Galatasaray-Beşiktaş (Final)

Evet yayınlandı ama bıldıgımız torenlerden biri oldu .
Kupa verildi tüm taraftar sahadaydı.
Oyuncularla röportajlar yapıldı.
Tezahuratlar eslıgınde cok da surmedı zaten 10 dakıka maksimum surmustur mac sonrası yayın.
 
Dün ve bugün kü maça geldim orada oturup ağlayarak engelsiz sporcularımıza hem Beşiktaş'ın hemde takımımızın oyuncularını ağlayarak izledim inanın ki bence dostluk kazandı bu şampiyonluk tüm insanlığa yapılan en büyük armağan. oyuncularla tanışma fırsatı buldum hem Beşiktaş'lı hem de Galatasaray'lı oyuncularla.

Teşekkürler. Tebrikler Engelsiz Sporcular.
 
şimdi geldim maçtan. zaten maçtan önce yazımı yazmıştım. söylenicek tek söz var kritği daha sonra yaparız:

TEŞEKKÜRLER ASLANLAR...
 
hayatımın en mutlu günlerinden biriydi solonda 500-600 kişiydik ama en az 2000-3000 kişilik gibi bağırdık...Kupa törenini zaten anlatmaya gerek yok resmen kupayı oyuncular yerine bizler kaldırdık.Kupa oyunculardan çok taraftardaydı:)

Maçta ise son 5 dakka tam makara geçti.Her pasta oleyyyy oleyyyyyyy sesleri yüklseldi salondu.Ama beni en çok üzen olay ise yönetimimizden bir kişi bile yoktu(ben en azından ahmet dedehayır ı bekliyodum).Bunun haricinde herşey mükemmeldi.


''YÜRÜYEDUR ENGELSİZ ASLANLAR''
 
Gerçek "Galatasaray" bu takım işte.Futbolculardan,basketbolun dünyayı sallamayan Amerikalılarından soğuttular beni.Gerald Fitchle Petr Tucek bir mi şimdi?
Bu takım tribünde boşuna tepinmediğimizi,sahadakilerin bizi önemsediğini gösterdi bizlere her maçta.Sevinçlerini her zaman bizle paylaştılar.Endüstriyel spor geyiğinden sıkılanlara ilaç gibi geldiler.Bugünkü kalabalığı,coşkuyu verdikleri mücadeleyle onlar getirdi salona.Şampiyonluğu hakettiler sonuna kadar.Sedat hocayı,başta Tucek olmak üzere tüm oyuncuları kutluyorum.
Beşiktaş'ı da kutluyorum.Gayet izlenilesi bir seri ortaya çıktı oyunları sayesinde.Kaan,Barış Güneyliğe soyunmasa bugünkü gereksiz tezahürat da yapılmayacaktı.Umarım engelli oyunculara sezon başı Sedat hocanın yazdığı gibi davranmayı bırakıp insan gibi davranırlar.
Tucek maçtan sonra Onur abiyle sorduğumuzda seneye de kalacağını söyledi.Daha da bir sevindirdi bizleri. :)
Yöneticiler bugün gelse yüzsüzlük yapmış olurlardı.İyi ki gelmediler.
Armanla ve Serdar abiyle tanıştım.Atahan'ı da ikinci yarı farkettim ama gümbürtüye geldi.
Maçtan sonra Taksim yapacaktık ama o saatte eve dönemezdim.İçimde kaldı doğrusu. :(
Bugün Ahmet Cömertteki son maçımızı oynadık.Seneye büyük ihtimal Ayhan Şahenk.Bu güzel sezon için takımlarımıza,Gsbasketten arkadaşlara,salona gelmemi sağlayan minibüsçülere,taksicilere ve deniz otobüslerinin kaptanlarına sonsuz teşekkürler... :) :)
 
Onur mesajında tek kelime bile benden bahsetmemissin.Darıldım doğrusu. :? Şampiyonluk şakası oldu buda... :D

Gece gece içmeden sarhoş oldum. :D

Tucek'in seneye de kalması çok iyi.Artık hedefimiz seneye Avrupa.

Ayrıca ister misiniz basketbolda UCLA'nın üst üste galibiyet rekorunu kıralım. :)
 
Onur gece gece msne çevirme burayı.Mesajımız silinecek sonra. :)

Gerçi sen Onur Abiyle işi iyi bağladın artık sırtın yere gelmez kolay kolay :) :) :)
 
"Sen tribündeki biz, biz sahadaki sen " pankartını en çok hakeden takımımızdı bu sezon, peki sizce hakettikleri ilgiyi gördüler mi sezon boyunca. Neyse bugün taraftarı da eleştirmeyi bir kenara bırakıp şampiyonluğun tadını çıkarma zamanı.

