Re: Forum üyeleri hakkında merak edilenler ?
Alen Hekimbaş neden bu kadar yakışıklı
Alen Hekimbaş neden bu kadar yakışıklı
Tugay Aktepe' Alıntı:Burak en sevmediği üye demişsin ya..
Benim bir ara en sevmediğim üye sendin.. :ehue Ne kadar dürüstüm yahu 8)
Şimdi kimleri sevmediğim hakkında fikir yürütebilecek kişilerin başındasın. : )
Yukarıda o kadar yazdım Dee's manager diye insan altına birşeyler karalar :muhaha
Burak Barut' Alıntı:Onur Yavuz'â en kazık soru geliyor şimdi
Sitede en çok sevdiği 3 isim : ) : )
Onur Yavuz' Alıntı:Nilay, son zamanlarda hep ben selam veriyorum, tabi unuttun en son ne zaman selam verdiğini Eğer bu konu 2 gün açılmış olsaydı ben de Nilay nerelerde diye sorardım bu başlıkta. Yine de sorayım 2 gün öncesine kadar neredeydiniz Nilay Hanım?
Onur Yavuz' Alıntı:Ben de bir soru sorayım, "Başkan" lakaplı Arda nerelerde? (Tugay Arda´nın evlenmeden önceki hali de farklı değildi) Ara sıra çevirimiçi görüyoruz ama... Bir de MSN´de her zaman meşgul konumunda olma nedeni nedir : )
Erdal Avcı' Alıntı:ömer horzum nerede bilen var mı?
Ömer, kendine yönelik sorulara dahi vekili aracılığı ile yanıt veriyorsa vay Arda´nın haline...Ömer Horzum' Alıntı:Şimdi manevi çocuğu olarak ben cevap vereyim.
Arda abi belki de bu forumu hepimizden çok takip edip, her mesajı okuyan tek kişi. Bunları da okuyordur ancak fazla yazmayı sevmiyor. İşyerinde gündüzleri msni açık olduğunda Meşgul'e alıyor.
Burak Barut' Alıntı:Onur Yavuz'â en kazık soru geliyor şimdi
S.Nilay Kızılok' Alıntı:Esra Gercek neden uzun suredir msn'de yok.
Yoksa artık msn kullanmıyor mu, yoksa sınav calısmaktan
msn'i unuttu mu unutmadıysa neden girmiyor. Bu soruların
cevabını bekliyorum.
Burak Barut' Alıntı:[quote="Burak Barut":2o1np4nn]Onur Yavuz'â en kazık soru geliyor şimdi