Galatasaray vs Besiktas maci zirvesi

Sühan Cem' Alıntı:
Onur la gene ayak üstü birazcık konuşabildik. Kısmet olursa bir gün gene maça gidersem Onur'la görüşürüm. Ne de olsa her maç burda adam :D Aslında muhabbetim bayağı iyidir benim, iki geyiğin çok temiz belini kırarım ama ayaküstü kaldık genelde. Basket maçlarında bu anlamda daha iyi ortam oluyor. Yavaş yavaş alışıyoruz işte. Sizler sanal ortamdan tanıştığım ilk insanlarsınız Ki Erdal bu anlamda kesin ilk oluyor.:) Yavaş yavaş kabukları kırarız iyicene:)

Ali Sami Yen sokaka geldiğimde de bir hata yaptığımızı analdım nerede buluşacağımızı konuşmamıştık. Epey dolaştık demlendik. Rastlantı olarak Savaş Karadağ beni görmese gene buluşamayacaktım:)

Muhabbetine hakketen diyecek yok abi ;) İlginç aslında iki hoş sohbet insan Onur Yavuz ve Sühan abi ayak üstünde 1000 muhabbet çevirmeliydi normalde bidakine bende olurum mekanizma işler artık napalım :p

Bu sohbete birazda ben engel oldum üzgünüm :)

Sühan abi bi ara girdi muhabbete Haydarpaşa yangınına 1 ay sonra ihale var falanda var dedi tesadüfmü falan.Abi siyasete girmeyelim dedim kapandı konu herşey benim hatam :p

2867.jpg

Soldan sağa;

Savaş Karadağ,Onur Yavuz,Erdem Güntepe,Sühan Cem,Deniz Baskın,Uğur Güven,Emre Yüksel