Football Manager

Umut Öncel' Alıntı:
walla ben galatasaray'ı seçtim.daha ilk sezonum hazırlık maçları yapıyom.benim kadrom:
kaleci:mondragon aykut
defans:eek:rhan ferhat ergün song tomas halim mehmet topuz
ortasaha:mehmet nas oğuz sabankay mehmet güven aydın hasan şaş carrusca mehmet düz sabri mehmet topal arda
forvet:ümit özgürcan hasan kabze necati hakan şükür

arkadaşlar ben size birşey sormak istiyorum.ya bizim kiraya verdiğimiz oyuncuları geriye nasıl çağıracağız?ben uğuru erkanı cafercanı falan geri çağıramadım.

egerr Atahan'in dedgini ypmazsan onlari ilk sene geri cagiramazsin
ancak sonrasi icin kiraya yollucagin oyunculara ozel madde koyup istedigin zaman geri cagirabilisin.

ozellile Ugur'a ve Erkan'a onlari calistiracak futbolcular verin.
Erkan harik bir defans oyuncusu olucak sozlesmesini kiadayken uzatmanizi yni hemen 4-5 yillik bir sozlesme vermenizi tavsiye ederim

Re: Re:

Doğan SAĞLAM' Alıntı:
[quote="Arda EZER":5d634]Biraz once oyunu kurmaya calıstım ama sanırım beceremedim PLEASE INSERT CORRECT CD-ROM, SELECT OK AND RESTART APPLICATION uyarıyla karsılasıyorum.

Su isi guzelce anlatabilecek bir gonullu arıyorum :)

Arda bi yeni oyunun kurulumund bir hatadn dolayi klavye dilin Tukce ise bu uyaryi veriyor.
su anda aklima gelen sebep bu[/quote:5d634]
Doğan abi; Arda abi FM 2006'dan bahsediyor. FM 2006'da İngilizce klavye olma zorunluluğu yok. Böyle bir sorunla önceden bende karşılaşmıştım. Sorun sanırım şu: Arda abi oyunu kurduktan sonra crack dosyasını ayarlaman gerekiyor ve oyunun simgesine sağ tıklayıp özellikler-uyumluluk yerine girip uyumluluk modunu "windows 2000" yapman gerekiyor abi. Dene sen Arda abi eğer olmazsa ben yeniden inceler ne yapman gerekiyor yardımcı olurum.

Atahan' Alıntı:
Emre Özdoğan' Alıntı:
. Tabi bu teklifimi herkesin kabul etmesi lazım. 1 kişi bile "hayır turnuvadan sen sorumlu olma" .

Polat Alemdar :D

Tamam Bana fm07 uyar oyunun linkini yollarsın bana bu akşam lap top umu alıcam teyzemden şu an kullandıgım bilgisayar annemin oldugu için klavye dilini değiştirdimmi kızıyor :D

Bu arada bize yardımcı olmak isteyen varsa buyursun :)

Bugun karar verelim yardım ediceklere Anket yapalım sonra hangi ligi oynayacagımıza
yoksa hazırlık maçlarından turnuva mı yapıcaz (iyi olmaz :D )

Saygılar :)
Polat Alemdar'ım tabi 8) :p :)

Tamam Atahancım ben senin msni ekleyeyim daha net konuşuruz herşeyi.

Evet yardımcı olmak isteyenler gelsin buyursun. Ben Polat, Atahan Memati, diğer arkadaşları da Abdülhey, Güllü, Nevzat, Halo gibi çeşitli rollerde görevlendiririz. :muhaha Bu arada inşallah bu turnuvayı düzenlememize karşı çıkan olmaz. Yoksa onların sonu da aynen Tombalacı yada Cerrahpaşalılar gibi olur. :muhaha

Bu arada maçları büyük ihtimalle hazırlık maçı şeklinde yaparız diye düşünüyorum ama hele bir o ortam oluşsun hep beraber daha net bir karar veririz.

Hazırlık Maçlarından Turnuva Değilde Sağlam bir lig Yapsak

Birde liste hazırlayalım

1-Atahan D.
2-Emre Ö.
3-Doğan S.

Re:

Burak Barut' Alıntı:
:) Bı kere o zaman 17 takım olacak Fb yı almak ısteyecek cıkmaz herhalde aramızdan :)
Kim ben bu oyundan pek anlamıyorum ama turnuvaya katılmak istiyorum derse ona fb'yi veririz abi. :) Gelen giden sallar 3-5 tane fb'ye bizde biraz mutlu oluruz. :)

bencede lig olsun ager yeterince katilim alirsak super ligin yaninda 2.ligide acariz.gordugum kadariyla fantazi olsun diye 2.lig takimi calistiran cok arkadaslar var.
sonucta 2 ayri sampiyonumuz olur.

ayrica baslgi acan,bole organizyonlar yapalim fikrini ilk soliyen olarak ben direkt katilirm ayricana GS olurum :D

yada bu takim tutma olayina girmeden alman ligini de oyniyabliriz

Bende Alman ligini düşündüm Schalke falan olmayı ama alman ligi zevksiz kalır :)

Brezilya ligi olur 22 takımlı :D Turkiye ligi Premier lig (tottenham ile alayına giderim ve bugune akdar daha hiç seçmedim onları :D )

evet evet premier lig uygun geldi :D

Turkiye liginde ise Fenerbahce olmaya adayım :D