kupasında çeyrek finalde elendim.UEFA gruplardan 2.çıktım,ardından Zenit ile karşılaştım
GALATASARAY 1-0Zenit
Zenit 2-1GALATASARAY bir üst tura çıktım:)Bir üst turda Tottenham ile karşılaştım:)

GALATASARAY 2-1Tottenham
Tottenham 3-2GALATASARAY yine deplesman kuralı ile tur atladım çeyrek finaldeyim.rakibim Fiorentina

GALATASARAY1-0Fiorentina
Fiorentina0-1GALATASARAY YARI finalde rakibim MİLAN!(ERken final:D)

Bu arada morgan sezonu kapadı baya oldu ve sözleşme imzalamak istemeyince kiralığı feshettim aykutun müthiş performansı ile geldim ama bana iyi bir kaleci önerir misiniZ?

Oynadığım derbi maçlar:
Galatasaray 1-0Trabzon
Beşiktaş 2-4Galatasaray
Fenerbahce1-1Galatasaray
Trabzon 2-1Galatasaray
Galatasaray3-0Beşiktaş
Galatasaray-fenerbahçe(oynanmadı) şimdilik bu kadar:) kaleciyi önermeyi unutmayın:=
 
09u daha tam tanma fırsatım olmadı ama 08den ve 07den kalan tecrübelerim ile İgor Akinfeev derim ben.Paraya bakar tabi:) ama 09 daha uzun oynayanlar daha ucuz bir seçenek sunarlar eminim:)
 

Üst