Forum Üyeleri Hakkında Merak Edilenler

Re: Forum üyeleri hakkında merak edilenler ?

@Can Bulubay

Murat her bir soruya uygun bi yanıt vermiş
"ama olsun bi de ben tekrar ediyim" mantığı yok bende
senin yazdığın yazıyı alıntı yapıp altına aynı şeyleri yazmak, siteye yazı yazmaksa onu yaparım...
Nihayetinde yazacağım şeyler kısıtlı
Efes ne zmn GS ile maç yaparsa o zmn bi iki şey karalayabiliyorum...
O da Murat'ın dediği gibi eskidendi :D

@Burak Barut

Herkese abi abla demişsin ama neden Levente "Bey" diye hitap ettin onu anlamadım :p
Muratın dediklerine ek olarak
Efes Pilsen World Cup 3
sene 2004 ağustos ayının sonları (29'u) olabilir ...
( özel hayata saygı Murat :p )

Bir de son olarak noktayı sitenin en yakışıklısıyla koymak istiyorum ...
Murat İNAL :roll: :)

Aaa...amanın ne çok soru varmış.. murat ne iyi etmşsinde açmışsın..

timurdan uzun zamandır bende haber alamıyorum..
metin abinin kızı ece iki yaşına girmiş olmalı.ama metin abiden de ses yok haklısınız..

sonra ben bunu daha önce çok kez söylemiştim..
ben maçları takip edemediğim için kuru kuruya yorum yazmaktanda hoşlanmadığım için yazmıyorum hiç bişi.
sadece mola ve kültür sanattayım o nedenle..

bende burak baruta soaryım.. burakcım hayatında bu güne kadar kaç kişi oldu??
eskiden hesaplayamıyordun da :)
bir gelişme var mı??

Emre Özdoğan ders çalışıyor ders öss'si var bu sene :) Evet çok uzun zamandır foruma giremiyorum. Yazın pek burada değildim zaten. Temmuz-Ağustos arası 1 ay Kuşadası'ndaydım. Barda (daha doğrusu clupte) çalışıyordum :) Hayatımın en güzel 1 ayıydı belkide. Sonra eve döndüm biraz takılıp bi haftasonu gene Kuşadası'na bi haftasonu da Çeşme'ye gittim. Bol bol gezdim yani bu yaz. Çeşme'den geçen hafta başında döndüm ve o zamandan beri de kendimi öss'ye verdim :)

Burak abinin yazdıklarına da bi cevap vereyim :) ne ülkücüyüm ne de ülkücülük yolunda ilerliyorum sallamışsın resmen :) elbette ki herkesin bi siyasi düşüncesi vardır, benim de var ama desteklediğim bi siyasi parti yok çünkü şu an ülkemizde desteklenecek bi siyasi parti olduğunu düşünmüyorum. Dolayısıyla da herhangi bi siyasi partinin destekçisi olmam (MHP'nin destekçisi ülkücüler gibi..) söz konusu değil. En doğru yol Ulu Önderimiz Atatürk'ün yolu ve ben de elimden geldiğince o yolda ilerlemeye çalışıyorum. Komünizm karşıtı olduğum doğru ama ülkücü filan değilim...

Malum öss var pek gireceğimi sanmıyorum foruma ama elimden geldiğince girmeye çalışırım boş vakitlerimde.

Özlem Abla Levent Bey dememim sebebi sinirli olması bana nasıl abi dersin diye bit tepki verir korkusundan ayrıca Lig tv konusunda yaptığı yorumlardan sonra tam bir salon efendisi olduğunu düşünmemden kaynaklanıyor :)

Esra Abla senin soruna gelince son 1.5 yıldır bir kişi var hayatımda yani eskiler+1 diye hesap edersen doğru sonuca varılabiliriz:)

Süleyman Demirel'in dediği gibi 'Dün dündür Bugun Bugundur'?

Murat Abi'nin evlenmek ile ilgili planları var mı?

Murat Abi'nin muhabeti olan baksetbolcular en çok sevdiği?

