Forumdaki Değişim & Şikayetler & Öneriler

Herkesin daha rahat ve özgür hareket edebilmesi adına kısa bir süre içinde forumda isim&soyisim kullanım zorunluluğu kalkacaktır. İsteyen istediği nicki kullanabilecektir. Bununla beraber mesajlarda Türkçe, yazım kuralları, noktalama işaretleri, üslup ve saygı konularında kimseye tahammül etmeyeceğiz. Herkes haddini bilecek yada bu forumda daha yazamayacaktır. Forum kültürünün bittiği günümüzde GSbasket'in 1998'den beri yaşamına devam edebilmesi ilklerinden ödün vermemesindendir. Kimsenin bunu bozmasına da izin vermeyiz.
 
Arkadaslar yurt disinda dogup büyüdügümden dolayi Türkce yazim kurallarinda, noktalama isaretlerinde felan yanlis yapiyorumdur.

Bu konu hususunda affiniza siginiyorum ve simdiden özür diliyorum.
 
Bence forumdan birisi atıldığı zaman 1 hafta süre ile yeni üye alınmamalı çünkü refleksi olarak yeni hesap açma işine girişir genelde atılan kişiler
 
Telefonlardan dolayı artık hayatımızda koyu tema çok fazla yer almaya başladı.. Kenarları yapabiliyoruz koyu renk ancak forumun orta bölümünü siyah renge çevirebilme tercihi sunulabilirse daha iyi olabilir diye düşünüyorum.. Teşekkürler.
 
Doğru yere mi yazıyorum bilmiyorum ama yanlışsa affola. Benim bir konuda maruzatım var. Eğer bilen varsa veya böyle bir şey mümkünse çok sevinirim. Forumdaki konulara yeni mesajlar yazıldığında ana sayfada kalın siyah renkle önünüze çıkıyor malum. Ancak ben her konuyu okumak istemiyorum. Fakat diğer konuların kalın siyah harflerle ana sayfada yer kaplamasını da istemiyorum okunmamış konular olarak. Sorum şu : İlgilenmediğim başlıkları gizleme, sessize alma ya da engelleme vs. gibi bir seçeneğimiz var mıdır ?
 
Alican Aktaş'ın Galatasaraylı gibi görünerek mesajlar attığını düşünüyorum. Yönetim gereğini yapar umarım.
 
Naçizane bir önerim olacak , bir şekilde forum da ceza alan üyeler ( süreli ceza ) , forumda yorum yapamasalar ama foruma girip takip edebilseler daha iyi olur gibi.
 

Üst