Galatasaray vs Besiktas maci zirvesi

Bu baslik kendini imha edecek oncelikle, yarin mac saatlerinde.

Boyle bir baslik acilmasinin sebebi, mac basligi altinda yapilan yorumlarin oldukca fazla olmasi sebebiyle, icine girilecek toplanma cabasinin sonuc verme ihtimalinin dusuk olmasi.

Sami Yen'de son derbi,
bunun herkese dair oldugu gibi bende de anlami oldukca farkli.

Oyle bir pazar gunu yasamak istiyorum ki, hayat dursun, kirmizi aksin.

Bu sebep,
hatiratimiza katacagimiz boyle bir renkte gsbasketten dostlarla beraber olma ihtimali hos geliyor kulaga.

Suhan Cem gibi, Emre Yuksel gibi, Samil dost gibi, Yilmaz Yildirim, Burak Eyvel gibi bir cok ismin mutemadiyen stadda oldugunu biliyorum zaten, bunun disinda Kerem Porazan gibi bu mac icin uzaklardan gelecek parcalarimiz da olacak.

O sebep,
eger organize olabilirsek, biraraya gelelim yarin mac oncesi sokakta, gsbasketten olmayan dostlarimiz varsa onlari da getirelim, anilarimizi paylasalim,
galatasaray diyelim..

Bu çağrıya kulak verin arkdaşlar hep beraber olalım Sami Yen son demlerini yaşarken. Yiyelim köftemizi, içelim ( ben cappy şeftali ) tezahüratlar.

Bu buruk eğlencemizde hep bir olalım, beraber olalım.

Beni yazın oraya kafadan..
Çok mühim bir mani çıkmadıkça geliyorum tartışmasız..
Yalnız istikamet vermeniz lazım..
Özellikle saat vermeniz lazım bir zahmet..

saat 3 gibi toplanmaya baslayabiliriz.
eger ilk defa katilacak birinin gelmesi durumu olursa diye, burger king'in onu uygundur sanirim bulusma icin, zira kolay olacaktir bulmasi.
oradan da beraber sokaga geceriz.

05353653232
telefon numaram.

Bende katılıyorum bi aksilik olmadığı sürece..
Son kez orada olma fikri ve bunu hep beraber yaşıyacak olmamız da ayrı bir güzellik olacak.

tamamdır.. 17 sularında oradayım o zaman : ))
bu arada ismi lazım değil, soyadının son harfler çiftçi olan bir arkadaşın bana köfte sözü vardı, hatırlatırım..

Farmville sayesinde "Hepimiz Çiftçiyiz Hepimiz Şamiliz" şiarımız oldu Emre. Çok köfte çıkartırsın sen oradan :))

Ben ordayım kesin gelirim. Samiyen ile ilgili anılara gireriz. Burda anlatılmayacak cinsden anılar :))

Sühan Cem' Alıntı:
Farmville sayesinde "Hepimiz Çiftçiyiz Hepimiz Şamiliz" şiarımız oldu Emre. Çok köfte çıkartırsın sen oradan :))

Ben ordayım kesin gelirim. Samiyen ile ilgili anılara gireriz. Burda anlatılmayacak cinsden anılar :))

sühan, senle hala tanışamadık abi..
artık yarın bu işi bitirelim..
içime dert oldu : ))

Emre Yüksel' Alıntı:
[quote="Sühan Cem":3lcf0zq5]Farmville sayesinde "Hepimiz Çiftçiyiz Hepimiz Şamiliz" şiarımız oldu Emre. Çok köfte çıkartırsın sen oradan :))

sühan, senle hala tanışamadık abi..
artık yarın bu işi bitirelim..
içime dert oldu : ))[/quote:3lcf0zq5]

Köfteyi duydun benimle tanışma isteğin arttı hemen :)) Emre, seninle konuşmaya başlarsak samiyenden veliefendi şirinyere gezeriz gibime geliyor:) Basket maçında çok kişi ile tanıştım ama futbol maçında tanıştığım GS Basketli yok gibi nerdeyse. Bu yüzden sevindirici oluyor benim için bu görüşmeler