Esra Abla'nın Trabzon'da en çok sevdiği yer?

Onur Yavuz Abimin bu siteyle ilgili en tatlı anısını merak ediyorum?

Çok mu şey istiyorum?

Ev-lenmekle ilgili planlarım mevcut. Ev bakıyorum arada :) Onun dışında bir plan yok. Ben adam olmam şarkıları eşliğinde devam ediyorum kardeşim .

İyice özel hayatıma sardınız ha :p

Muhabbetim olan basketçilerden en sevdiğim Işıl (kolaysa başkasının ismini vereyim oyar beni)
Sanırım 6 yıldır filan konuşuyoruz bıkmadan :)

Özlem Abla Murat Abi'nin ismi X yani bilinmeyen bilmeye çalışıyoruz :)

Onur Abi hakkında da sorular soruyorum:) Önder Abi'ye sormak nasip olmadı

O zaman zor soru sorayım=)

Önder Abi'nin sitede en sevmediği üye :)

Murat Bey, MSN değiştirmek de sorunu çözmüyor. Zincirin halkaları birbirine bağlı olunca bir yerden patlak veriyor ve sitemler çoğalıyor adres değiştirdin de haber vermiyorsun diye.

Nilay, son zamanlarda hep ben selam veriyorum, tabi unuttun en son ne zaman selam verdiğini :) Eğer bu konu 2 gün açılmış olsaydı ben de Nilay nerelerde diye sorardım bu başlıkta. Yine de sorayım 2 gün öncesine kadar neredeydiniz Nilay Hanım?

Burak, siteyle ilgili en güzel anım sanırım Selçuk Üniversitesi ile yaptığımız maçtaki canlı yayın. Maç boyu yenik sürdürüp son anda maçı almak ve o keyifle Ankara´ya dönmek...

Ben de bir soru sorayım, "Başkan" lakaplı Arda nerelerde? (Tugay Arda´nın evlenmeden önceki hali de farklı değildi) Ara sıra çevirimiçi görüyoruz ama... Bir de MSN´de her zaman meşgul konumunda olma nedeni nedir : )

Burak en sevmediği üye demişsin ya.. :)

Benim bir ara en sevmediğim üye sendin.. :ehue Ne kadar dürüstüm yahu 8)

Şimdi kimleri sevmediğim hakkında fikir yürütebilecek kişilerin başındasın. : )

Yukarıda o kadar yazdım Dee's manager diye insan altına birşeyler karalar :muhaha

Özel durumlar açığa çıkıyor bir bir. :) Sevdim bu başlığı ben. :)

Onur(Balcı) abim saç stilini değiştirirken birinden ilham aldı mı?? :) :)
Yoksa direk aklına gelincemi değiştirdi:))

Emre, saçım kendiliğinden oluştu. :)

Uğur, kendimi bildim bileli elimde makine var desem, yalan olmaz. 2006 yazından itibaren dijital makineye geçtikten sonra, manzaralar daha bir güzel gelmeye başladı bana. : )

Seçkin Hasseli ile görüşen var mı ?

Geniş bir basketbol scoutluğu vardı.. :) Yazık etti kendine de bize de Seçkin :)

Onur BALCI' Alıntı:
Emre, saçım kendiliğinden oluştu. :)

Uğur, kendimi bildim bileli elimde makine var desem, yalan olmaz. 2006 yazından itibaren dijital makineye geçtikten sonra, manzaralar daha bir güzel gelmeye başladı bana. : )
Teknoloji ile sende geliştin yani abi. Gerçekten çok güzel fotoğrafların var. Bu işi profesyonel bir şekilde yapabilirsin heralde...

Teşekkür ederim Uğur. Yani, kalite arttıkça göz kalitesi de artıyor. O anki kareye bakmak önemli. Bunu ne kadar becerebiliyorum, bilmiyorum. Profesyonellik ileriki boyut; ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın. : )

Uğur, ben de sana sorayım o zaman. Desteklemediğim bir yazı yazacak mısın? : )