Abi ben kesinlikle tavsiye ile oyun oynamıyorum, o zaman bir mantığı yok bence. Foruma yazmış adam şunu al 17 yaşında, iki sene sonra İbrahimovic'den iyi oluyor. Tamam da bu benim oyunum olmuyor, benim menajerliğim olmuyor o zaman..? Oyunun gerçekçiliği zarar görüyor.
Sen de 11 milyon Euro'ya mı sattın Kewell'ı, yoksa dolar mı?
Ben mükemmel bir gözlemci ekibine sahibim şu an. Özkan Sümer, Mehmet Scholl ve Oliver Bierhoff gibi tanıdık simaların da içinde olduğu ekibim sayesinde iyi bir kadroya sahibim. Mesela Leo Franco'dan daha yetenekli olduğunu belirttikleri bir Brezilyalı kaleciyi 5 bin euroya getirdim.
Şu an kadromda Ochoa, Gago, Drenthe, Dzeko, Vidal, Di Maria, Riquelme gibi yıldızlarla birlikte yardımcı oyuncu kontenjanından Selçuk İnan,Murat Ceylan, Umut Bulut, Halil Altıntop, Gökhan Ünal, Aydın Toscalı, Abdurrahman Dereli, Wederson, Serdar Kulbilge, Hakan Arıkan ve Mehmet Aurelio gibi yerli oyuncular var. Eski günlerden kalma Sabri, Uğur, Servet, Balta, Topal, Keita, Sarp, Emre Çolak falan var takımda. Gençlerden Emrah Yollu'yu 4.1 milyon euro'ya Empoli'ye, Murat Akça'yı 6 milyon euro'ya Nürnberg'e, Serdar Eylik'i 2.5 milyon euro'ya Gimnastic'e yolladım.
Yukarıdaki kadronun yanında 65 milyon euro gibi bir para da kasada mevcut.
İlk sezon ligi ve kupayı kaldırdım. Uefa'da çeyrek finalde Everton'a elendim. Çeyrek final yolunda Villareal,Zürich ve AZ'yi devirdim.
İkinci sezon ligi üçüncü tamamlayabildim, ilk devre feci giden ve ikinci devrenin başındaki beraberlikle 11. sıraya kadar gerileyen takımı ikinci devre açmayı başardım ama üçüncülükle tamamlayabildik sezonu. Lider Beşiktaş, ikinci Bursa oldu. O sezon Süper Kupa'yı ve Türkiye Kupası'nı alarak bir nebze olsun başarısızlığın üzerini örttük. Şampiyonlar Ligi'nde gruplarda İnter ve Liverpool'un ardından üçüncü olduk ancak Anfield'deki 4-3 lük galibiyetimiz efsane oldu. Uefa'da ilk eleme turunda Zenit'e elendik ne yazık ki...
Bu sezon yeni başladı ancak ilk altı maçın beşini kazandık, Sivas'ın ardından ikinciyiz. Galibiyetlerimizden bir tanesini Fener deplasmanında kazandık. Süper Kupa da yine bizim oldu. Uefa kupasında guruplara kaldık, M.Haifa, Roda ve Brondby'nin yer aldığı görece kolay bir guruptayız.
Beşiktaş'ın başında Stoickhov var, Fenerbahçe'yi Matthaus yönetiyor. Stoickhovlu Beşiktaş iyi gidiyor, ikinci senesi adamın ama ilk sene şampyion yaptı takımı kupada bana finalde elendi. İkinci sene ise Şampiyonlar Ligi'ne Getafe galibiyeti ile başladı. Kadrosu da çok iyi sayılmaz, iyi oyuncular getirmediler çok fazla. Fener facia gidiyor şu an, gerçi bu sezon ikinci sıradalar ama Matthaus'un 3-5-2'si modern futbolun çok uzağında kaldı. Kadrolarında tanıdık isimler de var, Deco ve Misimovic gibi. Misimovic'in oyunda gerçektekinden çok daha geride olduğunu da hatırlatmalıyım.
Ulusal takım antrenörlük kariyerimde de Paraguay ile Dünya Kupası'nda guruplardan çıkmayı başarsam da ikinci turda şanssız bir şekilde ABD'ye elendim. Sonrasında istifa ettim ama daha iyi bir kulüp bulamayınca Jamaica'nın başına geçtim. Hedef Karayip Kupası'nda iyi derece alıp Gold Cup'a gidebilmek.