Samiyende geri sayım başladı. Gençlerbirliği maçı çok dramatik efsanevi olacak. O turlara dönmeye başladık. Bir çok kişi için hayatındaki yeri ayrıdır Samiyen'in. Fenerlilerin bile kalbinde yeri ayrıdır. Zamanında avrupa kupalarında galip gelebilmek için Samiyende maç yaparlardı. Onlar bile kabul etmişlerdi Samiyenin büyüklüğünü. Bakmayın siz şimdi stad şaklabanlıklarına girdiklerine. Şu anki yöneticileri -o zamanlar Anadolu kaplanı olmamışlardı daha- bilmezler Samiyen'in tadını kıvamını. Hiç olmadı Mecidiyeköy Şişli'ye yolu düşen o bölgede o boşluğu gördüğünde ne hissedecek? Ben çocukken Topkapı'ya gittiğimde (Karşı yakadan) Çevreyolunda Samiyen'in yanından geçerken daha, içim pır pır ederdi. Şimdi oda olmayacak.

İnsanlara gezecek bir yer bulamadık, yapamadık. Kapamadık o araziyi. Tayini çıkmış memur gibi hissediyorum kendimi, Olimpiyatta olduğu gibi Zorunlu hizmet Şark görevi değil belki ama Seyrantepe de benim için mecburi hizmet. Neyse Samiyene veda ederken en azından o veda esnası yeni arkadaşlıklara dosrtluklara merhaba demiştim demek için orrdayım.

Ne kadar erken toplanırsak o kadar anabiliriz anıları o hiç bitmeyecek özlemimize yolculuğumuzu başlatırız.

Savas Karadag' Alıntı:
Bu baslik kendini imha edecek oncelikle, yarin mac saatlerinde.

Boyle bir baslik acilmasinin sebebi, mac basligi altinda yapilan yorumlarin oldukca fazla olmasi sebebiyle, icine girilecek toplanma cabasinin sonuc verme ihtimalinin dusuk olmasi.

Sami Yen'de son derbi,
bunun herkese dair oldugu gibi bende de anlami oldukca farkli.

Oyle bir pazar gunu yasamak istiyorum ki, hayat dursun, kirmizi aksin.

Bu sebep,
hatiratimiza katacagimiz boyle bir renkte gsbasketten dostlarla beraber olma ihtimali hos geliyor kulaga.

Suhan Cem gibi, Emre Yuksel gibi, Samil dost gibi, Yilmaz Yildirim, Burak Eyvel gibi bir cok ismin mutemadiyen stadda oldugunu biliyorum zaten, bunun disinda Kerem Porazan gibi bu mac icin uzaklardan gelecek parcalarimiz da olacak.

O sebep,
eger organize olabilirsek, biraraya gelelim yarin mac oncesi sokakta, gsbasketten olmayan dostlarimiz varsa onlari da getirelim, anilarimizi paylasalim,
galatasaray diyelim..

Bu sene dershanem yüzünden kombine almadım ama elimden geldikçe gitmeye çalışıyordum dershanemin uygun olduğu bir gün fakat biletim yok ne yazık ki ; samiyende ki son derbide olamayacam fakat bu türlü kaynaşma organizasyonlarında her zaman olmak isterim.

Ben de gelirim her türlü. İçimiz dışımız gsbasket olacak bu haftasonu bu belli oldu :) Pazartesi de taksimde gsbasket el Classico filan yaparsak artık geleneksel Gsbasket haftasonu olur bu haftasonu 8)

Bizde bizim üniyle 20 kişi olarak geliyoruz tabi ben onları satıp sizle buluşuyorum :)

Onur abi sende gelsen iyi olurdu :p
Bu arada biz voleybol maçınada gitmeyi düşünüyoduk ama iptal olmuş taraftar alımı Savaş abiylede buluşcaktık oda yattı.

Savaş Eskigülek abimizi bekliyoruz.Voleybol maçı yattığına göre gelirsin abi.. :)