Maçın hemen bitiminde takımın tribünün önüne gelip taraftarla beraber 3´lü çekmesi kendimi kaybettiğim andı. Sizi ne kadar alkışlasak, sizin için ses tellerimizi ne kadar yıpratsak az. Sedat Hoca´dan Akın Göl´e kadar emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler.

Timur, Arman ve Gökçe´yle tanıştık. Onlar da önümüzdeki sezon baskette Ankara deplasmanına geleceklerine dair söz verdiler :)

Not: Gökçe demek ki Onur´ları ancak bu kadar tanıyabildin :)
 
Ahh ahh keşke şu maçı izleme imkanım olsaydı, keşke Aslanlarımızı görme imkanım olsaydı, keşke şu şampiyonluğu salonda kutlama imkanım olsaydı. Hepsine helal olsun. Hocamıza, aslanlarımıza helal olsun. Ellerine, yüreklerine sağlık. Tribünde takımımızı yalnız bırakmayan taraftarımıza, forumdan arkadaşlarımıza, yolum uzaktır gitmeyeyim demeyip oradaki aslanlarımızı desteklemeye koşa koşa giden abilerime kardeşlerime helal olsun. Hepiniz çok sağolun. Birgün bende bu mutluluğu yerinde yaşamak isterim. Gerçekten çok güzel bir duygu. 2 yıl önce kurulan takımımız hedeflediği başarıyı yakaladı. Artık hedefimiz Avrupa'da da başarı yakalamak. Eminimki Aslanlarımız Avrupa'da da takımımızı bu yıl olduğu gibi en iyi şekilde temsil edeceklerdir. Hepsine bir kez daha helal olsun. Takımımızın üzerinde emeği olan herkese binlerce kez teşekkürler...
 
valla ben az ama oz birsey soyliyim
bu sene GS armasini en cok hak eden ,en cokta hakkini veren sizlerdiniz
allah hepinizden razi olsun,sonsuz tebrikler
ayrica maca giden arkadaslara tesekkurler
 
Onur UNCU' Alıntı:
Yöneticiler bugün gelse yüzsüzlük yapmış olurlardı.İyi ki gelmediler.
Armanla ve Serdar abiyle tanıştım.Atahan'ı da ikinci yarı farkettim ama gümbürtüye geldi.
:)

Kardeşim inan maça giderken düşündüm onur gelir mi diye sonra bende unuttum :) ilk yarı tribünün sol tarafında yenilmez armada pankartının arkasında 4koltugu kaplıcak şekilde yatmıştım :) 2.devre kalktım o zaman görmüşündür keşke bende görseydim ya :( yada KEşke arasaydın baba telefondan :D


maç hakkında gerçekten diyecek birşey yok cidden ilk devre maçı rahat izleme şansı buldum çok mücadele ediyorlar ve o zevki veriyorlar tum sene içinde tüm dallarda en zevk aldıgım maç oldu (liverpool-gs 2. fb-gs 3. :D ) tribünde birde pankart vardı Tek Engelli Fenerli diye oda esprili bir pankart olmuş

Not : Seneye Fenerbahce engelli basketbol takımıda kuruluyor kaynak sağlam :)
 
Petr'in kontratı 2 senelik. Seneye de bizimle olacak. Ben gelecek sene sonunda da istendiği takdirde kalacağını düşünüyorum.

Şuayip'in Amerika'ya gitme durumu var sanırım. Dergide öyle bir konudan bahsediliyordu.

Fethiye'de tatilde olmasam İzmir'den İstanbul'a gelecektim şampiyonluk maçı için, olmadı...

Daha nice yıllar namağlup şampiyonluklar görürüz inşallah.

Not: Şampiyonluk maçından sonra bir kare resim koymayan resmi sitemize kocaman bir YUH ! Medyada kutu haberleriyle bu şampiyonluğu geçiştiren medya organlarına da YUH !
 
Can Altay' Alıntı:
Petr'in kontratı 2 senelik. Seneye de bizimle olacak. Ben gelecek sene sonunda da istendiği takdirde kalacağını düşünüyorum.

Şuayip'in Amerika'ya gitme durumu var sanırım. Dergide öyle bir konudan bahsediliyordu.

Fethiye'de tatilde olmasam İzmir'den İstanbul'a gelecektim şampiyonluk maçı için, olmadı...

Daha nice yıllar namağlup şampiyonluklar görürüz inşallah.

Not: Şampiyonluk maçından sonra bir kare resim koymayan resmi sitemize kocaman bir YUH ! Medyada kutu haberleriyle bu şampiyonluğu geçiştiren medya organlarına da YUH !
Can abi ne bekliyordun ki bir sayfa haber mi.Fenerin voleybolda kaçırdığı şampiyonluk için bile günlerce yarım sayfa habr yapılırken.Şampiyon olunca bize sayfalar verileceğini mi düşünüyorsun.
 

Üst