Galatasaray-Karabükspor

Galatasaray tam anlamıyla bitmiş durumda.Yönetimi,futbolcusu,taraftarı... Hep beraber ayagına taş bağlamış ve okyanusa atlamıştır..Bu durumun altından kalkmayı bakalım ne kadar zamanda becereceğiz.
 
Tamam kötüyüz ama yeter be kardeşim!Nedir bu hakemlerden çektiğimiz?En 10 puanımızı ÇALDILAR.Başkan susma, konuş!Toki başkanına falan posta koymadın bari federasyona, mhk'ya postanı koy.

Bu İlker Meral geçen sezon Kasımpaşa maçındada yakıyordu bizi.Unutulmasın.
 
Bu sene kötüyüz diye hakemlerde arada doğruyorlar bizi.Şöyle bir düşündüğümde gerçek anlamda çöküşümüzün başladığı ve hakemin yanlış(!) penaltı kararı verdiği Karabük maçından bugüne inanılmaz hakem hataları(!) oldu.Hem de neredeyse her hafta ama bizden çıt çıkmadı yeter artık basiretsiz yönetim! Aç ağzınıda konuş!
 
Hakemler gene dokundurmuş bize ne yazıkki. Bu maçla birlikte, ya olursa diyip UEFA ümidi taşıyan insanlar da bunun artık bittiğini farketmişlerdir.. Söylenecek pek fazla birşey yok.. Liverpool gibi bir takımda geçen sezon 44 maçta forma giyen 22 yaşında bir sol bekin 18 kişilik kadroya bile alınmayıp, yerine ruhsuz bir Balta'nın oynadığı bir takımdan bahsediyoruz. Elde zaten üç kuruşluk malzeme var, malzemenin yarısı da bilirkişiler sayesinde dışarıda. Hayret ama bugün Yekta'ya 11de şans verilmiş. Takdir ettim helal doğrusu... Sakatlıklar, formsuzluklar Hagi'yi doğrulara doğru itmiş. Ancak bu sefer de oyuncularının beceriksizliğine takıldı ne yazıkki. Napalım artık, Şafak 10 çekilcek çilemiz varmış çekeriz...
 
Ben de bir an önce gitsinler istiyorum ama maç içi protestonun yeri olmamalıydı şahsi kanaatimce, hayır öyle olunca böyle art niyetli şerefsiz hakemler meydanı boş buluyorlar kafalarına göre at koşturuyorlar. Biz maçın içinde olsaydık penaltıyı da alırdık Kırmızı kartı da. Bu maça gitmeden önceki tek isteğim istifa tepkilerinin maç önü devre arası ve maç sonuna bırakılması idi ama öyle olmadı malesef.
 
Maça değinmek gerekirse, Takım aslında iyi bir yola giriyor. G.Antep Karabük gibi takımlara pozisyon vermedik. takımın son vuruşlardaki zamanlama yanlışlıkları yada beceriksişzliklerinin nedeni ise güvensizlik. Bu güveni tribün verir veya yönetim. GS'da ikiside olmadığından oyuncuların tamamının ayakları titriyor. Yeni yönetimin gelmesi takımın ivmesini yukarı kaldıracaktır. Bu konuda rahatım.
 
sıkıntımız şu rakibin savunmasını yan ortalarda aşacak uzun boylu forvetimiz yok maalesef
top her ortada rakipte kaldı dün mesela....
Antep maçında da öyleydi
yırtıcı delici forvet ile uzun boylu kafa toplarına hakim Pizzaro gibi forvete ihtiyaç var.....
 
Sühan Abi sana katılmıyorum.Bana göre oyuncuların son vuruşlarındaki başarısızlıklarının nedeni beceriksizlikleri, az çalışmaları ve yeterince konsantre olmamaları.Oynayacak adam çıkar sahaya her türlü oynar, atar golünü.Koskoca Baros, Stancu vs. seyirci yuhalıyor diye atamıyorsa vay onların haline o zaman.
 
Sühan Abi sana katılmıyorum.Bana göre oyuncuların son vuruşlarındaki başarısızlıklarının nedeni beceriksizlikleri, az çalışmaları ve yeterince konsantre olmamaları.Oynayacak adam çıkar sahaya her türlü oynar, atar golünü.Koskoca Baros, Stancu vs. seyirci yuhalıyor diye atamıyorsa vay onların haline o zaman.


Yok Umut Seyirciden dolayı değil dediğim baskı. Yoksa biz o sıralar laralalaylay İSTİFA diye bağırıyorduk. Yabancı bir oyuncu bunu, tribün eğleniyor diyede düşünür. Ama takımın üzerinde gerçekten bir abskı var bunu bitirici pozisyonalrda görüyoruz. Bak buradan ayzıyorum olmazsa söylersiniz. Haftaya Ankaragücünü rahat bir oyunla yeneceğiz. FB maçına sağlam moralle çıkmamızı sağlayacak. O sürede Adnan Polatta giderse FB maçı çok farklı ve güzel olur. (ki gideceğinden yana gram ümidim yok Adam kafaya takmış GS kongre üyelerinin, GS camiasının tarihine büyük rezillik atmasını görmeden gitmeyecek)
 

Üst