Galatasaray-Karabükspor

Zapata, Lucas Neill,, Servet Çetin,Gökhan Zan, Hakan Balta, Lorik Cana, Emmanuel Culio, Yekta Kurtuluş,Kazım Kazım, Milan Baros, Bogdan Stancu

Hayret...

Hayret demeye gerek yok.Yine 1 tane süpriz var.Çağlar yok.
 
Cana orta sahada bugün.Neill da sağ bek.Buraya kadar güzel. Zan oynuyor.Buna da tamam.Hakan neden 11? Anlayamadım. Bir yanlıştan dönüp doğruyu buluyorsun ama onun yanında başka bir yanlış anlamadım gerçekten.Çağlar'ın sakatlığı varsa bilemicem ama ilgili bir haberde okumadım.
 
Şu durumda çıkabilecek en iyi kadrolardan biri ama son maçlarda özellikle defansif açıdan mükemmel oynayan Çağlar nasıl oynamaz aklım almıyor.Birde Stancu nun yerine Pino düşünülebilirdi.
 
Maçın başında penaltımızı vermedi hakem.Bu gerizekalı hakem geçen senede kasımpaşa maçında Ali Güneş in elle çizgiden çıkardığı topu görmemişti.Bu yıl hakemlerde çok canımızı yaktı.Kötü hakemler bizim maçlara veriliyor hep.Deneme tahtası bizim maçlar sene başından beri.Buna bile doğru dürüst tepki veremiyor yönetim.
 
kayseri kaybetmişken şu maçı kazanıp farkı 8 e düşürüp en azından avrupa kupaları için küçük bir ümit besleme nedeni olur. hagi efendi bari bu işi becersin.
 
Yok gerçekten anlamıyorum...Maç sonucu yada beraberlik mağlubiyet umrumda değil..Ama bir tane mantıklı neden göster Hagi..Yekta maça orta saha başladı ilk yarı bitmeden sağ açık oldu İkinci yarı Gökhanın yanına stoper..Ha bir kale kaldığı geçmediği..Culio desen ikinci yarı paso sol açık oynadı..Pino girdi Forvet arkası başladı sonra barosla yer değişti..

Ha bi takımın kaderiyle bu kadar oynanmazki..Son 10 dj yekta defans servet forvet..Birdahaki sezonun takımını kuruyormuş ya beyfendi bir tane stoper alalım servet Forvet hatta forvet arkası oynasın..

Son 2 maçtada son 20 dakika doldur boşalt oynuyoruz..Çünkü bir tane hücum varyasyonun yok..Yapacağın bişey yok..Hani o kefil olduğun Kazım..Hani 10 misimoviç dediğin Culio..

Pino Cana değişince bi halt olcak sanıyorsun..Yada Kewell gireceke sorun bitecek..senin organize bir tane hücum setin olmadıktan snra kimi oynatırsan oynat paşam çaresiz

Ondan sonrada pişmiş kelle gibi sırıtarak tek suç benim değil diyorsun..
 
ya hagi adnan polat diyoruz ama hakemlerde bizi linç ediyor! bugün iki net penalt ve gol pasının elle kesilmesine hakem devam dedi. olacak iş değil nedir bu GS düşmanlığı
 
Yönetim yönetim değil ki hakkımızı savunsunlar hakemlere karşı federasyona karşı. Kötü futbol bir yana bu hakem hatalarıda kaç oldu artık bu sezon sayısını unuttum.
 
İlker Meral bir Galatasaray düşmanısın. Geçen yıl Kasımpaşa maçı bu yıl Karabükspor maçı. Niyetin açık açık belli oldu artık. Bünyamin Gezer, İlker Meral, Hüseyin Göcek gibileri istediği gibi vuruyor. Yönetim yönetim değil ki birazcık hakkımızı savunsun.
 
Geçen sene kasımpaşa maçında öyle bir hata yapan hakem normal şartlarda bir daha kolay kolay GS maçına verilemez.Ama kulupte yönetim yok işte o hakemi bizim maça bir daha verebiliyorlar.Haftaya yine bu hakemi verseler bizim maça ona da ses çıkarmaz yönetim.
 

Üst